Varmhållning

Varmhållning till professionellt bruk

Varmhållning i hög kvalité

Här på Storköksbutiken hittar du professionella lösningar för varmhållning som tillgodoser behoven hos restauranger, kaféer, barer, hotell, bensinstationer, glassbutiker, bagerier och kommersiella kök.

Att hålla maten varm är en förutsättning för restaurangbranschen för att tillgodose kunderna med attraktiva maträtter som även smakar gott. Vi tillhandahåller utrustning med många olika funktioner som kan främja din affärsverksamhet och säkerställa hygienkrav som temperaturmätning.

Här hittar du:

Korvvärmare

Soppkittel

Värmelampor

Värmehurtsar

Värmehällar & Chafing dish

Värmedisplay

Vårt sortiment av värmeutrustning är utformat för professionellt bruk och är tillverkade för att vara slittåliga och hålla många år framöver. Användarvänlighet är något vi lägger stor omtanke på när vi väljer vår produktserie, för att du ska kunna förvara och värma maten så smidigt som möjligt.

Utbudet av uppvärmningsutrustning inom restaurangbranschen inkluderar modeller som placeras på bänkar och golv samt inbäddade modeller för kassaregister eller bufféer. Här hittar du all utrustning som behövs för att värma, förvara, lagra, skylta, exponeras och för att servera dina produkter.