Exponeringskyl

Exponeringskylar av hög kvalité 

Kylmonter, konditorikyl, salladskyl m.m. 

En exponeringskyl låter dig presentera din mat, dryck eller olika sorter av bakelser på ett attraktivt och tilltalande sätt och samtidigt hålla maten kall och fräsch. Se vårat utbud av olika exponeringskylar för restaurang, café och storkök här nedan: 

Hitta vilken exponeringskyl som passar dig: 

En exponeringskyl har många användningsområden och finns i många olika varianter beroende på vad det är för verksamhet du driver. En exponeringskyl kan exempelvis vara en kylmonter som visar upp livsmedel som kakor, smörgåsar, hembakat, cafémat och mycket annat gott för lunchrestaurangen, cafét eller bageriet. 

Vad behöver man tänka på vid köp av exponeringskyl? 

Storlek: 

  1. Mät den ytan där exponeringskylen är tänkt att vara placerad.
  2. Är ytan tillräcklig stor för att kunna städa och underhålla kylen på ett smidigt sätt? Detta spar både tid och pengar. En ren kyl har en mindre förbrukning, är mer tilltalande och ger din investering en längre hållbarhet.
  3. Fundera kring vad/hur mycket som ska få plats i kylen av de varor du ska sälja.
  4. Hitta den storlek som passar för dig, din försäljning och ytan som kylen ska vara placerad vid här på storköksbutiken. 

Färg:  

Välj en kyl med den färg som passar in i ditt café, lunchrestaurang, eller bageri. Färgen ska framhäva den image du vill åstadkomma och den färg du söker hittar du här på hemsidan. 

Hyllor: 

Fundera kring hur många hyllplan du behöver för att kunna visa upp exempelvis både drycker och cafémat samtidigt. Kan det vara en bra idé att ha justerbara hyllor för att man enkelt ska kunna ändra om och korrigera exponeringen som man vill?