Drickakyl

Exponera din läsk och andra drycker med vår drickakyl

Anpassat för restaurang, bar, café & storkök

En kall dricka en varm sommardag är något många längtar efter i 9 månader om året. Därför erbjuder vi drickakylar med glasdörrar, ölkylar, barkylar och läskkylar för restaurang, bar, café och storkök i bästa kvalité för att erbjuda dina kunder en efterlängtad kall dryck. 

Våra kylar för dina drickor finns i flera olika storlekar och modeller

Barkylen tar minimal plats och passar därför utmärkt till barer, caféer och mindre restauranger. Barkylen kan placeras under en av dina arbetsbänkar eller fritt i butiken så kunden har möjlighet till självbetjäning. 

Smal drickakyl passar utmärkt för de restauranger som vill klämma in en kyl i ett litet område för att maximera sin yta och samtidigt kunna kyla sina drickor.  

Den breda drickakylen/ölkylen är en av våra större kylar och den har plats för många drickor samtidigt. Det ger en bra överblick för både kunden och personal om vad som finns tillgängligt och vad som behövs fyllas på. Den är även utrustad med hjul för att man enkelt ska kunna förflytta den till andra platser i lokalen och köket. 

Skapa merförsäljning med drickakylar 

En välplanerad och genomtänkt placering av din drickakyl kan öka din merförsäljning. Exponeringen av läsk och andra drycker genom glasdörrar skapar även en hög efterfrågan och det medför till en ökad försäljning. Självbetjäning är något att föredra, kunden vill kunna välja fritt vilken dryck man vill ha utan att behöva bestämma sig vid kassan och få drycken serverad på exempelvis lunchrestauranger och caféer.  

Var är drickakylarna tillverkade? 

Våra ölkyl och drickakyl kommer från Spanien och Italien och är alla i bra kvalité. Egen import direkt från tillverkarna gör att vi kan ha lägre priser än våra konkurrenter samtidig som vi kan leverera ölkyl och drickakyl i samma höga kvalité. Prisvärt; det menar vi! 

Att tänka på

Mätning: Mät utrymmet där din ölkylare / dryckekylare ska placeras. Beräkna också efterföljande luftspalt. 

Volym: Hur stor volym av ölkyl / drickakyl behöver du? Beräkna antalet burkar med 33 cl och 50 cl och antalet 33 cl / 50 cl PET-flaskor som ska få plats i kylen.