Jässkåp med digital styrning som ger dig full kontroll över hela processen. Tillverkat av Sagi i Italien i högsta kvalité, speciellt framtagen till bageri och konditori
Med Everlasting jässkåp kan du enkelt programmera en hel jäsningscykel genom att ställa in exakt när dina produkter ska vara klara för ugnen.
På så sätt förenklas bageriets arbetsorganisation på ett förnuftigt sätt. Genom att schemalägga jässkåpet för att göra produkterna klara tidigt på morgonen vid öppningstiden kan spara mycket arbetstid.
Du kan också enkelt programmera jässkåpet till en fördröja jäsningsprocessen och hålla produkten lagrad vid en optimal temperatur.
I våra jässkåp sker jäsningen på ett naturligt och homogent sätt, så att produkterna är redo att bakas och erbjudas kunderna nybakade varje dag.
Med Everlasting jässkåp kan du enkelt programmera en hel jäsningscykel genom att ställa in exakt när dina produkter ska vara klara för ugnen.
På så sätt förenklas bageriets arbetsorganisation på ett förnuftigt sätt. Genom att schemalägga jässkåpet för att göra produkterna klara tidigt på morgonen vid öppningstiden kan spara mycket arbetstid.
Du kan också enkelt programmera jässkåpet till en fördröja jäsningsprocessen och hålla produkten lagrad vid en optimal temperatur.
I våra jässkåp sker jäsningen på ett naturligt och homogent sätt, så att produkterna är redo att bakas och erbjudas kunderna nybakade varje dag.
MULTI-LAB är ett multifunktionellt kylskåp som är utformat för att hantera alla behov inom konfektyrsektorn. Tack vare en hög kylkapacitet kan den styra positiva eller negativa lagringsprocesser med temperaturer från +18°C till -25°C och relativ luftfuktighet från 40% till 60%. Användaren kan ständigt övervaka dessa två parametrar för att ha total kontroll över lagrade produkter.
- Positiv lagring: 0C°/+18C° och RH: 40% - 60%
- Negativ lagring: ner till -25C°
- Lagring av choklad: +14C/15C° - RH: 40% - 60%
MULTI-LAB är ett multifunktionellt kylskåp som är utformat för att hantera alla behov inom konfektyrsektorn. Tack vare en hög kylkapacitet kan den styra positiva eller negativa lagringsprocesser med temperaturer från +18°C till -25°C och relativ luftfuktighet från 40% till 60%. Användaren kan ständigt övervaka dessa två parametrar för att ha total kontroll över lagrade produkter.
- Positiv lagring: 0C°/+18C° och RH: 40% - 60%
- Negativ lagring: ner till -25C°
- Lagring av choklad: +14C/15C° - RH: 40% - 60%
Bagerikylskåp till konditori och bageri med torrkyla som standard.
Konditori är en komplex konst som använder känsliga råvaror och mycket olika processer; det är därför det behövs exakta och effektiva arbetsverktyg.
Tack vare ett särskilt utformat luftfördelningssystem inuti bagerikylskåpet sker ventilationen på ett skonsamt och homogent sätt på alla nivåer utan att produkterna påverkas direkt.
Förutom de tekniska aspekterna har bagerikylskåpen från Everlasting ett elegant och raffinerat utseende som gör det perfekt att placera i försäljningsutrymmet eller synligt för allmänheten.
Med Everlasting jässkåp kan du enkelt programmera en hel jäsningscykel genom att ställa in exakt när dina produkter ska vara klara för ugnen.
På så sätt förenklas bageriets arbetsorganisation på ett förnuftigt sätt. Genom att schemalägga jässkåpet för att göra produkterna klara tidigt på morgonen vid öppningstiden kan spara mycket arbetstid.
Du kan också enkelt programmera jässkåpet till en fördröja jäsningsprocessen och hålla produkten lagrad vid en optimal temperatur.
I våra jässkåp sker jäsningen på ett naturligt och homogent sätt, så att produkterna är redo att bakas och erbjudas kunderna nybakade varje dag.