Stekhäll

Stekhäll i bra kvalité för restaurang och storkök.  En stekhäll på restaurang eller i storköket ska vara driftssäker, slitstark och snabb. Samtidig är det viktigt att den ger dig en bra ergonomisk och komfortabel arbetsställning. Därför finns våra stekhäller i många olika modeller och storlekar, båda bordsmodeller och fristående.

Ni bör fundera på följande innan ni bestämmer vilken stekhäll ni ska ha:

Hur stor stekhäll har ni behov av? Hur stor stekhäll får ni plats med i köket? Var ska stekhällen stå, ska den placeras på en arbetsbänk eller bord ska det såklart vara stadigt nog till att stekhällen står stabilt och inte kan flytta på sig under arbetet med den. Finns eluttag i närheten eller ska ni ha en stekhäll till gas? Viktigt är också om det är nödvändigt med justerbara fötter på stekhällen?

Vilket material vill ni ha på stekhällen? Gjutjärn ger en bra värmeledning men kan ta längre tid att värma upp. En stekhäll i gjutjärn med krombeläggning ger väldigt bra värmeledning och är lättare att underhålla än enbart gjutjärn. Hölje i rostfritt stål är lättskött, hållbart och att föredra för de flesta.

Ska stekhällen ha en stekyta som är slät eller räfflad, eller kanske en kombination av båda? En slätt stekyta funkar bra till det mesta men en räfflad stekyta ger snygga grillränder och fungerar väldigt bra till t.ex. hamburgare och kött men rengöringen av en räfflad stekyta kräver lite mer jobb.

På långt de flesta stekhäller finns en liten ränna i fronten där fett samlas upp – detta är absolut att föredra.    

Normal tillagningstemperatur vid stekning ligger runt 200C. Ska du tillaga mat som kräver väldig hög värme eller mat som kanske ska stekas på låg temperatur? Vilka temperaturspann finns på stekhällen? Det vanligaste är 120-280C och det räcker till de flesta tillfällena.

Det är viktigt, båda för hygienen och livslängden på din stekhäll att den rengörs varje dag. Gärna oftare! Rengör din stekhäll noggrant med varmt vatten och en liten mängd vanligt diskmedel – gärna medan stekhällen fortfarande är ljummen. Använd aldrig kallt vatten på en het stekhäll! 

Stekbord 2 zoner, gjutjärn, 600x475x230mm
7 080,00 kr
Den elektriska stekplattan PSF600E är en stor gjutjärnsplatta som är mycket populär i traditionell matlagning på grund av sin termiska tröghet. Gjutjärnsplattan på den elektriska griddle PSF 600 E ackumulerar värme genom sin starka termiska tröghet. Med tillräckligt med kraft under stekytan återställer gjutjärnet energin under kontaktmatlagning. Efter att ha kopplat bort grillplattan kan restvärmen fortfarande användas för att hålla maten varm. Denna stora gjutjärnsplatta, som är det verkliga ursprunget till kontaktmatlagning, används fortfarande mycket bland fans av traditionell kontaktmatlagning på vanliga restauranger.
Stekhäll, 400x718x850mm
12 598,00 kr
Stekhäll 4kW med 1 zon från vårt eget Basic sortimentBASIC är vårt eget varumärke. Vi har själva bestämt specifikationerna hos producenten och uppgiften har varit att göra produkter som är prisvärda men som ändå håller kvalitén för kommersiell användning. Nyckelordet här är BASIC - produkterna är okonstlade, prisvärda och köps hem i stora mängder – Produkter som kör och fungerar utan dyra tillval! BASIC-sortimentet är de produkter som vi köper hem i stora mängder - 100 drickakylar, 50 diskmaskiner och 80 kylskåp på samma beställning. På så sätt pressar vi priset till botten och får mycket låga fraktkostnader. Detta är viktigt för att vi ska kunna erbjuda dig en riktigt bra produkt till rätt pris. Basic är ett säkert val för små och medelstora verksamheters behov.
Stekhäll gas, 400x718x850mm
15 898,00 kr
Stekhäll gas 5kW med 1 zon från vårt eget Basic sortimentBASIC är vårt eget varumärke. Vi har själva bestämt specifikationerna hos producenten och uppgiften har varit att göra produkter som är prisvärda men som ändå håller kvalitén för kommersiell användning. Nyckelordet här är BASIC - produkterna är okonstlade, prisvärda och köps hem i stora mängder – Produkter som kör och fungerar utan dyra tillval! BASIC-sortimentet är de produkter som vi köper hem i stora mängder - 100 drickakylar, 50 diskmaskiner och 80 kylskåp på samma beställning. På så sätt pressar vi priset till botten och får mycket låga fraktkostnader. Detta är viktigt för att vi ska kunna erbjuda dig en riktigt bra produkt till rätt pris. Basic är ett säkert val för små och medelstora verksamheters behov.
STEKHÄLL GAS BÄNK 400MM SLÄT KROMHÄLL - Zanussi
20 910,00 kr
24 600,00 kr −15%
Stekhäll (400mm) i bänkmodell med slät kromhäll (7kW), för användning med naturgas eller gasol. Anpassad för anslutning underifrån eller bakifrån, och för montering mot enheter i Zanussi 700-serie. Robust konstruktion i rostfritt stål Toppskiva (1,5mm tjock), frontpanel och lock i rostfritt stål (AISI 304) Stänkskydd i rostfritt stål Säkerhetstermostat Piezotändning Häll (15mm tjock) i krom för effektivare rengöring och minskade värmeförluster Utrustad med stort dräneringshål och fettsamlare Temperaturområde från +130°C till +300°C Bakre servicekanal underlättar installation Kapslingsklass: IPX4 Levereras med 1 skrapa för slät stekhäll
STEKHÄLL GAS BÄNK 800MM SLÄT KROMHÄLL - Zanussi
30 175,00 kr
35 500,00 kr −15%
Stekhäll (800mm) i bänkmodell med slät kromhäll (14kW), för användning med naturgas eller gasol. Anpassad för anslutning underifrån eller bakifrån, och för montering mot enheter i Zanussi 700-serie. Robust konstruktion i rostfritt stål Toppskiva (1,5mm tjock), frontpanel och lock i rostfritt stål (AISI 304) Stänkskydd i rostfritt stål Säkerhetstermostat Piezotändning Häll (15mm tjock) i krom för effektivare rengöring och minskade värmeförluster Utrustad med stort dräneringshål och fettsamlare (3L) Separata kontroller för varje halvmodul Temperaturområde från +130°C till +300°C Bakre servicekanal underlättar installation Kapslingsklass: IPX4 Anpassad för användning med naturgas eller gasol Levereras med 1 skrapa för slät stekhäll
STEKHÄLL GAS BÄNK 800MM SLÄT/RÄ KROMHÄLL - Zanussi
33 405,00 kr
39 300,00 kr −15%
Stekhäll (800mm) i bänkmodell med 2/3 slät och 1/3 räfflad kromhäll (14kW), för användning med naturgas eller gasol. Anpassad för anslutning underifrån eller bakifrån, och för montering mot enheter i Zanussi 700-serie. Robust konstruktion i rostfritt stål Toppskiva (1,5mm tjock), frontpanel och lock i rostfritt stål (AISI 304) Stänkskydd i rostfritt stål Säkerhetstermostat Piezotändning Häll (15mm tjock) i krom för effektivare rengöring och minskade värmeförluster Utrustad med stort dräneringshål och fettsamlare Separata kontroller för varje halvmodul Temperaturområde från +130°C till +300°C Bakre servicekanal underlättar installation Kapslingsklass: IPX4 Anpassad för användning med naturgas eller gasol Levereras med 1 skrapa för slät stekhäll
Stekbord 1205x820x860mm, Unicrome, Mainho
83 989,00 kr
Stekbord 120 cm med kromad stekyta från Mainho i Spanien. Konstruerad i rostfritt stål med scotch brite satin finish. 20mm tjock stekyta i förkromad rostfritt stål som garanterar enkel och snabb rengöring samt hög värmestabilitet i stekbordet även vid mycket hög belastning. Stekbordet är utrustad med dubbla termostater samt överhettningsskydd.  Hög hållbarhet och snabb uppvärmning 50 - 300 grader Celsius - värmeelement av förstärkt rostfritt stål. Integrerad fettuppsamling i benställningen.     
Stekbord 1505x820x860mm, Unicrome, Mainho
98 889,00 kr
Stekbord 150 cm med kromad stekyta från Mainho i Spanien. Konstruerad i rostfritt stål med scotch brite satin finish. 20mm tjock stekyta i förkromad rostfritt stål som garanterar enkel och snabb rengöring samt hög värmestabilitet i stekbordet även vid mycket hög belastning. Stekbordet är utrustad med dubbla termostater samt överhettningsskydd.  Hög hållbarhet och snabb uppvärmning 50 - 300 grader Celsius - värmeelement av förstärkt rostfritt stål. Integrerad fettuppsamling i benställningen.     
Stekbord 1805x820x860mm, Unicrome, Mainho
108 889,00 kr
Stekbord 180 cm med kromad stekyta från Mainho i Spanien. Konstruerad i rostfritt stål med scotch brite satin finish. 20mm tjock stekyta i förkromad rostfritt stål som garanterar enkel och snabb rengöring samt hög värmestabilitet i stekbordet även vid mycket hög belastning. Stekbordet är utrustad med dubbla termostater samt överhettningsskydd.  Hög hållbarhet och snabb uppvärmning 50 - 300 grader Celsius - värmeelement av förstärkt rostfritt stål. Integrerad fettuppsamling i benställningen.     
Stekhäll 30
5 698,00 kr
Elektrisk Stekhäll 3kW - 230V - RedFox FT-30 EL RedFox FT-30 EL är den optimala lösningen för kök och restauranger som letar efter en pålitlig och effektiv liten elektrisk stekhäll. Med en stekyta på 32x48 cm erbjuder denna stekhäll optimal prestanda för olika matlagningssituationer. Den elektriska stekhällen är designad för att möta kraven från professionell matlagning. Med 230 V strömförsörjning och flera olika stekytor att välja på (välj utförande i menyen) garanterar den jämnhet och precision vid tillagning av olika rätter, från kött till fisk och grönsaker. Den kompakta designen och de olika stekytor gör stekhällen enkel att använda och rengöra. Dess robusta konstruktion garanterar långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda, vilket gör den till en oumbärlig del av köksutrustningen.
Stekhäll 60
8 798,00 kr
Elektrisk Stekhäll 6kW/400V - RedFox FT-60 EL RedFox FT-60 EL är den optimala lösningen för kök och restauranger som letar efter en pålitlig och effektiv liten elektrisk stekhäll. Med en stekyta på 65x48 cm erbjuder denna stekhäll optimal prestanda för olika matlagningssituationer. Den elektriska stekhällen är designad för att möta kraven från professionell matlagning. Med 400V strömförsörjning och flera olika stekytor att välja på (välj utförande i menyen) garanterar den jämnhet och precision vid tillagning av olika rätter, från kött till fisk och grönsaker. Den kompakta designen och de olika stekytor gör stekhällen enkel att använda och rengöra. Dess robusta konstruktion garanterar långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda, vilket gör den till en oumbärlig del av köksutrustningen.
Stekhäll 90
13 398,00 kr
Elektrisk Stekhäll 9kW/400V - RedFox FT-90 EL RedFox FT-90 EL är den optimala lösningen för kök och restauranger som letar efter en pålitlig och effektiv liten elektrisk stekhäll. Med en stekyta på 97x48 cm erbjuder denna stekhäll optimal prestanda för olika matlagningssituationer. Den elektriska stekhällen är designad för att möta kraven från professionell matlagning. Med 400V strömförsörjning och flera olika stekytor att välja på (välj utförande i menyen) garanterar den jämnhet och precision vid tillagning av olika rätter, från kött till fisk och grönsaker. Den kompakta designen och de olika stekytor gör stekhällen enkel att använda och rengöra. Dess robusta konstruktion garanterar långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda, vilket gör den till en oumbärlig del av köksutrustningen.
Stekhäll 30, gasol
7 498,00 kr
Gasstekhäll 4kW - RedFox FT-30 GL RedFox FT-30 GL är den optimala lösningen för kök och restauranger som letar efter en pålitlig och effektiv gasstekhäll. Med en stekyta på 32x48 cm erbjuder denna stekhäll optimal prestanda för olika matlagningssituationer. Den gasdrivna teknologin ger snabb uppvärmning och precision vid tillagning av olika rätter. Flera olika stekytor att välja på (välj i menyen) garanterar att det finns en modell som passar just ditt kök. Den kompakta designen och de olika stekytor gör stekhällen enkel att använda och rengöra. Dess robusta konstruktion garanterar långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda, vilket gör den till en oumbärlig del av köksutrustningen. RedFox FT-30 GL är idealisk för kockar och kök som strävar efter jämn och kontrollerad matlagning.
Stekhäll 60, gasol
11 798,00 kr
Gasstekhäll 8kW - RedFox FT-60 GL RedFox FT-60 GL är den optimala lösningen för kök och restauranger som letar efter en pålitlig och effektiv gasstekhäll. Med en stekyta på 65x48 cm erbjuder denna stekhäll optimal prestanda för olika matlagningssituationer. Den gasdrivna teknologin ger snabb uppvärmning och precision vid tillagning av olika rätter. Flera olika stekytor att välja på (välj i menyen) garanterar att det finns en modell som passar just ditt kök. Den kompakta designen och de olika stekytor gör stekhällen enkel att använda och rengöra. Dess robusta konstruktion garanterar långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda, vilket gör den till en oumbärlig del av köksutrustningen. RedFox FT-60 GL är idealisk för kockar och kök som strävar efter jämn och kontrollerad matlagning.
Stekhäll 90, gasol
17 798,00 kr
Gasstekhäll 12kW - RedFox FT-90 GL RedFox FT-90 GL är den optimala lösningen för kök och restauranger som letar efter en pålitlig och effektiv gasstekhäll. Med en stekyta på 97x48 cm erbjuder denna stekhäll optimal prestanda för olika matlagningssituationer. Den gasdrivna teknologin ger snabb uppvärmning och precision vid tillagning av olika rätter. Flera olika stekytor att välja på (välj i menyen) garanterar att det finns en modell som passar just ditt kök. Den kompakta designen och de olika stekytor gör stekhällen enkel att använda och rengöra. Dess robusta konstruktion garanterar långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda, vilket gör den till en oumbärlig del av köksutrustningen. RedFox FT-90 GL är idealisk för kockar och kök som strävar efter jämn och kontrollerad matlagning.