Juicepress, råsaftcentrifug m.m.

Skapa din signaturjuice

Minska dina kostnader med en juicepress eller råsaftcentrifug

Snygg juicepress med "display" ökar intressen för färskpressad juice och ger ökad försäljning. Med våra juicepressar och råsaftcentrifuger kan du och din restaurang café, salladsbar, buffé eller matsal enkelt följa hälsotrenden. När du gör din egen juice kan du helt styra saftens innehåll och undvika onödiga tillsatser. Undvik därmed höga kostnader vid inköp av färdig juice i kartongförpackningar. 

Juicepress 

Vi har två olika typer av juicepressar och citruspressar, antingen elektriskt eller manuell juicepress. Om du vill skapa juice i en mindre volym så fungerar en manuell juicepress utmärkt. Om du behöver framkalla större volym så behöver du en elektrisk juicepress, det underlättar ditt arbete och du kan fokusera på annat under tiden. 

En unik signaturjuice är enkelt att skapa med en juicepress. Frågan är hur du vill att den ska smaka. Framkalla en färsk apelsinjuice till frukost, och varför inte blanda i både citron, apelsin och andra citrusfrukter och skapa din helt egen juice. Vill du kunna använda andra ingredienser (som olika bär och grönsaker) för att göra juice så går det också utmärkt. Våra elektriska juicepressar och råsaftcentrifuger har kraftfulla motorer och en stor juicekanna - perfekt för all juicehantering! 

Råsaftcentrifug 

En råsaftcentrifug har hög intelligens och en effektivitet vilket gör det enklare än någonsin att skapa sin egen juice. Med den här enheten behöver du inte skala frukten innan du pressar den, eftersom centrifugen separerar frukten från saften. Med det utvidgade matarröret kan du till och med pressa alla grönsaker du vill ha! 

Drink mixer 

Använd inte plastflaskor och se till att undvika att betala höga priser för drycker. Blanda istället dina egna läckra drycker för din restaurang, café eller storkök. Allt från hälsosamma fruktsmoothies av hög kvalitet och skummande milkshakes till olika cocktails. Våran drinkmixer har en kraftfull motor och dess justerbara hastighet kommer upp till 16 000 varv per minut. Du kan också använda en drink mixer för att vispa grädden eller äggvita på kort tid. Blanda cocktails som premium daiquiri, caipirinhas och pina colada, eller tillsätt färsk frukt, naturlig yoghurt och en del grädde för att göra den perfekta fruktdrycken. Det finns inga gränser för din kreativitet. Även krämiga proteindrycker, milkshakes och chokladdrycker kan blandas snabbt. 

 

Barblender Santos 33
4 318,40 kr
5 398,00 kr −20%
Liten barblender i bästa kvalité. Perfekt till smoothies, kalla drinkar, fruktjuicer, milkshakes o.s.v. Enkel att använda och enkel att rengöra.  Barblandare 33 Liten barblender för alla typer av tillredningar med krossad is: cocktails, smoothies, frysta drycker, fruktjuicer, milkshakes... 2 hastigheter (13 000 rpm och 16 000 rpm), för enkel kontroll av din beredning. Starka knivar i rostfritt stål. Enkel rengöring: avtagbar skål, lock, skålbotten, blad. Påfyllningslock för att tillsätta ingredienser medan du mixar. Stavmixer #33 Evolution Denna version är utrustad med en skåldetektering: motorn stannar när du tar bort skålen från basen. Denna skåldetektering hjälper till att bevara kopplingssystemet.  Tillverkad i Frankrike sedan 1954
Juicecentrifug Santos 50 - Perfekt till juicebaren
17 368,20 kr
19 298,00 kr −10%
Tystgående och mycket populär juicemaskin från Santos i Frankrike. Hög kapacitet och bästa kvalité Santos juicepress 50 Tyst och kraftfull juicepress som kan användas överallt där du behöver färsk frukt- och grönsaksjuice: juicebarer, hälsokostbutiker, hotell, barer, restauranger... Kommersiell juicepress som är anpassad för intensiv användning tack vare den kraftfulla induktionsmotorn och den höga effekten. Perfekt filtrering: stor korg med mycket finmaskad sil som ger en högkvalitativ juice. Extra brett inmatningsrör (Ø79,5mm) = du behöver inte skära äpplen, morötter, tomater. Hög säkerhet: Elektrisk avstängning och motorbroms som stoppar korgen när handtaget öppnas. Exklusivt Ezy-clean™-system: Avtagbar skål, korg och lock. Utloppshöjd: 200mm för att göra juice i glas, kannor och mixerburkar.
Santos 11 - klassisk citruspress
4 398,40 kr
5 498,00 kr −20%
Mycket populär klassisk citruspress från Santos. Snyggt design och bästa kvalité - "Klassisk" citruspress 11 Santos äkta citruspress sedan 1954, att använda överallt där du behöver färskpressad citrusjuice: hälsokostbutiker, hotell, barer, restauranger... Kommersiell juicepress, byggd för att hålla länge, med en kraftig och tystgående induktionsmotor.  Levereras med 3 löstagbara pressar för apelsiner, citroner, limefrukter och grapefrukter. Lätt att rengöra: avtagbar skål, galler och press. Utloppshöjd: 125 mm, för att göra juice i ett glas. Genomsnittlig kapacitet: 30 l/timmen Byggd för att hålla länge, den har fått Longtime Label, vilket vittnar om dess robusthet och hållbarhet! 100% tillverkad i Frankrike sedan 1954. 
Blender Santos 62 med ljudskärm
16 718,40 kr
20 898,00 kr −20%
Blender 62 är den perfekta blender för juicebarer, kaféer, snabbmatskedjor, hotell. Den gör alla typer av cocktails, smoothies, milkshakes, granitas, iskaffe tack vare sina 30 förprogrammerade recept. Första blendern i världen utrustad med en induktionsmotor, vilket är en revolution på marknaden för blenders. Till skillnad från universalmotorer har den inga kolborstar, vilket ger den en lång livslängd och utmärkt energieffektivitet. Den är dessutom extremt tystgående. DUAL CRUSHING ACTION: Patenterad tvåvägsrotation av bladet, perfekt för alla dina frysta drycker. Det nya bladet och de nya "Dual Crushing Action"-programmen, krossar och blandar alla typer av ingredienser på några sekunder. Mycket tyst tack vare den nya ljudisolerade huven, borstlösa motorn och den vibrationssäkra packning. 
Juicer Santos 68 - Råsaftcentrifug
33 803,00 kr
36 598,00 kr -2 795,00 kr
Mycket populär juicemaskin/råsaftcentrifug från marknadsledande Santos i Frankrike. Mycket hög kvalité. Den nya generationens juicepress "Miracle Edition" 68 är resultatet av Santos 60-åriga världsomspännande erfarenhet. Den är kraftfull, robust och lätt att rengöra och är ett måste för alla juicebarer. Miracle Edition har hög effektivitet och är anpassad för intensiv användning. Perfekt filtrering för högkvalitativ juice: stor korg med finmaskad sil.  Brett inmatningsrör (Ø79,5mm) = inget behov av att skära frukt och grönsaker. Ny generation patenterat Ezy-clean™ II: avtagbar skål, korg och lock. Extremt tålig: helt i metall. Utloppshöjd: 228 mm, för avtappning direkt i glas eller i kanna. Kapacitet: 140 l/h. Byggd för att hålla / Longtime Label, vilket vittnar om dess robusthet och hållbarhet!
Mixer Santosafe 37
11 678,40 kr
14 598,00 kr −20%
Mycket populär mixer från marknadsledande Santos i Frankrike. Denna köksmixer är avsedd för restauranger, hotell, institutioner, sjukhus, barnomsorg, glassbutiker... Det här är den perfekta apparaten för att blanda, mala och krossa alla typer av varma och kalla beredningar som gaspachos, soppor, puréer, krämer. Anpassad för intensiv användning tack vare den kraftfulla och tysta kommersiella motorn och de nya mycket motståndskraftiga knivarna som kan krossa hårda ingredienser (isbitar, hummerkropp mv). Högkvalitativ mixning: variabel hastighet (från 0 till 15000 rpm) som skapar en kraftfull virvel. Pulsfunktion (18000 rpm) för ett optimalt resultat. Patenterat Santosafe®-låssystem för skål och lock. Byggd för att hålla, den har fått Longtime Label, vilket vittnar om dess robusthet och hållbarhet!