Kylrum

Kylrum är en viktig del av det dagliga användandet av utrustning på många restauranger och storkök.

Att förvara kött, fisk, ost, grönsaker, frukter, bageriprodukter och andra livsmedel i ett kylrum förbättrar köpkraften hos kunder då maten blir mer aptitlig och fräsch när den förvaras i kyla. Det är betydelsefullt för restauranger och storkök om man inser att de vanliga kylarna inte har tillräckligt med plats kvar. I ett kylrum har du perfekt förvaring av det som inte får plats i kylen och som kanske inte används lika ofta.

Specialanpassade kylrum utefter dina mått kan vi självklart lösa om så önskas.
Våra kylrum är kraftfulla och energisnåla och är utrustade med kompressor som ingår i priset.
Här nedan är exempel på tillbehör som kan vara nödvändiga att använda i ett kylrum.


Tillbehör till kylrum


JKS- och Tecnodom

Storköksbutiken har valt att erbjuda JKS Tecnodom kylrum som är ett kylrum i en riktig bra kvalité och till väldigt konkurrenskraftigt pris. Gemensamt för alla JKS- och Tecnodom-kylrum är hög kvalitet och rimligt pris. Fokus ligger på funktionalitet och minskad påverkan på miljön, därför har all kylutrustning från JKS / Tecnodom goda värmeisoleringsegenskaper, vilket minskar driftskostnaderna för slutanvändarna.
Alla produkter tillverkas i Italien och produkterna är helt tillverkade av europeiska komponenter. JKS/Tecnodom har "knowhow" och dess omfattning gör det möjligt att konkurrera med kinesiska alternativ i pris. Samtidigt upprätthåller de kvaliteten och tillförlitligheten som är vanligt för produkter tillverkade i Europa.
När du köper produkter från JKS eller Tecnodom får du europeisk kvalitet och priser som kan konkurrera med billigare kinesiska produkter - dessutom så har kylrummen testats i tusentals kommersiella kök och restauranger i Europa och andra delar i världen.

Kylrum Jakt

Våra kylrum fungerar även utmärkt att förvara vilt om så önskas. Vi har en hög servicenivå och kan anpassa oss efter dina önskemål. Med våra kylrum så kan man förvara vilt i flera olika storlekar och antal och det medför till en rad olika fördelar med att förvara köttet i ett kylrum.

Önskas en ställning för viltkroppen? Här hittar du den.

Varför ska man ha kylrum till viltkött?

  • Förbättrad köttkvalité
  • Förbättrad hygien
  • Håller insekter borta
  • Då köttet får rätt temperatur så medför det till en förlängd hållbarhet