Pastakokare

REDFOX elektriska pastakokare finns för 600-serien i varianter med ett eller två baljor med reglage och avlopp för var och en separat. De har extern påfyllning av badkaret, dvs. de har ingen vattenförsörjning. Elektriska pastakokare har en enkel kontroll med en reglagevred och ett avlopp med en säkerhetsanordning mot oavsiktligt utsläpp av vatten finns i den främre delen av enheten. Indikatorlampan signalerar uppvärmning av elementen och bassängerna är utrustade med en justerbar arbetstermostat och en säkerhetstermostat på 130 °C. Paketet innehåller också en plug-in utloppsförlängning för enklare dränering av vatten i behållaren. Elektriska pastakokare har en volym på 8 liter för ett bad.

Pastakokare, 8L, 230V/3kW
7 198,00 kr
Pastakokare 8 L, 230V/3kW - REDFOX VT-30 EL Denna elektriska pastakokare har pressade kärl med avrundade hörn för enkel rengöring. Både kärlet och toppplattan är tillverkade av rostfritt stål, vilket garanterar hållbarhet och hygien. Enkel termostatreglering i området 30 till 110 °C är en självklarhet. Incoloy 800-värmeelementet ger ökad motståndskraft mot saltvatten och förlänger pastakokarens livslängd. Pastakokaren är också utrustad med en säkerhetstermostat på 130°C. Tre olika storlekar av pastakorgar erbjuder flexibilitet och möjliggör tillagning av flera portioner av olika pastasorter samtidigt. Den integrerade tömningskranen underlättar vattenutbyte. En stor fördel med pastakokaren är den praktisk formning som förhindrar att vattnet rinner över vid kokning. Beställ din pastakokare idag!
Pastakokare, 2x8L, 400V/6kW
13 098,00 kr
Pastakokare 2x8L, 400V/6kW - REDFOX VT-60 EL Denna elektriska pastakokare har pressade kärl med avrundade hörn för enkel rengöring. Både kärlet och toppplattan är tillverkade av rostfritt stål, vilket garanterar hållbarhet och hygien. Enkel termostatreglering i området 30 till 110 °C är en självklarhet. Incoloy 800-värmeelementet ger ökad motståndskraft mot saltvatten och förlänger pastakokarens livslängd. Pastakokaren är också utrustad med en säkerhetstermostat på 130°C. Tre olika storlekar av pastakorgar erbjuder flexibilitet och möjliggör tillagning av flera portioner av olika pastasorter samtidigt. Den integrerade tömningskranen underlättar vattenutbyte. En stor fördel med pastakokaren är den praktisk formning som förhindrar att vattnet rinner över vid kokning. Beställ din pastakokare idag