Sveba Dahlen

Sveba Dahlen pizzaugnar

Sveba Dahlens pizzaugnar i toppkvalité 

Svensktillverkade Sveba Dahlens pizzaugnar från populära serien P200, P400, P600 och P800. Pizzaugnarna som alla pizzabagare vill ha. Väl fördelad värme och bra isolerade ugnar ger låga energikostnader och mycket goda pizzor. 

P-serien Pizzaugnar från Sveba Dahlen uppfyller de krav som ställs på en pizzeria med hög kvalitet på slutprodukten- PIZZAN! Detta är den nya generationen pizzaugnar. P-serien finns i inte mindre än 14 olika storlekar och tre olika färger, här hittar man en pizzaugn för alla restauranger.

Turbofunktionen ser till att pizzaugnen snabbt når den satta temperaturen med en maxtemperatur på 350 grader. Ugnens pizzasten är en tjockare sten som lagrar värmen längre. Pizzaugnarna är mycket välisolerade, vilket ger välfördelad värme i ugnsrummet. Ugnsrummet har tre värmezoner, över-, front, och undervärme, som gör att temperaturen hålls helt jämn. Dörren med dubbelglas och den kraftiga isoleringen håller värmen i ugnen och blir på så sätt energisparande och kostnadseffektiv. Pizzaugnen står på kraftiga ben med låsbara hjul - perfekt om man behöver flytta pizzaugnen.

Kompakt ugn N-serien Sveba Dahlén
36 500,00 kr
39 000,00 kr -2 500,00 kr
Leasing 735 kr/mån
Liten flexibel ugn från Sveba Dahlen! Bakar allt från stenugnsbakat bröd till pizza, bakverk och konfektyr. En kraftfull ugn i bänkmodell med ånga och värmesystem i högsta kvalité! Energieffektiv, användarvänlig och smidig. Perfekt ugn till food truck, lilla caféet, bensinstationen eller i baren! Däck- och pizzaugn i ett, framtagen för att passa in i verksamheter med begränsad yta men samtidigt ha samma fördelar och kvalité som en professionell Sveba Dahlén ugn. Med en väl utprövad stenhärd och inbyggd ångfunktion kan du baka fantastiska stenugnsbakade bröd och pizzor.  Bakar allt från stenugnsbakat bröd, pizza, bakverk och konfektyr. Kraftfull bänkmodell med ånga och värmesystem i högsta kvalité. Enkel plug-and play installation!