Spis med ugn

Både el- och gasspisar finns tillgängliga i standardmodulbredder på 660 eller 990 mm. Den professionella varmluftsugnen har 4 stick för GN 1/1. Den övre plattan i rostfritt stål på REDFOX-spisar är pressad, så den är lätt att rengöra och underhålla tack vare att det inte finns några onödiga svetsar.

Spis 4 plattor med varmluftsugn
21 398,00 kr
Spis med varmluftsugn och 4 plattor á 2kW- RedFox SPT-60 ELS SPT-60 ELS är en elektrisk spis som kombinerar 4 plattor med en effektiv varmluftsugn för en mångsidig matlagningsupplevelse. Storleken och den kraftfulla prestandan gör den till en idealisk lösning för mindre kök där både plattor och ugn behövs. Den avancerade varmluftsugnen ger jämn och effektiv värmefördelning, vilket gör den idealisk för bakning och rostning. De fyra kokplattorna ger flexibilitet för att hantera olika matlagningsbehov samtidigt. SPT-60 ELS är utrustad med användarvänliga kontroller för enkel justering av temperatur. Den är perfekt för mindre kök och restauranger och som söker en pålitlig och mångsidig elektrisk spis.
Spis 5 plattor med varmluftsugn
26 498,00 kr
Spis med varmluftsugn och 5 plattor á 2kW- RedFox SPT-90/5 ELS SPT-90/5 ELS är en elektrisk spis som kombinerar 5 plattor med en effektiv varmluftsugn för en mångsidig matlagningsupplevelse. Storleken och den kraftfulla prestandan gör den till en idealisk lösning för mindre kök där både plattor och ugn behövs. Den avancerade varmluftsugnen ger jämn och effektiv värmefördelning, vilket gör den idealisk för bakning och rostning. De fem kokplattorna ger flexibilitet för att hantera olika matlagningsbehov samtidigt. SPT-90/5 ELS är utrustad med användarvänliga kontroller för enkel justering av temperatur och tid. Den är perfekt för mindre kök och restauranger och som söker en pålitlig och mångsidig elektrisk spis.
Spis 6 plattor med varmluftsugn
27 198,00 kr
Spis med varmluftsugn och 6 plattor á 2kW- RedFox SPT-90 ELS SPT-90 ELS är en elektrisk spis som kombinerar 6 plattor med en effektiv varmluftsugn för en mångsidig matlagningsupplevelse. Storleken och den kraftfulla prestandan gör den till en idealisk lösning för mindre kök där både plattor och ugn behövs. Den avancerade varmluftsugnen ger jämn och effektiv värmefördelning, vilket gör den idealisk för bakning och rostning. De 6 kokplattorna ger flexibilitet för att hantera olika matlagningsbehov samtidigt. SPT-90 ELS är utrustad med användarvänliga kontroller för enkel justering av temperatur och tid. Den är perfekt för mindre kök och restauranger och som söker en pålitlig och mångsidig elektrisk spis.
Underbyggd varmluftugn
16 898,00 kr
Varmluftsugn som underbyggnad/underrede för Redfox 600 serie - PT-90 EL PT-90 EL är en pålitlig elektrisk varmluftsugn designad för professionellt köksbruk. Med GN 1/1-kapacitet och 230V strömförsörjning erbjuder denna ugn mångsidig och effektiv tillagning. Ugnen är konstruerad för att stå under RedFox 600 seriens olika maskiner samt möta kraven från restauranger, caféer och andra matlagningssammanhang. Den elektriska uppvärmningen och varmluftsfläkten säkerställer en jämn och effektiv värmefördelning, vilket är idealiskt för bakning, rostning och andra matlagningsmetoder. Den kompakta designen gör att ugnen passar i olika köksutrymmen, samtidigt som den rostfria konstruktionen ger hållbarhet och enkel rengöring. Den intuitiva temperaturkontrollen och timern gör det enkelt att använda ugnen.
Gasspis 4 med elektrisk varmluftsugn
22 698,00 kr
Kombinerad gasspis med 4 brännare och varmluftsugn - RedFox SPT-60 GL Denna kombinerade spis har en kraftfull varmluftsugn och 4 gasbrännare, vilket ger dig möjlighet att hantera olika matlagningsbehov med lätthet. Med en imponerande varmluftsugn och 2 oberoende brännare på 3,6kW samt 2 brännare på 3kW kan du simultant baka, rosta och koka olika rätter. Den robusta designen gör spisen lämplig för professionella kök och restauranger. Spisen är utrustad med användarvänliga kontroller för enkel justering av temperatur. Den rostfria konstruktionen ger långvarig hållbarhet och enkel rengöring, vilket gör den till en pålitlig partner i köket. RedFox SPT-60 GL är det perfekta valet för mindre kök som strävar efter prestanda och mångsidighet.
Gasspis 5 med elektrisk varmluftsugn
28 198,00 kr
Kombinerad gasspis med 5 brännare och varmluftsugn - RedFox SPT-90/5 GL Denna kombinerade spis har en kraftfull varmluftsugn och 5 gasbrännare, vilket ger dig möjlighet att hantera olika matlagningsbehov med lätthet. Med en imponerande varmluftsugn och 3 oberoende brännare på 3,6kW samt 2 brännare på 3kW kan du simultant baka, rosta och koka olika rätter. Den robusta designen gör spisen lämplig för professionella kök och restauranger. Spisen är utrustad med användarvänliga kontroller för enkel justering av temperatur och tid. Den rostfria konstruktionen ger långvarig hållbarhet och enkel rengöring, vilket gör den till en pålitlig partner i köket. RedFox SPT-90/5 GL är det perfekta valet för mindre kök som strävar efter prestanda och mångsidighet.
Gasspis 6 med elektrisk varmluftsugn
28 898,00 kr
Kombinerad gasspis med 6 brännare och varmluftsugn - RedFox SPT-90 GL Denna kombinerade spis har en kraftfull varmluftsugn och 6 gasbrännare, vilket ger dig möjlighet att hantera olika matlagningsbehov med lätthet. Med en imponerande varmluftsugn och 3 oberoende brännare på 3,6kW samt 3 brännare på 3kW kan du simultant baka, rosta och koka olika rätter. Den robusta designen gör spisen lämplig för professionella kök och restauranger. Spisen är utrustad med användarvänliga kontroller för enkel justering av temperatur och tid. Den rostfria konstruktionen ger långvarig hållbarhet och enkel rengöring, vilket gör den till en pålitlig partner i köket. RedFox SPT-90 GL är det perfekta valet för mindre kök som strävar efter prestanda och mångsidighet.
Gasspis 4x 4,5kW med elektrisk varmluftsugn
28 198,00 kr
Kombinerad gasspis med 4x 4,5kW brännare och varmluftsugn - RedFox SPT-60 GLS RedFox SPT-60 GLS är en kombinerad gasspis som förenar en kraftfull varmluftsugn med fyra oberoende brännare. Med den imponerande varmluftsugnen och de fyra kraftfulla brännarna kan du samtidigt tillaga en mängd olika rätter med precision och effektivitet. Varmluftsugnen säkerställer jämn och effektiv värmefördelning, idealiskt för bakning och rostning. De fyra brännarna på 4,5kW ger flexibilitet för att möta olika behov samtidigt. Spisen är utrustad med användarvänliga kontroller för enkel justering av temperatur. Den rostfria konstruktionen ger långvarig hållbarhet och enkel rengöring, vilket gör den till en pålitlig och praktisk partner i köket.
Gasspis 5x 4,5kW med elektrisk varmluftsugn
35 198,00 kr
Kombinerad gasspis med 5x 4,5kW brännare och varmluftsugn - RedFox SPT-90/5 GLS RedFox SPT-90/5 GLS är en kombinerad gasspis som förenar en kraftfull varmluftsugn med fem oberoende brännare. Med den imponerande varmluftsugnen och de 5 kraftfulla brännarna kan du samtidigt tillaga en mängd olika rätter med precision och effektivitet. Varmluftsugnen säkerställer jämn och effektiv värmefördelning, idealiskt för bakning och rostning. De 5 brännarna på 4,5kW ger flexibilitet för att möta olika behov samtidigt. Spisen är utrustad med användarvänliga kontroller för enkel justering av temperatur. Den rostfria konstruktionen ger långvarig hållbarhet och enkel rengöring, vilket gör den till en pålitlig och praktisk partner i köket.
Gasspis 6x 4,5kW med elektrisk varmluftsugn
36 998,00 kr
Kombinerad gasspis med 6x 4,5kW brännare och varmluftsugn - RedFox SPT-90 GLS RedFox SPT-90 GLS är en kombinerad gasspis som förenar en kraftfull varmluftsugn med 6 oberoende brännare. Med den imponerande varmluftsugnen och de 6 kraftfulla brännarna kan du samtidigt tillaga en mängd olika rätter med precision och effektivitet. Varmluftsugnen säkerställer jämn och effektiv värmefördelning, idealiskt för bakning och rostning. De 6 brännarna på 4,5kW ger flexibilitet för att möta olika behov samtidigt. Spisen är utrustad med användarvänliga kontroller för enkel justering av temperatur. Den rostfria konstruktionen ger långvarig hållbarhet och enkel rengöring, vilket gör den till en pålitlig och praktisk partner i köket.