-
Vinputsare Hendi – Spara tid och låt glasen skina i din restaurang
Som restaurangägare eller kock har du fullt upp med att leverera grym service och fantastisk mat. Det sista du vill lägga tid på är att…
-
Rational iCombi Pro: Intelligent prestanda för det moderna köket
Rational iCombi Pro är en revolutionerande ugn som sätter en ny standard för professionella kök. Med intelligenta funktioner, hög prestanda och användarvänlig design är iCombi…
-
Chilla Vinkyl – Optimera din vinservering
Att servera vin vid rätt temperatur är avgörande för smakupplevelsen och helheten i din restaurang. För krögare och restaurangägare som vill förbättra sin service och…
-
Välj rätt fläktkåpa för din verksamhet
Fläktkåpor är en oumbärlig del av ett restaurangkök och spelar en central roll för att upprätthålla säkerhet, hygien och komfort. En fläktkåpa hjälper till att…
-
Blandmaskin och degblandare – Storköksbutikens maskinskola
Vett och etikett Therese reder ut Vad är skillnaden på en blandmaskin och degblandare? Många av våra kunder är lite konfunderade över vad som är…
-
Frysrum och kylrum
Frysrum och kylrum är hjärtat i restaurangköket och andra verksamheter som hanterar stora mängder livsmedel. Med rätt kyl- och fryslösningar kan du säkerställa att maten…
-
Klämgrill – En guide till rätt val för din restaurang
En klämgrill är en oumbärlig del av köksutrustningen för många restauranger och storkök. Oavsett om du driver ett café, en snabbmatsrestaurang eller en gourmetkrog är…
-
Välj rätt degblandare, bland- eller vispmaskin från Varimixer Björn
En guide till Varimixer Björn degblandare, visp- och blandmaskiner AR, Kodiak och Ergo . Snabba svaret till vad som är bäst av Varimixer Björn degblandare…
-
Nyhet: Storköksbutiken och Hounö restaurangugnar Invoq
Vi på Storköksbutiken är glada att meddela att vi nu kan erbjuda restaurangugnar från Hounö nämligen Hounös premiumugnar Invoq till våra kunder! Danska Hounö är…
-
Grillar – Olika typer som passar till restaurang
Att välja rätt grillar för ditt storkök eller restaurang kan vara avgörande för att uppnå de bästa matupplevelserna för dina gäster. Här går vi igenom…