Restaurangmöbler

Här hos oss på Storköksbutiken kan du hitta det mesta du behöver för din verksamhet. Det spelar ingen roll om det är en restaurang, en pizzeria, ett värdshus, café eller liknande. Då du serverar mat, så är det viktigt att du har sittplatser för dina gäster. Därför är det en god idé att satsa på bra restaurangmöbler.

När kunder bedömer en restaurang så är det oftast första intrycket som är avgörande. Det är just därför det är så viktigt att du väljer rätt restaurangmöbler för din restaurang. Kanske du har en klassisk restaurang, en trendig bar eller en modern lounge? Eller är det ett familjevänligt café? Det spelar ingen roll, för det allra viktigaste kännetecknet för professionella restaurangmöbler är att de kan uppfylla flera krav, samtidigt.

Krögare i sig, de brukar vilja ha en maximal hållbarhet, en bra funktionalitet samt bra priser. Gästerna vill ha en hög komfort och en snygg design. Med de restaurangmöbler du hittar hos oss, kan du få alla dessa delar.

Här hittar du stolar, bord, fåtöljer, barmöbler, utemöbler, serveringsskåp och mycket mer.

Funktionella restaurangmöbler som är anpassade för restaurangens unika stil

Att köpa restaurangmöbler, det är ofta en långsiktig investering. Dessa bör övertyga både då det kommer till design och funktionalitet. Ibland är det även ett måste att de ska kunna lösa problem, så som platsbrist. Då är stapelbara stolar och fällbara bord ett smart val. Det är inte heller fel att satsa på bänkar med förvaringsutrymme under sitsen. Det är en perfekt förvaring för extra dynor eller för filtar.

Det kan vara bra idé att satsa på restaurangmöbler som går att kombinera. Det ger både en maximal nytta samer en bra flexibilitet.  För snabb ommöblering är det lämpligt med klassiska fyrkantiga restaurangbord.

Brett sortiment av restaurangmöbler

Här hos oss på Storköksbutiken hittar du ett brett utbud av restaurangmöbler. Det för att ha inne i restaurangen så väl som för att ha på din uteservering. Dessutom har vi även ett brett utbud av annat du kan behöva ha för din restaurang, så som restaurangmaskiner, köksinredning och produkter för kök och matsal.

Vi erbjuder bland annat restaurangstolar, restaurangbord, bordsskivor som kan kombineras med passande bordsben samt mycket mer. Vi har även olika hyllor, soffor och bänkar, dekorationer och utemöbler till restaurang.

Inred din restaurang med rätt möbler

Även om det är mycket viktigt att tänka på de praktiska aspekterna då du ska inreda med restaurangmöbler, så är det minst lika viktigt att tänka på trender samt din egen restaurangs unika karaktär. Ser man till de trender som dominerar restaurangbranschen idag, så är det rena linjer utan så mycket krusiduller. Du kan med fördel satsa på enklare former, mjukare strukturer samt olika naturmaterial.

Det kan även vara bra att fundera över dina konkurrenter och hur du på bästa sätt kan urskilja din verksamhet från deras. Ett sätt kan vara att ändra om efter tycke och smak. Det genom att satsa på ostoppade stolar, som du kan ha olika dynor till. Dock är stoppade stolar ett bra val med, eftersom de ger högsta möjliga sittkomfort för dina gäster.

Har du en mer traditionell restaurang så kan det vara bra att köpa möbler som kan kompletteras efter behov. Är det så att du har en bar, med en yngre målgrupp, så kan en bar med blandande barmöbler vara ett bra alternativ. Det passar då det är spontana besökare. Vill du däremot locka dem att stanna längre, så kan du satsa på bekväma soffor eller fåtöljer.

Satsa på bra restaurangmöbler för din uteservering

Om det är så att du även har en uteservering, så är det en god idé att satsa på bra uterestaurangsmöbler. Du kan då hålla dig till samma tema som du har inne i restaurangen eller så kör du på ett helt annorlunda tema. Här hos oss hittar du ett brett utbud av restaurangmöbler för utomhusbruk.

När du ska välja utemöbler till din restaurang, så finns det en del saker du bör fundera på.  Bland annat kan det vara bra att fundera på detta:

  • Vilken stil passar din restaurang?

  • Ska möblerna vare ute mycket i regnet, eller vill du ha ett överdrag?

  • Ska möblerna tas in varje kväll?

  • Hur används möblerna?

  • Ska möblerna vara lätta att flytta?

Sedan finns det givetvis även annat du bör ha i åtanke då du ska inreda din uteservering. Det kan vara bra att ha en inbjudande stil samtidigt som det ska vara enkelt för de anställda att packa ihop eller ställa undan allt för natten. Sedan är det viktigt att utemöblerna är i ett tåligt material som kan klara av att stå ute hela säsongen.

Att ha snygga utemöbler är inte det enda som du bör tänka på, utan de bör även vara funktionella. De ska tåla att stå ute, i sol och regn.

Alla våra uterestaurangsmöbler är gjorda av material av högsta kvalitet. Hos oss kan du bland annat hitta:

Vädret är nyckfullt i Sverige, så självklart är det även nödvändigt att du har så att gästerna kan skyddas mot allt för mycket sol, så väl som mot regn. Det kan även vara lämpligt med extra värme för de lite kallare kvällarna.

Restaurangmöbler - bra material och rätt skötsel

För att du ska vara nöjd med dina restaurangmöbler och det för en lång tid framöver, så är det viktigt att du ser till att välja rätt material, efter var och hur de ska användas. För inomhusbord, barstolar eller restaurangstolar, så finns det nästan inga begränsningar i valet av material. Men när det gäller utemöbler, så är det bra att välja sådant som är väderbeständigt. Bra material för dessa möbler är nyare plaster, hårda träslag behandlade med olja eller rostfria metaller som aluminium eller specialstål.

Våra restaurangmöbler, både ute och inne är alla i material som är robusta samt lätta att sköta. Det är enkelt att göra rent dem om de blivit smutsiga.

Köp dina restaurangmöbler hos oss

Oavsett vad för verksamhet du har, så kan du hitta det du behöver inom restaurangmöbler här hos oss. Om du inte hittar det du söker, eller har önskemål, så kontakta oss, så ska vi se vad vi kan göra.

Barstol Metro Svart
849,00 kr
Vi har en av de mest klassiska och välkända barstolarna på marknaden. Barstolen är mycket rejäl och ger en riktigt bra sittkomfort. Stolen har en sitthöjd på 81 cm. Dessutom är det lätt att lägga ovanpå varandra (sits mot sits) vid rengöring av golv. En annan fördel. Stolen är klädd i PU-läder som är lätt att rengöra. Vår modell är en av marknadens mest prisvärda modeller så det är också ett ekonomiskt säkert val att välja denna stol. Stolen finns i fyra färger.
Masimo 2019 i beige
959,00 kr
Den vackra stolen Masimo 2019. En snygg och lite elegantare stol än den klassiska Masimo. Tillverkad i Europa. Den kan ses i vårt showroom. Den finns i färgerna svart, brun, röd, beige som standard. Den är tillverkad av bokträ, som har färgen wengé, dock kan vi leverera den i ljus bok också. Vi strävar som alltid efter att det ska vara den billigaste stolen i sitt slag på marknaden.Se priset.Den finns redan där. Storleken på stolen är: Bredd: 44 cm Höjd: 83 cm Sitthöjd: 48 cm Sitsstorlek: 43,5x43,5 cm Vikt: 6,4 kg Högkvalitativt PU-läder
Masimo 2019 i bok
959,00 kr
Den vackra stolen Masimo 2019 - nu i naturbok. Med sitt eleganta och lätta uttryck är det en nytolkning av den klassiska Masimo. Denna version är med den klassiska bokramen, dock har träet behållit sin naturliga färg. Stolen är tillverkad i Europa och produceras direkt åt dig. Storleken på stolen är: Bredd: 44 cm Höjd: 83 cm Sitthöjd: 48 cm Sittstorlek: 43,5 × 43,5 cm Vikt: 6,4 kg
Masimo 2019 och Brown
959,00 kr
Den vackra stolen Masimo 2019. En snygg och lite elegantare stol än den klassiska Masimo. Tillverkad i Europa. Den kan ses i vårt showroom. Den finns i färgerna svart, brun, röd, beige som standard. Den är tillverkad av bokträ, som har färgen wengé, dock kan vi leverera den i ljus bok också. Vi strävar som alltid efter att det ska vara den billigaste stolen i sitt slag på marknaden.Se priset.Den finns redan där . Storleken på stolen är: Bredd: 44 cm Höjd: 83 cm Sitthöjd: 48 cm Sitsstorlek: 43,5x43,5 cm Vikt: 6,4 kg Högkvalitativt PU-läder
Masimo 2019 i svart
959,00 kr
Den vackra stolen Masimo 2019. En snygg och lite elegantare stol än den klassiska Masimo. Tillverkad i Europa. Den kan ses i vårt showroom. Den finns i färgerna svart, brun, röd och beige som standard. Den är tillverkad av bokträ, som har färgen wengé, dock kan vi leverera den i ljus bok också. Vi strävar som alltid efter att göra den till den billigaste stolen i sitt slag på marknaden. Se priset. Den finns redan där. Storleken på stolen är: Bredd: 44 cm Höjd: 83 cm Sitthöjd: 48 cm Sitsstorlek: 43,5x43,5 cm Vikt: 6,4 kg PU-läder - konstläder av hög kvalitet
Masimo Brun
959,00 kr
Med denna vackra läderklädda bruna stol får du en stol som dina kunder garanterat blir glada att sitta på. Den är väldigt klassisk och en av Danmarks mest sålda stolar. Stolen har en bra storlek som inte tar för mycket plats och den passar in i de flesta interiörer, oavsett om den är klassisk eller modernare. Den lämpar sig även för lunchrestauranger, kvällsrestauranger eller caféer. Med den här stolen får du ett säkert val och en produkt som din kund garanterat tycker är bekväm.
Masimo svart
959,00 kr
Klassisk och vacker läderklädd klädd stol ger dina kunder en stol med en riktigt bra sittkomfort. Den är inte utan anledning en av de mest sålda stolarna, då den passar in i de flesta caféer och restauranger oavsett nästan vilket bord du har valt. Den är både klassisk och modern på samma gång, samtidigt är den väldigt lätthanterlig i vardagen och tål hård behandling. Stolen finns i flera färgvarianter. Den är byggd på en ram i bokträ och med läderklädsel. Med denna stol gör du det säkra valet. Den finns såklart även med armstöd. Klädseln är ett stretch PU-läder, med hög komfort.
Barstol Masimo brun
1 279,00 kr
Denna barstol är i Masimo-serien och passar perfekt till den vanliga Masimo-stolen eller Masimo med armstöd. Barstolen här har en sitthöjd på 80 cm. Den har fotstöd runt om. Samtidigt är den gjord av det mycket starka bokträet med en fin wengéfärg. Om du redan har de populära Masimo-stolarna är denna barstol helt naturlig att använda. Du får ett klassiskt utseende och kunderna får verkligen en bra sittkomfort. Den finns i fyra färger. Se de andra masimo-stolarna på denna sida för att se rätt färg.
Barstol Masimo svart
1 279,00 kr
Denna barstol är i Masimo-serien och passar perfekt till den vanliga Masimo-stolen eller Masimo med armstöd. Barstolen här har en sitthöjd på 80 cm. Den har fotstöd runt om. Samtidigt är den gjord av det mycket starka bokträet med en fin wengéfärg. Om du redan har de populära Masimo-stolarna är denna barstol helt naturlig att använda. Du får ett klassiskt utseende och kunderna får verkligen en bra sittkomfort. Den finns i fyra färger. Se de andra masimo-stolarna på denna sida för att se rätt färg.
Bordsskiva i ekstruktur (Logan)
529,00 kr
Denna bordsskiva är i en fin struktur av ek. Bordsskivan har en tjocklek på 25 mm. Bordsskivan är mycket lätt att underhålla och rengöra då den är gjord av melamin. Bordsskivan finns i flera storlekar. Notera! den kommer utan skruvar. Tänk på att inte använda för långa skruvar när du skruvar på chassit. (70x70 cm är 67x67 cm, 60x70 cm är 60x67 cm och 120x70 cm är 67 cm i nettomått)
Bordsskiva i mörk ek
549,00 kr
Denna bordsskiva är i en fin struktur av mörk ek. Bordsskivan har en tjocklek på 25 mm. Bordsskivan är mycket lätt att underhålla och rengöra då den är gjord av melamin. Bordsskivan finns i flera storlekar. Notera! den kommer utan skruvar. Tänk på att inte använda för långa skruvar när du skruvar på chassit. (70x70 cm är 67x67 cm, 60x70 cm är 60x67 cm och 120x70 cm är 120x67 cm i faktiska mått)
Bordsskiva i ljus ek
649,00 kr
Denna bordsskiva är i en fin struktur av ljus ek. Bordsskivan har en tjocklek på 25 mm. Bordsskivan är mycket lätt att underhålla och rengöra då den är gjord av melamin. Bordsskivan finns i flera storlekar. Notera! den kommer utan skruvar. Tänk på att inte använda för långa skruvar när du skruvar på chassit. (70x70 cm är 67x67 cm och 120x70 cm är 120x67 cm i nätmått)
Laura stol i svart
1 399,00 kr
Denna stol är väldigt unik. Design när den är som bäst. Och samtidigt även en fantastisk sittkomfort. Stolen är mycket bekväm att sitta i. Observera att det är leveranstid på stolen. Den går att göra i alla färger – hör mer. Finns även i ek. Och med läder. Kan staplas. Höjd: 77 cm Bredd: 53 cm Djup: 56 cm Sitthöjd: 47 cm Sitsstorlek: 44x48 cm Armstödshöjd: 70x76 cm