Returnera en produkt

Vill du returnera en produkt du köpt hos oss?

Från att du mottagit din order så har du 14 dagars returrätt.

Vid en retur så står du för returfrakten. Hur du skickar tillbaka produkten bestämmer du själv. Du kan t.ex skicka tillbaka som ett vanligt brev med frimärken eller så kan du skicka returen spårbart. Har du inget eget fraktavtal med en speditör kan du använda fraktjakt eller liknande service. Vi gör er uppmärksamma på att vi inte hämtar ut paket hos ombud, så se till att den service du väljer är inkl. leverans till dörr.

I returen ska du vidlägga ditt ordernummer eller fakturanummer. Har du ingen möjlighet att skriva ut följesedeln så skickar du med en lapp med ditt ordernummer/fakturanummer. Returen skickar du sedan till:

Storköksbutiken
Godsvägen 19
231 62 Trelleborg

När vi har mottagit och behandlat returen så krediterar vi din order.
Krediteringen sker alltid till samma betalsätt som använts vid beställningen. Har du betalat med banköverföring ange ditt bankgiro/kontonummer i returen.

För att vi ska godkänna returen ska produkten returneras i sitt originalemballage; och utan spår av användning. Vi förbehåller oss rätten att ta ut en avgift för eventuell värdeminskning och dra av det från returbeloppet om produkten inte är i originalemballage eller har spår av användning.

Vid godkänd retur av oanvänd produkt utgår alltid en returavgift på 15% (minst 500 kr)