Glasdiskmaskin & bardiskmaskin

Glasdiskmaskin för bar, café och restaurang.

En bra glasdiskmaskin för baren, restaurangköket eller caféet ska vara smidig, snabb, stark, pålitlig och användarvänlig.

Hos Storköksbutiken.se har vi egen import av glasdiskmaskiner från Omniwash och GAM som båda är två kända italienska brands som har tillverkat kvalitetsdiskmaskiner för HORECA sen mer än 25 år tillbaka. Omniwash är särskilt känd för att ha några av marknadens starkaste och bästa pumpar vilket ger en diskmaskin från Omniwash väldigt bra och jämnt diskresultat – varje gång! 

Storköksbutiken har flera olika modeller och serier av Omniwash glasdiskmaskiner.

ST-serien är kanske den billigaste, "icke-kinesiska" diskmaskinen i Sverige. Den är funktionell, kompakt och väldigt prisvärd. Fullt elektronisk med manuell diskmedelsdosering och automatisk torkmedelsdosering är ST-seriens diskmaskiner en bra basdiskmaskin för det mindre caféköket som inte behöver diska stora mängder disk under hela dagen. Alla Omniwash ST diskmaskiner diskar vid 53C och sköljer vid 85C och har en diskcykel på bara 120 sekunder. ST diskmaskinen finns för diskkorgar 35x35, 40x40 och 50x50.

Jolly-serien är nästa steg i pris. Med lite mer ”utrustning” än ST-serien är Jolly en av våra bästsäljande glasdiskmaskiner. Automatisk diskmedelsdosering och automatisk torkmedelsdosering gör användningen av en Jolly diskmaskin till en lek. Med möjlighet för extra tillköp av tömningspump till Jolly glasdiskmaskinerna finns det möjlighet till att Jolly kan fungera i alla diskrum, även där avlopp inte finns i direkt anslutning till diskmaskinen. Alla Jolly Omniwash glasdiskmaskiner diskar vid 55C och sköljer vid 85C och har en diskcykel på bara 120 sekunder. Jolly finns i storlek för diskkorgar på 35x35, 40x40 och 50x50 samt även som en huvdiskmaskin (Jolly 61)

EVO-serien är Omniwashs nyaste serie och är utvecklad med fokus på hållbarhet och bästa diskresultat. Glasdiskmaskinerna i EVO-serien är högsta kvalité och med all tänkbar ”utrustning”, alla med automatisk diskmedelsdoseringspump, automatisk torkmedelsdoseringspump, kallvattensköljning så glasen kan användas direkt ur glasdiskmaskinen, vattenavhärdare för disk utan kalk och extra stark boiler för snabb uppvärmning och igång körning. Tömningspump är standard i alla EVO glasdiskmaskiner!

Som något nytt har vi även GAM400E glasdiskmaskin i sortiment. GAM är ett italienskt brand som sätter kvalité väldig högt och verkligen gör restaurangutrustning i högsta kvalité. GAM400E glasdiskmaskin är flexibel med möjlighet till att dosera diskmedel och torkmedel olika från program till program. En energibesparande funktion som gör att vattnet i boiler och kar sänks när maskinen inte har varit använd i 30 min. Spolarmar i rostfritt för lång livslängd och automatisk signal när det är dags för service av maskinen.  GAM 400E finns också i version med inbyggd tömningspump om avloppet inte sitter direkt i anslutning till diskmaskinen.