Blender till professionella

Blender till professionella kök och bar

Vill du ha valuta för pengarna och vara säker på att köpa en maskin som håller i lång tid och som inte krånglar har du kommit rätt. Här hittar du stavmixer, blender och mixer från bland annat Hendi, Sammic och GAM. Innan produkterna lanseras har de genomgått hårda tester i några av köksvärldens mest krävande kök. Allt för att du som kund ska vara nöjd! 

Gör du egen soppa, sås eller kräm vet du att en bra stavmixer är nästan oumbärlig och används dagligen i många restaurangkök världen över. Vi på Storköksbutiken har egen import av Sammics TR stavmixer som vi tycker är bland dem bästa på marknaden. Snabba, pålitliga, gedigna och lätta att använda samt rengöra. Stavmixarna finns i flera olika storlekar med kapacitet från ca 10 liter upp till den största TR-750 som med en armlängd på 60 cm är lämplig för upp till 200 liter. Med ett fast varvtal på 9000 RPM klarar Sammics TR stavmixer alla produkter utan problem.  

Sammic är känd för att tillverka utrustning i toppkvalité och med ett samarbete med Michelinkocken Martin Berasategui där alla nya produktserier genomtestas och godkäns av stjärnkockar i hans restauranger innan lansering är vi säkra på att produkterna från Sammic alltid har högsta kvalité  

Blenders för juicebar och café som klarar av iskross brukar vara väldigt dyra men vi har med Sammics TB-2000 blender hittat en blender med steglös reglering och PULS funktion som är väldig gedigen och klarar av intensiv daglig användning i många år.

Storköksbutiken.se har egen import av stavmixers och blender från Sammic och har flera olika modeller i sortiment för snabb leverans.

Som alltid när du handlar hos Storköksbutiken får du med en vakuummaskin från Sammic väldigt bra och gedigen kvalité som säkerställer att du får en produkt som du blir nöjd med nu och många år framöver.  

Santos Compact Blender 66
10 550,32 kr
11 989,00 kr −12%
Nyhet! Santos Compact Blender 66 Santos har igen tagit fram en blender som utan tvivel överträffar dina förväntningar. Med en Santos Compact Blender 66 är det enkelt att skapa perfekta drycker. Vill du att din blender ska vara enkel att använda, snabb, tyst, kunna krossa is och frusna frukter på några sekunder? Då är det en Santos Compact Blender 66 du ska ha. Perfekt till cocktails, smoothies, milkshakes, iskaffe och andra blandade drycker.