Kylboxar och vagnar

Kylboxar och vagnar 

Kylboxar och vagnar för catering och transport av kall mat och kalla livsmedel

Det finns olika typer av kylboxar och kylvagnar.

- Kylboxar med kylaggregat: En del kylboxar har kylaggregat för att kunna kyla ned maten under en längre tid.

- Klassiska kylboxar: De klassiska kylboxarna använder man genom att kylboxen kyls ned innan transport. 

- Kylbox med hjul: För att lätt kunna lasta och smidig hantering är det bra med kylboxar med hjul. Hjulen går att låsa. 

- Hantering av kylboxar; Rengöring är mycket viktigt och ska ske enligt bruksanvisning. Ställ aldrig kylboxarna med mat i direkt solljus eller i ett varmt rum. 

Tänk på när du ska transportera kall mat är att vara väl förberedd. Förvara boxarna i kylrum i god tid innan lastning. Maten ska också vara kyld innan den stoppas in i kylboxen. Om du använder en kylplatta ska den vara väl helt nedfryst innan användning. Maten skall inte lastas i ett varmt rum utan ett kallt rum.

Rengörig av kylboxar:

- För att hålla hygienen ska kylboxarna noggrant rengöras genom att tvätta, skölja och torka av. Använd rengöringsmedel som är livsmedelsanpassat. Man skall aldrig använda högtryckstvätt eller diskmaskin till kylboxar. 

Kylbox - Basic Line Cold 12 GN, kompressorkyld - Scanbox
31 450,00 kr
37 000,00 kr -5 550,00 kr
Basic Line CC12 är en kall box framtagen för enklare behov, men fungerar för dig som vill ha en pålitlig och lättmanövererad vagn när situationen kräver det. Boxen är utrustad med ett kraftfullt kompressorkylsystem placerat på vagnens nedre rygg för att säkerställa minimal höjd och låg tyngdpunkt. Låg ljudnivå och lätt åtkomlig för service. Kompressorsystemet är särskilt utformat för att klara utmaningarna med extern transport på lastbilar etc. Nedkylning tar ca. 35 minuter. Boxen är byggd enligt samma robusta och lätthanterliga design som våra andra produkter. Ett begränsat utbud av tillval och tillbehör finns tillgängliga.
Kylbox - Ergo Line ExP C8 - Scanbox
31 587,50 kr
36 100,00 kr −12,5%
Ergo Line C8 är en lätt och robust vagn tillverkad för att hålla och transportera kall mat med GN1/1 kapacitet. Välj mellan Peltier- eller kompressorkylning. Den sistnämnda ger snabbare nedkylning och jämnare temperaturfördelning. Användarvänlig temperaturregulator med steglös justering ned till +3°C. Den totala kapaciteten är 8st GN1/1-65mm. Löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning och lätt rengöring. Ergonomiskt handtag i toppramen och 160mm hjul med lågt rullmotstånd gör att produkten är lätt och säker att manövrera. Alla ScanBox produkter är designade och tillverkade i Sverige. De passar lika bra “Front-of-House” som “Back-of-House”, och med tillvalet Signature kan du sätta din logotype på boxen eller skräddarsy till dina färger!
Kylbox - Ergo Line ExP C10 - Scanbox
33 162,50 kr
37 900,00 kr −12,5%
Ergo Line C10 är en lätt och robust vagn tillverkad för att hålla och transportera kall mat med GN1/1 kapacitet. Välj mellan Peltier- eller kompressorkylning. Den sistnämnda ger snabbare nedkylning och jämnare temperaturfördelning. Användarvänlig temperaturregulator med steglös justering ned till +3°C. Den totala kapaciteten är 10x GN1/1-65mm. Löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning och lätt rengöring. Ergonomiskt handtag i toppramen och 160mm hjul med lågt rullmotstånd gör att produkten är lätt och säker att manövrera. Alla ScanBox produkter är designade och tillverkade i Sverige. De passar lika bra “Front-of-House” som “Back-of-House”, och med tillvalet Signature kan du sätta din logotype på boxen eller skräddarsy till dina färger!
Kylbox - Ergo Line ExP C12 - Scanbox
34 300,00 kr
39 200,00 kr −12,5%
Ergo Line C12 är en lätt och robust vagn tillverkad för att hålla och transportera kall mat med GN1/1 kapacitet. Välj mellan Peltier- eller kompressorkylning. Den sistnämnda ger snabbare nedkylning och jämnare temperaturfördelning. Användarvänlig temperaturregulator med steglös justering ned till +3°C. Den totala kapaciteten är 12st GN1/1-65mm. Löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning och lätt rengöring. Ergonomiskt handtag i toppramen och 160mm hjul med lågt rullmotstånd gör att produkten är lätt och säker att manövrera. Alla ScanBox produkter är designade och tillverkade i Sverige. De passar lika bra Front-of-House som Back-of-House, och med tillvalet Signature kan du sätta din logotype på boxen eller skräddarsy till dina färger!
Kylbox - Ergo Line ExP C14 - Scanbox
35 612,50 kr
40 700,00 kr −12,5%
Ergo Line C14 är en lätt och robust vagn tillverkad för att hålla och transportera kall mat med GN1/1 kapacitet. Välj mellan Peltier- eller kompressorkylning. Den sistnämnda ger snabbare nedkylning och jämnare temperaturfördelning. Användarvänlig temperaturregulator med steglös justering ned till +3°C. Den totala kapaciteten är 14st GN1/1-65mm. Löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning och lätt rengöring. Ergonomiskt handtag i toppramen och 160mm hjul med lågt rullmotstånd gör att produkten är lätt och säker att manövrera. Alla ScanBox produkter är designade och tillverkade i Sverige. De passar lika bra Front-of-House som Back-of-House, och med tillvalet Signature kan du sätta din logotype på boxen eller skräddarsy till dina färger!
Kylbox - Ergo Line Duo ExP C8+C8 - Scanbox
59 237,50 kr
67 700,00 kr −12,5%
Ergo Line C8+C8 är en lätt och robust vagn tillverkad för att hålla och transportera kall mat med GN1/1 kapacitet. Välj mellan Peltier- eller kompressorkylning. Den sistnämnda ger snabbare nedkylning och jämnare temperaturfördelning. Användarvänlig temperaturregulator med steglös justering ned till +3°C. Den totala kapaciteten är 2x8st GN1/1-65mm. Löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning och lätt rengöring. Ergonomiskt handtag i toppramen och 160mm hjul med lågt rullmotstånd gör att produkten är lätt och säker att manövrera. Alla ScanBox produkter är designade och tillverkade i Sverige. De passar lika bra Front-of-House som Back-of-House, och med tillvalet Signature kan du sätta din logotype på boxen eller skräddarsy till dina färger!
Kylbox - Ergo Line Duo ExP C12+C12 - Scanbox
61 775,00 kr
70 600,00 kr −12,5%
Ergo Line C12+C12 är en lätt och robust vagn tillverkad för att hålla och transportera kall mat med GN1/1 kapacitet. Välj mellan Peltier- eller kompressorkylning. Den sistnämnda ger snabbare nedkylning och jämnare temperaturfördelning. Användarvänlig temperaturregulator med steglös justering ned till +3°C. Den totala kapaciteten är 2x12st GN1/1-65mm. Löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning och lätt rengöring. Ergonomiskt handtag i toppramen och 160mm hjul med lågt rullmotstånd gör boxen lätt och säker att manövrera. Alla ScanBox produkter är designade och tillverkade i Sverige. De passar lika bra Front-of-House som Back-of-House, och med tillvalet Signature kan du sätta din logotype på boxen eller skräddarsy till dina färger!
Kylbox - Ergo Line Duo ExP C14+C14 - Scanbox
64 837,50 kr
74 100,00 kr −12,5%
Ergo Line C14+C14 är en lätt och robust vagn tillverkad för att hålla och transportera kall mat med GN1/1 kapacitet. Välj mellan Peltier- eller kompressorkylning. Den sistnämnda ger snabbare nedkylning och jämnare temperaturfördelning. Användarvänlig temperaturregulator med steglös justering ned till +3°C. Den totala kapaciteten är 2x 14st GN1/1-65mm. Löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning och lätt rengöring. Ergonomiskt handtag i toppramen och 160mm hjul med lågt rullmotstånd gör boxen lätt och säker att manövrera. Alla ScanBox produkter är designade och tillverkade i Sverige. De passar lika bra Front-of-House som Back-of-House, och med tillvalet Signature kan du sätta din logotype på boxen eller skräddarsy till dina färger!
Kylbox - Bakery Box CC40 - 12x40x60 - Scanbox
63 437,50 kr
72 500,00 kr −12,5%
Bakery Box CC40 är en isolerad bageribox som är gjord för distribution av kalla bageriprodukter. Boxen är utformad efter standardmåtten på bageriplåtar om 400x600mm. Kompressorkyla är standard, vilket ger snabb nedkylning och en jämnare temperaturfördelning. Digitala display med steglös temperaturinställning ned till +3°C. Dörren kan öppnas i upp till 270° vinkel och hållas på plats av en magnet. Infällda handtag på framsidan och stora hjul gör det enkelt och säkert att manövrera boxen. Bakery Box CC40 är tillverkad med ScanBox unika Temp-Stop teknologi. Detta säkerställer maximal isolering samtidigt som den minimerar energiförbrukning. Löstagbara gejderstegar möjliggör enkel rengöring och de öppna luftspalterna tillåter luften att cirkulera fritt i boxen för optimal temperaturfördelning.
Kylbox - Bakery Box CC45 - 12x45x60 - Scanbox
65 450,00 kr
74 800,00 kr −12,5%
Bakery Box CC45 är en isolerad bageribox som är gjord för distribution av kalla bageriprodukter. Boxen är utformad efter standardmåtten på bageriplåtar om 450x600mm. Kompressorkyla är standard, vilket ger snabb nedkylning och en jämnare temperaturfördelning. Digitala display med steglös temperaturinställning ned till +3°C. Dörren kan öppnas i upp till 270° vinkel och hållas på plats av en magnet. Infällda handtag på framsidan och stora hjul gör det enkelt och säkert att manövrera boxen. Bakery Box CC45 är tillverkad med ScanBox unika Temp-Stop teknologi. Detta säkerställer maximal isolering samtidigt som den minimerar energiförbrukning. Löstagbara gejderstegar möjliggör enkel rengöring och de öppna luftspalterna tillåter luften att cirkulera fritt i boxen för optimal temperaturfördelning.
Kylbox - Lättviktare Kall - Scanbox
4 550,00 kr
5 200,00 kr −12,5%
ScanBox Lättviktare K är en smidig, lätt och isolerad mattransportbox för att hålla samt distribuera kall mat under en kortare tid/sträcka. Perfekt för småskalig catering- och restaurangverksamhet eller där du behöver en smidig transportlösning. Boxen har integrerade gejdrar och boxen väger endast 5kg, vilket gör den enkel och lätt att hantera. För bästa och smidigast möjliga transport rekommenderar vi hjulvagnstralla som komplement. Kan kompletteras med kylklamp för transport av kylda livsmedel.
Omnia Pick - Grab'n go
30 000,00 kr
41 234,00 kr -11 234,00 kr
Snygg grab'n go kyldisplay från Rocam i Italien.  Omnia Pick är den perfekta lösningen för distribution av färdiga sallader, färsk frukost, fruktsallad, smörgåsar, drycker, sushi och snacks i allmänhet.  Det 360° visningsområdet väcker uppmärksamhet genom att skapa en försäljningsmöjlighet varje gång.
Kylbox - Basic Line Cold - Scanbox
31 062,50 kr
35 500,00 kr −12,5%
Basic Line CP12 är en kall box framtagen för enklare behov, men fungerar för dig som vill ha en pålitlig och lättmanövererad vagn när situationen kräver det. Boxen är utrustad med ett peltierkyla säkert placerad på boxens baksida tillsammans med strömkontakten och en enklare justerbar temperaturregulator. Systemet är utvecklat för att minimera antalet underhåll och inga kylmedier används. Nedkylning tar ca. 40 minuter. Boxen är byggd enligt samma robusta och lätthanterliga design som våra andra produkter. Ett begränsat utbud av tillval och tillbehör finns tillgängliga.
Basic Line Combo 6+6 - Scanbox
40 250,00 kr
46 000,00 kr −12,5%
Basic Line Combo CC06+HF06 är en box med två separata fack, ett kallt och ett varmt, framtagen för enklare behov, men fungerar för dig som vill ha en pålitlig och lättmanövererad vagn när situationen kräver det. Boxen är utrustad med kompressorkyla och fläktvärmesystem säkert placerade på boxens baksida tillsammans med strömkontakten. Kompressorkylsystemet är speciellt utformat för att hålla låg ljudnivå, vara lättillgängligt för service och klara utmaningarna med extern transport på lastbilar etc. Nedkylningstid ca. 35 minuter. Fläktvärmesystemet genererar exakt temperatur och jämn värme i hela utrymmet. Uppvärmningstid ca. 20 minuter.