Tunneldiskmaskiner

Effektiva och miljövänliga

Tunneldiskmaskiner är en viktig del av storkök och restauranger som hanterar stora mängder disk varje dag. Dessa maskiner är inte bara stora och effektiva, de är också designade för att spara vatten genom återvinning, vilket gör dem både kostnadseffektiva och miljövänliga. När diskmängden är stor är en tunneldiskmaskin det bästa alternativet. Tunneldiskmaskinen är modul-uppbyggd, vilket gör det enkelt att anpassa maskinen efter diskbehovet.

Tillbehör till tunneldiskmaskiner hittar du här!

Automatiserad diskning

Tunneldiskmaskiner är helt automatiserade och fungerar som ett löpande band där diskgodset passerar genom olika zoner: förspolning, fördisk, kemdisk och slutspolning. Denna process säkerställer att disken blir skinande ren med minimal ansträngning från personalen.

Perfekt för stora kök

Dessa diskmaskiner är idealiska för skolor, sjukhus och stora restauranger som serverar över 400 portioner per dag. Den stora kapaciteten gör att de kan hantera enorma mängder disk snabbt och effektivt, vilket är avgörande under högtrafikperioder.

Innovativa funktioner

Moderna tunneldiskmaskiner kommer med avancerade funktioner som sensorstyrd diskmedelsdosering och energieffektiva värmeelement. Dessa teknologier förbättrar inte bara diskresultatet utan hjälper också till att minska energiförbrukningen.

Vanliga frågor om tunneldiskmaskiner

Vad är skillnaden mellan en vanlig diskmaskin och en tunneldiskmaskin?

En vanlig diskmaskin är mindre och passar till restauranger med mindre disk medan en tunneldiskmaskin är större och kan hantera mycket mer disk på kortare tid.

Är det svårt att använda en tunneldiskmaskin?

Nej, de är ganska enkla att använda eftersom de är automatiserade. Ladda in disken och starta maskinen.

Hur mycket vatten sparar en tunneldiskmaskin?

Tunneldiskmaskiner sparar mycket vatten genom att återanvända det under diskprocessen. Exakt besparing beror på modell och användning.

Kan en tunneldiskmaskin hantera all sorts disk?

Ja, de kan hantera de flesta typer av disk, inklusive tallrikar, bestick, glas och kastruller.

Tunneldiskmaskiner är oumbärliga för stora kök och restauranger. De erbjuder en kombination av hög kapacitet, effektivitet och avancerad teknik. Genom att investera i en tunneldiskmaskin kan du förbättra ditt köks effektivitet och hygien, samtidigt som du bidrar till en mer hållbar verksamhet. 

Vi har tunneldiskmaskiner från Fagor, Wexiodisk samt Krupps. De flesta av våra tunneldiskmaskiner är isolerade mot värme och ljud och finns i en mängd olika utförande och modeller så det finns nästan med garanti en tunnelmaskin som täcker just ditt behov.

Tunneldiskmaskin Fagor Compact 80-120 korgar timmen
108 804,00 kr
145 072,00 kr −25%
Tunneldiskmaskinen Compact CCO-120 Fagor är vår minsta tunneldiskmaskin men inte desto mindre effektiv med en kapacitet på mellan 80 och 120 korgar i timmen. En kemdiskzon och dubbel slutsköj är standard. Tunneldiskmaskinen har 3 tvättprogram: djup, medium och hög kapacitet. Tunneldiskmaskinen är trustuad med energibesparingsystem. 
Tunneldiskmaskin Fagor Compact 100-160 korgar timmen
117 187,50 kr
156 250,00 kr −25%
Tunneldiskmaskinen Compact CCO-160 Fagor är samma storlek som CCO-120 och alltså vår minsta tunneldiskmaskin men mycket effektiv med en kapacitet på mellan 100 och 160 korgar i timmen. En kemdiskzon och dubbel slutsköj är standard. Tunneldiskmaskinen har 3 tvättprogram: intensiv, medium och snabb. Tunneldiskmaskinen är utrustad med energibesparingsystem. 
Tunneldiskmaskin Fagor Modular 90-180 korgar timmen
165 815,25 kr
221 087,00 kr −25%
Tunneldiskmaskinen CCO-180 är instegsmodellen i Fagor's modular tunneldisksystem. Med en kapacitet på upp till 180 korgar i timmen och en längd på bara 1750mm är CCO-180 tunneldiskmaskinen en ytterst platseffektiv lösning. En kemdiskzon och trippel slutsköjning är standard. Tunneldiskmaskinen har 3 diskprogram: intensiv, medium och snabb. Tunneldiskmaskinen är utrustad med energibesparingsystem som effektivt sänker energiförbrukningen när maskinen inte används.
Tunneldiskmaskin Fagor Modular 125-225 korgar timmen
203 541,00 kr
271 388,00 kr −25%
Tunneldiskmaskinen CCO-225 är vår mest populära tunneldiskmaskin från Fagor's modular tunneldisksystem. Med en kapacitet på upp till 225 korgar i timmen och en längd på bara 2360mm är CCO-225 tunneldiskmaskinen en mycket effektiv lösning. Fördisk med kallvatten, en kemdiskzon och trippel slutsköjning är standard. Tunneldiskmaskinen har 3 diskprogram: intensiv, medium och snabb. Tunneldiskmaskinen är utrustad med energibesparingsystem som effektivt sänker energiförbrukningen när maskinen inte används.
Tunneldiskmaskin Fagor Modular 140-270 korgar timmen
238 360,50 kr
317 814,00 kr −25%
Tunneldiskmaskinen CCO-270 är vår näststörsta tunneldiskmaskin från Fagor's modular tunneldisksystem. Med en kapacitet på upp till 270 korgar i timmen och en längd på bara 2660mm är CCO-270 tunneldiskmaskinen en mycket effektiv lösning. Fördisk med kallvatten samt kemdisk med varmvatten och trippel slutsköjning är standard. Tunneldiskmaskinen har 3 diskprogram: intensiv, medium och snabb. Tunneldiskmaskinen är utrustad med energibesparingsystem som effektivt sänker energiförbrukningen när maskinen inte används.
Tunneldiskmaskin Fagor Modular 170-320 korgar timmen
238 360,50 kr
317 814,00 kr −25%
Tunneldiskmaskinen CCO-320 är vår mest effektiva tunneldiskmaskin från Fagor's modular tunneldisksystem. Med en kapacitet på upp till 320 korgar i timmen och en längd på bara 3260mm är CCO-320 tunneldiskmaskinen en mycket effektiv lösning. Fördisk med kallvatten samt kemdisk först med kallvatten sen med varmvatten och 2 sköljningscyklar, först dubbel sen trippel slutsköjning är standard och ger dig ett överlägset diskresultat, varje gång. Tunneldiskmaskinen har 3 diskprogram: intensiv, medium och snabb. Tunneldiskmaskinen är utrustad med energibesparingsystem som effektivt sänker energiförbrukningen när maskinen inte används.