Värmelampor

Värmelampor till restaurang och café. Värmelampor med hiss för att justera efter behov, eller fasta värmelampor för montering i tak. Vi har klassiska och trendiga värmelampor från bland annat Stay hot och Hendi. 

Värmelampa Svart Konisk
862,50 kr
1 150,00 kr −25%
Tack vare den justerbara sladden är denna värmelampa mycket flexibel, längden på sladden är justerbar från 70 till 150 cm. Mängden värme som tillhandahålls kan ändras genom att justera längden på sladden. På/av-knapp placerad ovanpå lampan. Den medföljande glödlampan är splittersäker, vilket gör den lämplig för att hålla maten varm.
Värmelampa HAL Hissfunktion Svart
8 960,00 kr
Säg hej till HAL – pionjären bland värmelampor, med oberoende kontroller för värme och ljus, och med det, omdefinierar flexibilitet och precision bland kräsna restauranger och hotell och deras serveringsstationer. HAL är den allra första takhängda värmelampan på marknaden som erbjuder separata kontroller för ljus och värme, som löser det pågående dilemmat för kockar och hotellägare att välja mellan belysning och hetta för sina bufféer och köksluckor. Med HAL får du det bästa av båda världar i ett paket. Genom att separera ljus och värme med ett enkelt knapptryck öppnas dörren till ett mycket mer flexibelt och anpassningsbart arbetsflöde, skräddarsytt för varje restaurang och deras specifika upplägg.
Värmelampa HAL Hissfunktion Rostfri
8 960,00 kr
Säg hej till HAL – pionjären bland värmelampor, med oberoende kontroller för värme och ljus, och med det, omdefinierar flexibilitet och precision bland kräsna restauranger och hotell och deras serveringsstationer. HAL är den allra första takhängda värmelampan på marknaden som erbjuder separata kontroller för ljus och värme, som löser det pågående dilemmat för kockar och hotellägare att välja mellan belysning och hetta för sina bufféer och köksluckor. Med HAL får du det bästa av båda världar i ett paket. Genom att separera ljus och värme med ett enkelt knapptryck öppnas dörren till ett mycket mer flexibelt och anpassningsbart arbetsflöde, skräddarsytt för varje restaurang och deras specifika upplägg.