Ribbväggar & Akustik

Ribbväggar för restaurang, matsal och stora lokaler

Förbättra akustiken med ribbväggar av högsta kvalité

Förbättra akustiken i din matsal med ribbväggar av högsta kvalité. Skapa en designfull matsal som samtidigt förbättrar akustiken vid matsalsbordet. Användningsområdena är oändliga och det är bara fantasin som sätter gränserna. Ribbväggarna kan exempelvis användas på väggen, taket eller på möbler i olika storlekar och material.

Det skapar en tryggare och mindre lyhörd miljö för dina gäster och det medför att gästerna känner sig bekväma med ljudnivån i lokalen. En ribbvägg eller akustikpanel som det även kallas ger en snygg design i din lokal och ger en mer bekväm miljö för gäster och personal.

Vi värnar om miljön, därför är våra ribbväggar tillverkade med hållbara material. Ribbväggar är tillverkade av FSC certifierat trä från ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till djur, skog och människor. Den bakomliggande akustikfilten på 9mm är speciellt framtagen för att vara ljuddämpande och är även tillverkad av återvunnen plast.

Våra akupaneler eller ribbväggar har blivit professionellt ljudtestade EN/DS 354:2003 hos DELTA i Hørsholm, A part of Rice Technology. Testresultatet på ljudnivån kan skickas om man så önskar. Monterar du ribbpanelerna med en bakomliggande isolering på 45mm så medför det till ljudklass A.

För att se vårat sortiment och få mer information angående ribbväggarna så kan ni gå in här på Stonewall.se.

Ribbvägggar akustik cta

Ribbväggar matsalRibbbägg - stor väggRibbpanel