Glassdisk

Glassdiskar i hög kvalité för café, kiosk och restaurang

En glass i handen samtidigt som man njuter i solen en varm sommardag är väl fantastiskt?!  Vi ger glädjande besked om att det nu finns glassdiskar tillgängligt på vår hemsida tillverkade av bland annat världsledande ISA Italy.

Vi erbjuder glassdiskar i flera olika storlekar för just din restaurang och ditt café för att du ska kunna servera god glass hela våren och sommaren.

Glassdisk Isetta - ISA
24 320,00 kr
Leasing 490 kr/mån
Här ser du en glassdisk tillverkad av ISA i hög kvalité. Välj den storlek som passar dig, välj bland antal glasskantiner i 5 liter som får plats: 4,6,7,9 eller 12. Dessa glassdiskar finns även tillgängliga i två glasformer på montern, antingen böjt eller rakt frontglas. Forma fram perfekta kulglassar i rätt förvarade i rätt temperatur. Välj här nedan vilken som passar dig och din glasskiosk eller café.
Glassdisk Millennium - ISA
127 530,00 kr
Leasing 2568 kr/mån
Denna glassdisk från ISA är av toppkvalité. Den är utrustad med högeffektiv teknik med en utmärkt byggkvalité och finns i många olika storlekar och flera varianter. Den har ett automatiskt avfrostningssytem, tystgående och energieffektiv men framförallt anpassningsbar till glasskiosker, caféer och restauranger. En glassmonter i högsta kvalité.
Glassdisk Stratos - ISA
183 400,00 kr
Leasing 3694 kr/mån
Glassdisk från ISA i modellen Stratos av toppkvalité. Den är utrustad med högeffektiv teknik med en utmärkt byggkvalité av Italiensk design. Trots den snygga designen så har glassdisken ett intelligent avfrostningssystem och luftkylning men framförallt är den anpassningsbar till glasskiosker, caféer och restauranger. En glassmonter i högsta kvalité.