Glassdisk

Glassdiskar i hög kvalité för café, kiosk och restaurang

En glass i handen samtidigt som man njuter i solen en varm sommardag är väl fantastiskt?!  Vi ger glädjande besked om att det nu finns glassdiskar tillgängligt på vår hemsida tillverkade av bland annat världsledande ISA Italy.

Vi erbjuder glassdiskar i flera olika storlekar för just din restaurang och ditt café för att du ska kunna servera god glass hela våren och sommaren.

Glassdisk Punto - ISA
26 238,40 kr
32 798,00 kr −20%
Här ser du en glassdisk tillverkad av ISA i hög kvalité. Välj den storlek som passar dig, välj bland antal glasskantiner i 5 liter som får plats: 4,6,7,9 eller 12. Dessa glassdiskar finns även tillgängliga i två glasformer på montern, antingen böjt eller rakt frontglas. Forma fram perfekta kulglassar i rätt förvarade i rätt temperatur. Välj här nedan vilken som passar dig och din glasskiosk eller café.
Glassdisk Millennium - ISA
139 998,40 kr
174 998,00 kr −20%
Denna glassdisk från ISA är av toppkvalité. Den är utrustad med högeffektiv teknik med en utmärkt byggkvalité och finns i många olika storlekar och flera varianter. Den har ett automatiskt avfrostningssytem, tystgående och energieffektiv men framförallt anpassningsbar till glasskiosker, caféer och restauranger. En glassmonter i högsta kvalité.
Glassdisk Stratos - ISA
199 998,40 kr
249 998,00 kr −20%
Glassdisk från ISA i modellen Stratos av toppkvalité. Den är utrustad med högeffektiv teknik med en utmärkt byggkvalité av Italiensk design. Trots den snygga designen så har glassdisken ett intelligent avfrostningssystem och luftkylning men framförallt är den anpassningsbar till glasskiosker, caféer och restauranger. En glassmonter i högsta kvalité.
Glassdisk DIVA - ISA
198 078,40 kr
247 598,00 kr −20%
DIVA Glassdisk från ISA har en perfekt balans mellan design, estetik och funktionalitet som förbättrar glassens smak och ger en touch av charm till miljön. Den har ett elektroniskt avfrostningssytem, tystgående och energieffektiv men framförallt anpassningsbar till glasskiosker, caféer och restauranger. En glassmonter i högsta kvalité.
Glassfrys, IC 155D - Scandomestic
6 938,00 kr
Glassfrysar är idealiska både i livsmedelsbutiker, kiosker, bensinstationer, hotell, restauranger etc. och säkrar med sin glasdörr en bra presentation av frysens innehåll. Effektiv produktpresentation ökar försäljningen IC155D har en kapacitet på 94 liter Den levereras också med lätta skjutlock och är därför lämpliga för självbetjäning, vilket ger ett bra tillfälle att placera skåpet strategiskt för merförsäljning. Frysfunktion från -18°C till -24°C med intelligent luftcirkulationssystem, som säkerställer en jämn kylfördelning i hela frysen.  Frysen har 4 hjul och är lätt att flytta runt, även om den är full. Förstklassig design med mjuka och runda hörn. Glassfrysen levereras med böjda transparenta skjutlock med integrerade handtag. 2 kraftiga trådkorgar med 2 avdelare i varje ingår