Pastakokare

Pastakokare för proffsbruk 

Pastakokare i hög kvalité med brett utbud

I vårat sortiment hittar du pastakokare i el – och gasmodeller anpassade för restaurang, storkök och café. Vi har flera olika storlekar och varianter i hög kvalité tillverkat av FAGOR. Oavsett om du har ett litet eller stort utrymme så har vi pastakokare för kommersiellt bruk som passar dina behov. Tack vare pastakokarens effekt kan du laga pasta enklare och snabbare än någonsin.  

En pastakokare har en stor kapacitet och fungerar utmärkt när man ska laga en stor mängd pasta för att behaga sin hungriga kunder och därmed öka försäljningen. 

Pastakokare från Fagor 

Vi har pastakokare från Fagor som alltid ger den högsta kvalitéten på sina restaurangmaskiner. Pastakokarna och de medkommande korgarna är tillverkade av rostfritt stål vilket medför till den långa hållbarheten och kvalitéten.  En pastakokares förmåga är inte bara att koka pasta utan kan även värma och koka ris, grönsaker, kött och andra livsmedel som önskas. 

Hos oss på storköksbutiken kan du även hitta pastakokare som är bland annat utformade med: 

  • Gjutjärnbrännare  
  • Temperaturkontroll 
  • Vattenpåfyllning och dräneringsventil 

Rengöring 

Våra pastakokare från Fagor har rundade kanterna  som gör det enkelt att rengöra behållaren. Korgen i rostfritt stål är lätt att rengöra och kan placeras i diskmaskinen. Pastakokaren har en avtagbar sil som även är diskmaskinsskyddad.