Pizzabänkar

Effektivisera pizza-tillagningen med en pizzabänk

Se våra pizzabänkar i högsta kvalité för pizzerior, restauranger och café. Vi har pizzabänkar i flera olika storlekar och modeller för att möta dina behov för din verksamhet. Pizzabänk med kylränna effektiviserar arbetsprocessen och ger en ökad försäljning.

Öka försäljningen av pizzor och få en ökad kundnöjdhet med en pizzabänk

Varje pizzeria behöver en pizzabänk med kyla. Där kan man förvara alla tillbehör kallt i en kylränna Pizzadegen är även viktigt att den förvaras kallt och en pizzabänk ger perfektutrymme för det i väntan på att degen ska bli utbakad. Pizzabänken ger tillräckligt med utrymme för att baka olika typer av pizzor, och de kalla tillbehören ska finnas inom räckhåll för att fylla pizzan med det man önskar. Med en pizzabänk får man en snabb pizzaberedningen vilket medför till en ökad försäljning och en ökad kundnöjdhet.

Bänkskiva i granit

För att göra den perfekta pizzan är det mycket fördelaktigt om du har en robust pizzabänk till hands. Med hjälp av bänkskivor i granit kan du enkelt knåda degen till en rund, tunn pizzabotten och är enkelt att rengöra. 

Hitta din favorit

Vi har olika typer och storlekar av pizzabänkar att välja mellan. Vi erbjuder varianter som rymmer GN -kantiner, så att du kan förbereda pizzor på det mest flexibla sättet med tillbehör inom räckhåll. 

Pizzabänkar i rostfritt stål

Själva pizzadisken är tillverkad av rostfritt stål, vilket är ett utmärkt material när det gäller att upprätthålla hygien och underhållning. 

Pizzabänkar i mycket bra kvalité. Egen import från Danmark, Italien, Spanien och Holland. Allt för att du ska få bästa produkten till bästa priset.