Betalning

På Storköksbutiken har du olika alternativ till betalning eller finansiering

Betalningsvillkor

Betalning med Swish

Vårt swishnummer är: 123 247 7115. KFL Trading är rätt mottagare. 

Betalning med faktura

Betala med Svea faktura efter du har fått dina varor. En faktureringsavgift på 29 kr tillkommer och betalningsvillkor är 10 - 20 dagar.

Efterskottsbetalning med Svea faktura gäller för: 

- Företag som är A rankade enligt UC

- Gäller för offentligt företag/verksamhet

- Gäller efter överenskommelse

Förskottsbetalning

Betala din order innan den skickas till dig. Betalning kan ske via betal/kreditkort eller banköverföring BG: 852:7152. Leverans sker när full betalning erlagts eller efter överenskommelse.

Förskottsbetalning gäller för:

- Gäller alla nystartade företag 

- Gäller alla företag med betalningsanmärkningar

- Gäller företag som är B eller C rankade enligt UC.

Leasing med Wasa Kredit

Leasing är en form av långtidshyra där du kan välja att betala av produkten med: 12, 24, 36, 48, 60 mån. Efter leasingtiden gått ut äger du produkten.

Du kan enkelt se vad månadskostnaden blir för varje produkt på produktsidan och i kassan. 

Du kan välja leasing som betalning på vår hemsida. Här har du alternativen att välja 36, 48 eller 60 månader.

När du valt Wasa Kredit som betalning på hemsidan skickas ett kostnadsförslag till dig och du signerar avtalet med Wasa Kredit.

Avtalet startar när din beställning skickas från oss. Har du frågor om leasing med Wasa Kredit är du välkommen att kontakta oss på tel: 041041444

eller Wasa Kredit 08 -635 36 00. Mail: [email protected]

Mer info om leasing:

Vad är leasing?

Leasing är en form av långtidshyra där vi som leasegivare äger utrustningen under avtalstiden medan du som kund och leasetagare har full nyttjanderätt.  När avtals¬ tiden löper mot sitt slut har ni som kund förbundit er till att köpa ut utrustningen till det förutbestämda restvärdet.  Vanligen är löptiden mellan 24 och 60 månader och det slutliga restvärdet 5 eller 10 procent av det finansierade beloppet.  Leasing¬ avgiften är lätt att budgetera då den vanligen är lika stor under hela avtalstiden och kan anpassas till intäkterna. Ni drar leasingavgiften som en driftkostnad och den belastar inte er balansräkning.

Vad kan man leasa?

Ni som kund kan leasa i princip all möjlig utrustning som räknas som lös egendom och går att skriva av i företagets bokföring. Vanliga leasingobjekt är verkstads¬ utrustning (exempelvis verktygsmaskiner och mätutrustning), kontorsutrustning (så som datorer, servrar och kopieringsmaskiner) eller restaurangutrustning (till exempel restaurangugnar och vitvaror).

Varför ska man leasa?

Leasing är ett sätt för ditt företag att fördela kostnaden över tid. Den belastar inte er balansräkning då ni drar den som en driftkostnad i er bokföring. Leasingavgiften är lätt att budgetera och att anpassa till intäkterna. Ni använder er inte av företagets kapital och kan genom ett leasingavtal införskaffa just den utrustning med kring¬ utrustning ni behöver till er verksamhet utan att använda er av era likvida medel.

Betalning med kreditkort 

Du kan välja att betala med kredit kort via epay/Bambora payment solutions. ePay/Payment Solutions är PCI-certifierade av VISA/Mastercard och all kommunikation är krypterad.