Blender till professionella

Blender till professionella kök och bar

Vill du ha valuta för pengarna och vara säker på att köpa en maskin som håller i lång tid och som inte krånglar har du kommit rätt. Här hittar du stavmixer, blender och mixer från bland annat Hendi, Sammic och GAM. Innan produkterna lanseras har de genomgått hårda tester i några av köksvärldens mest krävande kök. Allt för att du som kund ska vara nöjd! 

Gör du egen soppa, sås eller kräm vet du att en bra stavmixer är nästan oumbärlig och används dagligen i många restaurangkök världen över. Vi på Storköksbutiken har egen import av Sammics TR stavmixer som vi tycker är bland dem bästa på marknaden. Snabba, pålitliga, gedigna och lätta att använda samt rengöra. Stavmixarna finns i flera olika storlekar med kapacitet från ca 10 liter upp till den största TR-750 som med en armlängd på 60 cm är lämplig för upp till 200 liter. Med ett fast varvtal på 9000 RPM klarar Sammics TR stavmixer alla produkter utan problem.  

Sammic är känd för att tillverka utrustning i toppkvalité och med ett samarbete med Michelinkocken Martin Berasategui där alla nya produktserier genomtestas och godkäns av stjärnkockar i hans restauranger innan lansering är vi säkra på att produkterna från Sammic alltid har högsta kvalité  

Blenders för juicebar och café som klarar av iskross brukar vara väldigt dyra men vi har med Sammics TB-2000 blender hittat en blender med steglös reglering och PULS funktion som är väldig gedigen och klarar av intensiv daglig användning i många år.

Storköksbutiken.se har egen import av stavmixers och blender från Sammic och har flera olika modeller i sortiment för snabb leverans.

Som alltid när du handlar hos Storköksbutiken får du med en vakuummaskin från Sammic väldigt bra och gedigen kvalité som säkerställer att du får en produkt som du blir nöjd med nu och många år framöver.  

Blender Santos 62 med ljudskärm
16 718,40 kr
20 898,00 kr −20%
Blender 62 är den perfekta blender för juicebarer, kaféer, snabbmatskedjor, hotell. Den gör alla typer av cocktails, smoothies, milkshakes, granitas, iskaffe tack vare sina 30 förprogrammerade recept. Första blendern i världen utrustad med en induktionsmotor, vilket är en revolution på marknaden för blenders. Till skillnad från universalmotorer har den inga kolborstar, vilket ger den en lång livslängd och utmärkt energieffektivitet. Den är dessutom extremt tystgående. DUAL CRUSHING ACTION: Patenterad tvåvägsrotation av bladet, perfekt för alla dina frysta drycker. Det nya bladet och de nya "Dual Crushing Action"-programmen, krossar och blandar alla typer av ingredienser på några sekunder. Mycket tyst tack vare den nya ljudisolerade huven, borstlösa motorn och den vibrationssäkra packning. 
Mixer Santosafe 37
11 678,40 kr
14 598,00 kr −20%
Mycket populär mixer från marknadsledande Santos i Frankrike. Denna köksmixer är avsedd för restauranger, hotell, institutioner, sjukhus, barnomsorg, glassbutiker... Det här är den perfekta apparaten för att blanda, mala och krossa alla typer av varma och kalla beredningar som gaspachos, soppor, puréer, krämer. Anpassad för intensiv användning tack vare den kraftfulla och tysta kommersiella motorn och de nya mycket motståndskraftiga knivarna som kan krossa hårda ingredienser (isbitar, hummerkropp mv). Högkvalitativ mixning: variabel hastighet (från 0 till 15000 rpm) som skapar en kraftfull virvel. Pulsfunktion (18000 rpm) för ett optimalt resultat. Patenterat Santosafe®-låssystem för skål och lock. Byggd för att hålla, den har fått Longtime Label, vilket vittnar om dess robusthet och hållbarhet!
Barblender Santos 33
4 318,40 kr
5 398,00 kr −20%
Liten barblender i bästa kvalité. Perfekt till smoothies, kalla drinkar, fruktjuicer, milkshakes o.s.v. Enkel att använda och enkel att rengöra.  Barblandare 33 Liten barblender för alla typer av tillredningar med krossad is: cocktails, smoothies, frysta drycker, fruktjuicer, milkshakes... 2 hastigheter (13 000 rpm och 16 000 rpm), för enkel kontroll av din beredning. Starka knivar i rostfritt stål. Enkel rengöring: avtagbar skål, lock, skålbotten, blad. Påfyllningslock för att tillsätta ingredienser medan du mixar. Stavmixer #33 Evolution Denna version är utrustad med en skåldetektering: motorn stannar när du tar bort skålen från basen. Denna skåldetektering hjälper till att bevara kopplingssystemet.  Tillverkad i Frankrike sedan 1954
Santos Compact Blender 66
12 846,24 kr
14 598,00 kr −12%
Nyhet! Santos Compact Blender 66 Santos har igen tagit fram en blender som utan tvivel överträffar dina förväntningar. Med en Santos Compact Blender 66 är det enkelt att skapa perfekta drycker. Vill du att din blender ska vara enkel att använda, snabb, tyst, kunna krossa is och frusna frukter på några sekunder? Då är det en Santos Compact Blender 66 du ska ha.  Tack vare sina 9 optimerade program är den borstlösa blendern #66 perfekt för att göra cocktails, smoothies, milkshakes, iskaffe och alla andra blandade drycker. Den patenterade tvåvägsrotationen av bladet, som är unik på marknaden, krossar och blandar alla typer av ingredienser på några sekunder, inklusive isbitar och frysta frukter. Den är tystgående och har utmärkt energieffektivitet tack vare den borstlösa motorn.
Vita-Prep® 3 - Vitamix blender
13 900,00 kr
Vitamix Vita-Prep 3 = Oöverträffad prestanda i professionella kök Yrkesverksamma kockar och restaurangskolor världen över förlitar sig på Vita-Prep 3 och dess exceptionella kraft, mångsidighet och prestanda. Vita-Prep 3 klarar av att allt från att hacka ömtåliga ingredienser till att mixa kompakta puréer,  och gör det dessutom med perfekt resultat. Med en kraftfull motor med toppeffekt på ≈3 hk som ger oöverträffad prestanda när du ska skapa silkeslena puréer, mala, hacka med mera. Den avancerade kylfläkten i motorn ger optimal tillförlitlighet under de mest hektiska driftstimmarna. Variabel hastighetskontroll och pulsfunktion gör det enkelt att finjustera konsistensen på alla typer av rätter. 2L kanna, tillverkad i slitstarkt BPA-fri Tritan med knivblad i rostfritt. Kan inte diskas i maskin!
Vita-Mix® XL 5,6L - Vitamix kannmixer
35 640,00 kr
Vitamix XL = Blendern med störst kapacitet, med 4,2 hk motor och en kanna som rymmer hela 5,6 L. Mixa fler portioner samtidigt En riktig produktionsblender och en förstorad Vita-Prep 3 med allt vad det innebär. Vitamix XL är blendern med störst kapacitet och som möjliggör att mixa upp till 24 (240 ml) portioner på en och samma gång! XL har utformats för att minska beredningstiden för ökad effektivitet och möjlighet att utvidga menyn. Kraftfull motor med toppeffekt på 4,2 hk gör det möjligt att mixa stora volymer tuffa, svårmixade ingredienser. Stor 5,6 L behållare för verksamheter som kräver extra kapacitet – för både varma och kalla ingredienser. Tillverkad i slitstarkt BPAfri Tritan samt laserskurna knivblad i rostfritt stål. Kan inte diskas i maskin!
Vitamix Drink Machine Advance Röd
11 270,00 kr
Vitamix Drink Machine Advance = Den ultimata maskinen för baren eller caféet, med 6 optimerade program. Den ultimata barblendern Drink Machine Advance röd är maskinen för baren. Fyll den 2 liter stora kannan med ingredienser och is. Placera kannan på maskinen och välj ett av 6 förinstallerade programmen. Oavsett om du gör en mixad drink, enkel syrup eller puré som bas för en cocktail är Drink Machine ett ovärderligt redskap för att utveckla dryckesutbudet. Smart produktdesign 6 optimerade program med automatisk avstängning innebär att du kan slå på den, gå därifrån och ändå få samma resultat varje gång. Pulskontrollen fräschar snabbt upp drinkar.
Vitamix Drink Machine Advance Svart
11 270,00 kr
Vitamix Drink Machine Advance = Den ultimata maskinen för baren eller caféet, med 6 optimerade program. Den ultimata barblendern Drink Machine Advance svart är maskinen för baren. Fyll den 2 liter stora kannan med ingredienser och is. Placera kannan på maskinen och välj ett av 6 förinstallerade programmen. Oavsett om du gör en mixad drink, enkel syrup eller puré som bas för en cocktail är Drink Machine ett ovärderligt redskap för att utveckla dryckesutbudet. Smart produktdesign 6 optimerade program med automatisk avstängning innebär att du kan slå på den, gå därifrån och ändå få samma resultat varje gång. Pulskontrollen fräschar snabbt upp drinkar.
Vitamix Drink Machine Two-Speed
7 890,00 kr
Vitamix Drink Machine Tow-Speed = Med två hastigheter och en 1.4 L kanna – perfekt för mindre dryckesutbud.. Effektiv mixning Drink Machine Two-Speed är en pålitlig mixer när det krävs kraftfull, funktionell mixning. Med två hastigheter som kontrolleras manuellt skapar denna blender fulländade, delikata kaffedrinkar, fruktsmoothies, granitadrinkar med mera. Smart produktdesign Kraftfull motor med ≈2.3 hästkrafters toppeffekt som klarar av kompakta ingredienser utan att överhettas. Genomskinlig 1,4 L kanna (58806) tillverkad av BPA-fri Eastman Tritan, samt laserskurna knivblad i härdat rostfritt stål. Klarar att krossa 1.4 L is på bara några sekunder! Enkel att använda med två hastigheter (hög och låg) som styrs manuellt.
Vitamix The Quiet One
22 800,00 kr
Vitamix The Quiet One = Med kraftfull motor, vibrationshämmande teknik och ljuddämpande huv.. Marknadens tystaste blender Den ultimata mixern med unik ljuddämpning, tack vare ljudhuv och avancerad vibrationsteknik som möjliggör att kunna skapa perfekt mixade drycker i en lite mer njutbar atmosfär. Passar utmärkt för verksamheter där beredningen är placerad i kundområdet. Smart produktdesign Den magnetiskt låsbara, ljuddämpande huven är mycket enkel att göra ren och montera isär. Innefattar inga skruvar som kan skada huven. 6 programknappar med 34 optimerade program för enklare användning med samma resultat varje gång. Advance® kannans form ger en jämnare upphällning med mindre spill – för snabb service. Tillverkad i slitstarkt BPA fri Tritan samt laserskurna knivblad i härdat rostfritt stål.