Churchill - Agano Black

Churchill Studio Prints Agano Black Evolve Tallrik 26cm
145,00 kr
Churchill Studio Prints Agano Black Evolve Tallrik 26cm.Studio Prints Agano-designen är linjär och radiell och drar ögat till tallrikens mitt, vilket gör mönstret idealiskt för matpresentation. Agano är en mångsidig, abstrakt design som förhöjer matupplevelsen i alla typer av matstilar och gästfria miljöer. Tillverkad med hjälp av Churchills innovativa tryckprocess placeras trycket direkt under glasyren. Detta skapar ett skyddande skikt över dekorationen och har all den hållbarhet och tekniska säkerhet som krävs i en restaurangmiljö.
Churchill Studio Prints Agano Black Evolve Tallrik 28,8cm
205,00 kr
Churchill Studio Prints Agano Black Evolve Tallrik 28,8cm.Studio Prints Agano-designen är linjär och radiell och drar ögat till tallrikens mitt, vilket gör mönstret idealiskt för matpresentation. Agano är en mångsidig, abstrakt design som förhöjer matupplevelsen i alla typer av matstilar och gästfria miljöer. Tillverkad med hjälp av Churchills innovativa tryckprocess placeras trycket direkt under glasyren. Detta skapar ett skyddande skikt över dekorationen och har all den hållbarhet och tekniska säkerhet som krävs i en restaurangmiljö.
Churchill Studio Prints Agano Black Evolve Djup Tallrik 18,2cm
123,00 kr
Churchill Studio Prints Agano Black Evolve Djup Tallrik 18,2cm.Studio Prints Agano-designen är linjär och radiell och drar ögat till tallrikens mitt, vilket gör mönstret idealiskt för matpresentation. Agano är en mångsidig, abstrakt design som förhöjer matupplevelsen i alla typer av matstilar och gästfria miljöer. Tillverkad med hjälp av Churchills innovativa tryckprocess placeras trycket direkt under glasyren. Detta skapar ett skyddande skikt över dekorationen och har all den hållbarhet och tekniska säkerhet som krävs i en restaurangmiljö.
Churchill Studio Prints Agano Black Evolve Djup Tallrik 24,8cm
205,00 kr
Churchill Studio Prints Agano Black Evolve Djup Tallrik 24,8cm.Studio Prints Agano-designen är linjär och radiell och drar ögat till tallrikens mitt, vilket gör mönstret idealiskt för matpresentation. Agano är en mångsidig, abstrakt design som förhöjer matupplevelsen i alla typer av matstilar och gästfria miljöer. Tillverkad med hjälp av Churchills innovativa tryckprocess placeras trycket direkt under glasyren. Detta skapar ett skyddande skikt över dekorationen och har all den hållbarhet och tekniska säkerhet som krävs i en restaurangmiljö.
Churchill Studio Prints Agano Black Evolve Tallrik 16,5cm
81,00 kr
Churchill Studio Prints Agano Black Evolve Tallrik 16,5cm.Studio Prints Agano-designen är linjär och radiell och drar ögat till tallrikens mitt, vilket gör mönstret idealiskt för matpresentation. Agano är en mångsidig, abstrakt design som förhöjer matupplevelsen i alla typer av matstilar och gästfria miljöer. Tillverkad med hjälp av Churchills innovativa tryckprocess placeras trycket direkt under glasyren. Detta skapar ett skyddande skikt över dekorationen och har all den hållbarhet och tekniska säkerhet som krävs i en restaurangmiljö.
Churchill Studio Prints Agano Black Evolve Tallrik 21,7cm
123,00 kr
Churchill Studio Prints Agano Black Evolve Tallrik 21,7cm.Studio Prints Agano-designen är linjär och radiell och drar ögat till tallrikens mitt, vilket gör mönstret idealiskt för matpresentation. Agano är en mångsidig, abstrakt design som förhöjer matupplevelsen i alla typer av matstilar och gästfria miljöer. Tillverkad med hjälp av Churchills innovativa tryckprocess placeras trycket direkt under glasyren. Detta skapar ett skyddande skikt över dekorationen och har all den hållbarhet och tekniska säkerhet som krävs i en restaurangmiljö.
Churchill Studio Prints Agano Black Oval Chefs Tallrik 15x29,9cm
213,00 kr
Churchill Studio Prints Agano Black Oval Chefs Tallrik 15x29,9cm.Studio Prints Agano-designen är linjär och radiell och drar ögat till tallrikens mitt, vilket gör mönstret idealiskt för matpresentation. Agano är en mångsidig, abstrakt design som förhöjer matupplevelsen i alla typer av matstilar och gästfria miljöer. Tillverkad med hjälp av Churchills innovativa tryckprocess placeras trycket direkt under glasyren. Detta skapar ett skyddande skikt över dekorationen och har all den hållbarhet och tekniska säkerhet som krävs i en restaurangmiljö.
Churchill Studio Prints Agano Black Oval Chefs Tallrik 17,3x34,7cm
346,00 kr
Churchill Studio Prints Agano Black Oval Chefs Tallrik 17,3x34,7cm.Studio Prints Agano-designen är linjär och radiell och drar ögat till tallrikens mitt, vilket gör mönstret idealiskt för matpresentation. Agano är en mångsidig, abstrakt design som förhöjer matupplevelsen i alla typer av matstilar och gästfria miljöer. Tillverkad med hjälp av Churchills innovativa tryckprocess placeras trycket direkt under glasyren. Detta skapar ett skyddande skikt över dekorationen och har all den hållbarhet och tekniska säkerhet som krävs i en restaurangmiljö.
Churchill Studio Prints Agano Black Chefs Oblong Tallrik 29,8x15,3cm
273,00 kr
Churchill Studio Prints Agano Black Chefs Oblong Tallrik 29,8x15,3cm.Studio Prints Agano-designen är linjär och radiell och drar ögat till tallrikens mitt, vilket gör mönstret idealiskt för matpresentation. Agano är en mångsidig, abstrakt design som förhöjer matupplevelsen i alla typer av matstilar och gästfria miljöer. Tillverkad med hjälp av Churchills innovativa tryckprocess placeras trycket direkt under glasyren. Detta skapar ett skyddande skikt över dekorationen och har all den hållbarhet och tekniska säkerhet som krävs i en restaurangmiljö.
Churchill Studio Prints Agano Black Chefs Oblong Tallrik 18,9x35,5cm
405,00 kr
Churchill Studio Prints Agano Black Chefs Oblong Tallrik 18,9x35,5cm.Studio Prints Agano-designen är linjär och radiell och drar ögat till tallrikens mitt, vilket gör mönstret idealiskt för matpresentation. Agano är en mångsidig, abstrakt design som förhöjer matupplevelsen i alla typer av matstilar och gästfria miljöer. Tillverkad med hjälp av Churchills innovativa tryckprocess placeras trycket direkt under glasyren. Detta skapar ett skyddande skikt över dekorationen och har all den hållbarhet och tekniska säkerhet som krävs i en restaurangmiljö.