Bordsskivor

Bordsskivor till restaurang och café

Bordsskiva i ekstruktur (Logan)
529,00 kr
Denna bordsskiva är i en fin struktur av ek. Bordsskivan har en tjocklek på 25 mm. Bordsskivan är mycket lätt att underhålla och rengöra då den är gjord av melamin. Bordsskivan finns i flera storlekar. Notera! den kommer utan skruvar. Tänk på att inte använda för långa skruvar när du skruvar på chassit. (70x70 cm är 67x67 cm, 60x70 cm är 60x67 cm och 120x70 cm är 67 cm i nettomått)
Bordsskiva i mörk ek
549,00 kr
Denna bordsskiva är i en fin struktur av mörk ek. Bordsskivan har en tjocklek på 25 mm. Bordsskivan är mycket lätt att underhålla och rengöra då den är gjord av melamin. Bordsskivan finns i flera storlekar. Notera! den kommer utan skruvar. Tänk på att inte använda för långa skruvar när du skruvar på chassit. (70x70 cm är 67x67 cm, 60x70 cm är 60x67 cm och 120x70 cm är 120x67 cm i faktiska mått)
Bordsskiva i ljus ek
649,00 kr
Denna bordsskiva är i en fin struktur av ljus ek. Bordsskivan har en tjocklek på 25 mm. Bordsskivan är mycket lätt att underhålla och rengöra då den är gjord av melamin. Bordsskivan finns i flera storlekar. Notera! den kommer utan skruvar. Tänk på att inte använda för långa skruvar när du skruvar på chassit. (70x70 cm är 67x67 cm och 120x70 cm är 120x67 cm i nätmått)
Bordsskiva 60x60 massiv rökt ek
1 269,00 kr
Bordsskiva i massiv lackerad rökt ek storlek 60x60 cm. Vi får dessa bordsskivor gjorda direkt på sågverket i rätt mått för din restaurang eller café. Vi har valt några standardstorlekar (60 × 60, 70 × 70 och 80 × 80) men kan göra ALLA mått, även runda. Observera att det är äkta ek - massiv 26 mm - och därför kommer den att ta patina med tiden. Bordsskivan är snygg att kombinera dem med ett svart klassisk bordsstativ. Eftersom det är trä och de är oljade kommer bordsskivorna att variera i utseende.
Bordsskiva 70x70 massiv rökt ek
1 599,00 kr
Bordsskiva i massiv lackerad rökt ek storlek 70x70 cm. Vi får dessa bordsskivor gjorda direkt på sågverket i rätt mått för din restaurang eller café. Vi har valt några standardstorlekar (60 × 60, 70 × 70 och 80 × 80) men kan göra ALLA mått, även runda. Observera att det är äkta ek - massiv 26 mm - och därför kommer den att ta patina med tiden. Bordsskivan är snygg att kombinera dem med ett svart klassisk bordsstativ. Eftersom det är trä och de är oljade kommer bordsskivorna att variera i utseende.
Bordsskiva 80x80 massiv rökt ek
1 999,00 kr
Bordsskiva i massiv lackerad rökt ek storlek 80x80 cm. Vi får dessa bordsskivor gjorda direkt på sågverket i rätt mått för din restaurang eller café. Vi har valt några standardstorlekar (60 × 60, 70 × 70 och 80 × 80) men kan göra ALLA mått, även runda. Observera att det är äkta ek - massiv 26 mm - och därför kommer den att ta patina med tiden. Bordsskivan är snygg att kombinera dem med ett svart klassisk bordsstativ. Eftersom det är trä och de är oljade kommer bordsskivorna att variera i utseende.
Bordsskiva massiv ek 60x60 cm
1 599,00 kr
Bordsskiva 60x60 cm i lackad massivt ekträ med ett rustikt intryck och fantastisk kvalité. Dessa bordsplattor görs direkt i sågverket i Danmark utefter dina önskemål. Vi har tagit fram några standardstorlekar men de går att få i exakt den storleken du vill ha. Det är riktigt trä med 26 mm i tjocklek och som är oljebehandlat. Med tiden får det en riktigt din patina.
Bordsskiva massiv ek 70x70 cm
1 999,00 kr
Bordsskiva i lackad massivt ekträ med ett rustikt intryck och fantastisk kvalité i måttet 70x70 cm. Dessa bordsplattor görs direkt i sågverket i Danmark utefter dina önskemål. Vi har tagit fram några standardstorlekar men de går att få i exakt den storleken du vill ha. Det är riktigt trä med 26 mm i tjocklek och som är oljebehandlat. Med tiden får det en riktigt din patina.
Bordsskiva massiv ek 80x80 cm
2 559,00 kr
Bordsskiva 80x80 cm i lackad massivt ekträ med ett rustikt intryck och fantastisk kvalité. Dessa bordsplattor görs direkt i sågverket i Danmark utefter dina önskemål. Vi har tagit fram några standardstorlekar men de går att få i exakt den storleken du vill ha. Det är riktigt trä med 26 mm i tjocklek och som är oljebehandlat. Med tiden får det en riktigt din patina.
Rund Bordsskiva Ø 60 cm Smooth StableTable flera färger
1 115,00 kr
StableTable Ontop Compact laminate bordsskiva är gjord för att stå både inne- och utomhus. Denna bordsskiva är rund med en diameter på Ø 60 cm. Hos Storköksbutiken hittar du StableTables bordsskivor i olika färger och former. Bordsskivan är laminerad både på ovan- och undersidan av skivan och med samma finish med färgmatchade kanter - för en känsla av exklusivitet och äkthet. Bordsskivan rengörs med alla normala rengöringsmedel, men undvik slipande produkter. Välj färg i menyn nedan.
Rund Bordsskiva Ø 70 cm Smooth StableTable flera färger
1 490,00 kr
StableTable Ontop Compact laminate bordsskiva är gjord för att stå både inne- och utomhus och är väder- och UV-beständig. Denna bordsskiva är rund med en diameter på Ø 70 cm och 12 mm i tjocklek och finns i flera olika förger. Bordsskivan är laminerad både på ovan- och undersidan av skivan och med samma finish med färgmatchade kanter - för en känsla av exklusivitet och äkthet. Bordsskivan rengörs med alla normala rengöringsmedel, men undvik slipande produkter. Välj färg i menyn nedan.
Rund Bordsskiva Ø 80 cm Smooth StableTable flera färger
1 750,00 kr
StableTable Ontop Compact laminate bordsskiva är gjord för att stå både inne- och utomhus och är väder- och UV-beständig. Denna bordsskiva är rund med en diameter på Ø 80 cm och 12 mm i tjocklek och finns i flera olika färger. Bordsskivan är laminerad både på ovan- och undersidan av skivan och med samma finish med färgmatchade kanter - för en känsla av exklusivitet och äkthet. Bordsskivan rengörs med alla normala rengöringsmedel, men undvik slipande produkter. Välj färg i menyn nedan.
Rund Bordsskiva Ø 90 cm Smooth StableTable flera färger
2 300,00 kr
StableTable Ontop Compact laminate bordsskiva är gjord för att stå både inne- och utomhus och är väder- och UV-beständig. Denna bordsskiva är rund med en diameter på Ø 90 cm och 12 mm i tjocklek och finns i flera olika färger. Bordsskivan är laminerad både på ovan- och undersidan av skivan och med samma finish med färgmatchade kanter - för en känsla av exklusivitet och äkthet. Bordsskivan rengörs med alla normala rengöringsmedel, men undvik slipande produkter. Välj färg i menyn nedan.
Rund Bordsskiva Ø 100 cm Smooth StableTable flera färger
3 210,00 kr
StableTable Ontop Compact laminate bordsskiva är gjord för att stå både inne- och utomhus och är väder- och UV-beständig. Denna bordsskiva är rund med en diameter på Ø 100 cm och 12 mm i tjocklek och finns i flera olika färger. Bordsskivan är laminerad både på ovan- och undersidan av skivan och med samma finish med färgmatchade kanter - för en känsla av exklusivitet och äkthet. Bordsskivan rengörs med alla normala rengöringsmedel, men undvik slipande produkter. Välj färg i menyn nedan.
Rund Bordsskiva Ø 120 cm Smooth StableTable flera färger
3 880,00 kr
StableTable Ontop Compact laminate bordsskiva är gjord för att stå både inne- och utomhus och är väder- och UV-beständig. Denna bordsskiva är rund med en diameter på Ø 120 cm och 12 mm i tjocklek och finns i flera olika färger. Bordsskivan är laminerad både på ovan- och undersidan av skivan och med samma finish med färgmatchade kanter - för en känsla av exklusivitet och äkthet. Bordsskivan rengörs med alla normala rengöringsmedel, men undvik slipande produkter. Välj färg i menyn nedan.
Bordsskiva 50x50 StableTable flera färger
1 035,00 kr
StableTable Ontop Compact laminate bordsskiva storlek 50x50 cm. Bordsskivan finns i flera olika färger. Välj färg i menyn nedan. Bordsskivan från StableTable är gjord för att stå både inne- och utomhus och är väder- och UV-beständig. Denna bordsskiva är fyrkantig och är 12 mm tjock. Bordsskivan är laminerad både på ovan- och undersidan av skivan och med samma finish med färgmatchade kanter - för en känsla av exklusivitet och äkthet. Bordsskivan rengörs med alla normala rengöringsmedel, men undvik slipande produkter.
Bordsskiva 60x60 StableTable flera färger
1 115,00 kr
StableTable Ontop Compact laminate bordsskiva storlek 60x60 cm. Bordsskivan finns i flera olika färger. Välj färg i menyn nedan. Bordsskivan från StableTable är gjord för att stå både inne- och utomhus och är väder- och UV-beständig. Denna bordsskiva är fyrkantig och är 12 mm tjock. Bordsskivan är laminerad både på ovan- och undersidan av skivan och med samma finish med färgmatchade kanter - för en känsla av exklusivitet och äkthet. Bordsskivan rengörs med alla normala rengöringsmedel, men undvik slipande produkter.
Bordsskiva 70x70 StableTable flera färger
1 490,00 kr
StableTable Ontop Compact laminate bordsskiva storlek 70x70 cm. Bordsskivan finns i flera olika färger. Välj färg i menyn nedan. Bordsskivan från StableTable är gjord för att stå både inne- och utomhus och är väder- och UV-beständig. Denna bordsskiva är fyrkantig och är 12 mm tjock. Bordsskivan är laminerad både på ovan- och undersidan av skivan och med samma finish med färgmatchade kanter - för en känsla av exklusivitet och äkthet. Bordsskivan rengörs med alla normala rengöringsmedel, men undvik slipande produkter.
Bordsskiva 80x80 StableTable flera färger
1 750,00 kr
StableTable Ontop Compact laminate bordsskiva storlek 80x80 cm. Bordsskivan finns i flera olika färger. Välj färg i menyn nedan. Bordsskivan från StableTable är gjord för att stå både inne- och utomhus och är väder- och UV-beständig. Denna bordsskiva är fyrkantig och är 12 mm tjock. Bordsskivan är laminerad både på ovan- och undersidan av skivan och med samma finish med färgmatchade kanter - för en känsla av exklusivitet och äkthet. Bordsskivan rengörs med alla normala rengöringsmedel, men undvik slipande produkter.
Bordsskiva 60x70 StableTable flera färger
1 390,00 kr
StableTable Ontop Compact laminate bordsskiva storlek 60x70 cm. Bordsskivan finns i flera olika färger. Välj färg i menyn nedan. Bordsskivan från StableTable är gjord för att stå både inne- och utomhus och är väder- och UV-beständig. Denna bordsskiva är rektangulär och är 12 mm tjock. Bordsskivan är laminerad både på ovan- och undersidan av skivan och med samma finish med färgmatchade kanter - för en känsla av exklusivitet och äkthet. Bordsskivan rengörs med alla normala rengöringsmedel, men undvik slipande produkter.
Bordsskiva 110x70 StableTable Flera färger
2 775,00 kr
StableTable Ontop Compact laminate bordsskiva storlek 110x70 cm. Bordsskivan finns i flera olika färger. Välj färg i menyn nedan. Bordsskivan från StableTable är gjord för att stå både inne- och utomhus och är väder- och UV-beständig. Denna bordsskiva är rektangulär och är 12 mm tjock. Bordsskivan är laminerad både på ovan- och undersidan av skivan och med samma finish med färgmatchade kanter - för en känsla av exklusivitet och äkthet. Bordsskivan rengörs med alla normala rengöringsmedel, men undvik slipande produkter.
Bordsskiva 120x70 StableTable Flera färger
3 210,00 kr
StableTable Ontop Compact laminate bordsskiva storlek 120x70 cm. Bordsskivan finns i flera olika färger. Välj färg i menyn nedan. Bordsskivan från StableTable är gjord för att stå både inne- och utomhus och är väder- och UV-beständig. Denna bordsskiva är rektangulär och är 12 mm tjock. Bordsskivan är laminerad både på ovan- och undersidan av skivan och med samma finish med färgmatchade kanter - för en känsla av exklusivitet och äkthet. Bordsskivan rengörs med alla normala rengöringsmedel, men undvik slipande produkter.