Juicepress, råsaftcentrifug m.m.

Skapa din signaturjuice

Minska dina kostnader med en juicepress eller råsaftcentrifug

Snygg juicepress med "display" ökar intressen för färskpressad juice och ger ökad försäljning. Med våra juicepressar och råsaftcentrifuger kan du och din restaurang café, salladsbar, buffé eller matsal enkelt följa hälsotrenden. När du gör din egen juice kan du helt styra saftens innehåll och undvika onödiga tillsatser. Undvik därmed höga kostnader vid inköp av färdig juice i kartongförpackningar. 

Juicepress 

Vi har två olika typer av juicepressar och citruspressar, antingen elektriskt eller manuell juicepress. Om du vill skapa juice i en mindre volym så fungerar en manuell juicepress utmärkt. Om du behöver framkalla större volym så behöver du en elektrisk juicepress, det underlättar ditt arbete och du kan fokusera på annat under tiden. 

En unik signaturjuice är enkelt att skapa med en juicepress. Frågan är hur du vill att den ska smaka. Framkalla en färsk apelsinjuice till frukost, och varför inte blanda i både citron, apelsin och andra citrusfrukter och skapa din helt egen juice. Vill du kunna använda andra ingredienser (som olika bär och grönsaker) för att göra juice så går det också utmärkt. Våra elektriska juicepressar och råsaftcentrifuger har kraftfulla motorer och en stor juicekanna - perfekt för all juicehantering! 

Råsaftcentrifug 

En råsaftcentrifug har hög intelligens och en effektivitet vilket gör det enklare än någonsin att skapa sin egen juice. Med den här enheten behöver du inte skala frukten innan du pressar den, eftersom centrifugen separerar frukten från saften. Med det utvidgade matarröret kan du till och med pressa alla grönsaker du vill ha! 

Drink mixer 

Använd inte plastflaskor och se till att undvika att betala höga priser för drycker. Blanda istället dina egna läckra drycker för din restaurang, café eller storkök. Allt från hälsosamma fruktsmoothies av hög kvalitet och skummande milkshakes till olika cocktails. Våran drinkmixer har en kraftfull motor och dess justerbara hastighet kommer upp till 16 000 varv per minut. Du kan också använda en drink mixer för att vispa grädden eller äggvita på kort tid. Blanda cocktails som premium daiquiri, caipirinhas och pina colada, eller tillsätt färsk frukt, naturlig yoghurt och en del grädde för att göra den perfekta fruktdrycken. Det finns inga gränser för din kreativitet. Även krämiga proteindrycker, milkshakes och chokladdrycker kan blandas snabbt.