Weck Jars glasburkar

Weck Jars glasburkar

Weck Jars har i mer än 120 år tillverkat glasburkar i högsta kvalité. Dom har en lång erfarenhet av konserveringsteknik och konserveringsburkar. Glasburkarna tillverkas i Tyskland och är ett välkänt varumärke över hela världen. Själva jordgubben på Wecks glasbukar är garanten för att det är en äkta WECK glasburk och kvalité som du förväntar dig. Materialet i glasburkarna är sodalimeglas, samma sort glas som använts i bland annat vinflaskor och fönsterglas. Tillverkningsmetoden skiljer sig dock åt då glasburkarna blåses, pressas och formas. Glas som använts är återbruk och fabriken arbetar genomgående med en grön policy, grön energi och bra arbetsvillkor. Det ekologiska tänket och miljöarbetet är mycket viktigt för Weck. 

Weck har haft stark framgång i Danmark och Sverige under de senaste åren. Glasburkarna använts till att konservera allt från egenplockade tomater till varsamt plockade hjorton i myrmarkerna i Norrland. Många restauranger använder också burkarna till snygga portionsuppläggningar. 

Har du frågor om Weck Jars glasburkar är du välkommen att kontakta oss! 

Weck Form - glasburk, flera storlekar
13,00 kr
Leasing kr/mån
Weck Form glasburk i flera olikas storlekar som du kan välja. De här glasburkarna är perfekt för restauranger och catering eftersom dom är staplingsbara. Går att välja bland 13 olika storlekar från 35 ml till 850 ml. Weck Jars har i mer än 120 år tillverkat glasburkar i högsta kvalité. Dom har en lång erfarenhet av konserveringsteknik och konserveringsburkar. Lock ingår! OBS klämmor och gummiring köps separat. 
Weck Karaff - glasburk, flera storlekar
14,00 kr
Leasing kr/mån
Weck karaff glasburk med lock. Weck Jars är glasburkar och konserveringsburkar tillverkade i högsta kvalité av sodalimeglas. Glas som använts är återbruk och fabriken arbetar genomgående med en grön policy, grön energi och bra arbetsvillkor. Det ekologiska tänket och miljöarbetet är mycket viktigt för Weck. OBS! Klämmor och gummiring köpes separat.