Fläktkåpor med motor takmontage

Fläktkåpa "Island" med eller utan fläktmotor samt LEDljus - till takmontage
19 900,00 kr
Kåporna i denna serie har utformats och byggts för att kunna användas i alla köksmiljöer, även om det är lågt i tak.  Den speciella profilen gör den lämplig att användas för centralt placerade matlagningsblock. Tillverkad helt i rostfritt stål AISI304 med scotch brite-finish.  Tillverkad genom punktsvetsning med kanterna vikta även i de inre delarna. Perimetrisk kanal för kondensatuppsamling med 1/2" avtappningskran.  Labyrintfilter i rostfritt stål. Beroende på modell kan kåporna i denna serie utrustas med en elektrisk fläktmotor - alla med integrerad LEDbelysning.
Fläktkåpa "Classic" med eller utan fläktmotor samt LEDljus - till takmontage
22 400,00 kr
Klassisk fläktkåpa för takmontage. Kåporna i denna serie har utformats och byggts för att kunna användas i alla köksmiljöer, även om det är lågt i tak och bygger bara 45-50cm på höjden.  Den speciella profilen gör den lämplig att användas för centralt placerade matlagningsblock eller köksöar. Tillverkad helt i rostfritt stål AISI304 med scotch brite-finish.  Tillverkad genom punktsvetsning med kanterna vikta även i de inre delarna. Perimetrisk kanal för kondensatuppsamling med 1/2" avtappningskran.  Labyrintfilter i rostfritt stål. Beroende på modell kan kåporna i denna serie utrustas med en elektrisk fläktmotor - alla med integrerad LEDbelysning.
Fläktkåpa "CCT" - takmodell till 900serie med eller utan fläktmotor samt LEDljus
40 500,00 kr
Denna serie av fläktkåpor har utformats och tillverkats för att användas med 900 grillserie i centralkök, öppna kök eller som köksö. De är helt tillverkade av rostfritt stål av typen AISI 304 med en Scotch-Brite-finish. De är fullsvetsade och har även vikta kanter på insidan. En perifer kondensatsamlingskanal med en 1/2"-tappventil. Labyrintfilter av rostfritt stål är standard och inkluderad. Beroende på val är fläktkåporna i  denna serie utrustade med en elektrisk fläktmotor, varvtalsregulator samt inbyggd LEDbelysning.
Fläktkåpa "KC" - kubisk takmodell med eller utan fläktmotor samt LEDljus
25 900,00 kr
Kåporna i denna serie med parallellpipig profil har utformats och tillverkats för att uppnå större inneslutning av rökgaserna och bättre utvädring av dem.  De är helt tillverkade i rostfritt stål AISI 304 med en Scotch Brite-finish. Tillverkad genom helsvetsning av fogarna, med kanterna vikta även i de inre delarna.  Kondensatuppsamlingskanal med 1/2" avtappningskran.  Labyrintfilter i rostfritt stål filter.  Beroende på modell kan kåporna i denna serie utrustas med en elektrisk fläkt samt integrerad LED belysning.