Frysbänk

Frysbänk, en av de smidigaste och viktigaste utrustningarna på alla restaurangarer, caféer, storkök och cateringtillverkare. Storköksbutiken säljer frysbänkar från danska GRAM och italienska Tecnodom som är en av Europas största tillverkare av frysbänkar och kylutrustning till restaurang, café och storkök. Alla Tecnodoms frysbänkar är tillverkade på egen fabrik i norra Italien och enbart tillverkade av europeiska komponenter och enligt europeisk standard. Alla GRAM’s kyl och frysbänkar tillverkas i Danmark. Frysbänkarna finns i flera olika storlekar och modeller. Den bästsäljande frysbänken är EKO serien som har utvändiga handtag men allt fler väljer vår ”Premium” modell med infällda handtag som underlättar och säkrar att man inte "går in i" handtaget.  

En Tecnodom frysbänk är gjord av rostfritt stål förutom bottenplåten som är galvaniserat. På insidan har den rundade hörn för lätt rengöring och är isolerad med 40 mm CFC-fri polyuretan isolering. Den är kompakt och i bra kvalité. Med standard djup på 70 cm får den plats överallt och erbjuder samtidig bra med kylutrymme. EKO och Premium frysbänk finns i storlekar från 142 cm upptill 232 cm och är anpassad till GN standard så eventuellt existerande utrustning kan användas tillsammans med denna frysbänkbänk.  Som standard i en Tecnodom frysbänk är 40 mm isolering, elektronisk kontrollpanel, självstängande dörrar med magnet, ventilerat, automatisk avfrostning och tövattentork, justerbara fötter, lågt energiförbrukning och hög kvalité.

En GRAM frysbänk är en frysbänk i allerbästa kvalité. Designat och tillverkat i Danmark. Robust och rengöringsvänlig med rundade hörn och släta ytor. Isolerade dörrar ger lägre förbrukning. Valfri konfiguration med draglådor eller dörrar. Draglådorna är med extra långa utdragsskenor så GN bleck lätt kan lyftas rakt upp. Alla GRAM kyl och frysbänkar kan också beställas som elektrisk höj och sänkbara för flexibel arbetshöjd.