Ismaskin

Ismaskiner för restaurang, bar, storkök och café

Kompakt design, stor kapacitet och bra kvalité

Här kommer du se ismaskiner i alla former och storlekar från välkända varumärken som exempelvis Omniwash, Fagor och Hendi. Vi arbetar med företag som erbjuder hög kvalité och med långa arbetserfarenheter om ismaskiner.

Omniwash Ismaskiner

Alla Omniwash ismaskiner är ventilerade i fronten vilket gör att de kan installeras i trånga utrymmen där sidventilerade ismaskiner inte går att använda. Den minsta ismaskinen från Omniwash modell SP266 är bara 345x460x588mm och levererar 22kg is per dygn. Omniwash ismaskinssortiment levererar ismaskiner som kan producera helt upp till 260 kg is per dygn på grund av den kompakta designen, stor kapacitet och bra kvalité.
En ismaskin från Storköksbutiken.se och Omniwash är lätt att använda, levererar samma höga kvalité varje dag och har lång livslängd.

Isformer

En ismaskin finns i flera olika modeller och storlekar – vi har ismaskiner för:

  • Kompakta iskuber bildas med ett spraysystem där vatten spolas på en kyld kopparförångare som fryser och skapar rena kristallina isbitar.
  • Ihåliga isbitar bildas i ismaskinen genom en mekanisk process där vattnet fryses ned på en förångare eller en ”paddel” nersänkt i vatten och lossnas sen från paddlen med varmt vatten.
  • Isflakes är kompakta isbitar som krossas till flakes och passar perfekt för exponering i displaymontern för fisk, i drinkar eller i salladsbar

En bra ismaskin behöver inte vara ruinerande dyr. Vi har ett mindre utbud som är mycket prisvärt och som är tillräckligt för de flesta restauranger, barer, storkök och caféer. Ismaskinerna passar för alla typer av vatten, mjukt som hårt och är rengöringsvänliga och lätta att använda.

Rengöring av ismaskin

Kom ihåg att du måste rengöra din ismaskin med jämna mellanrum för korrekt hygien och bästa kvalité av is. På så sätt är du också säker på att din ismaskin fungerar i många år framöver.


(Alla våra ismaskiner är luftkylda vilket är energibesparande, lättare att installera och underhålla.)

Ismaskin Iskub - Hoshizaki
16 045,00 kr
Leasing 323 kr/mån
Ismaskinen från Hoshizaki ger den högsta kvalitén på dina iskuber och har en produktionshastighet från 25kg till 210 kg/dygn. Denna ismaskin är utrustad med elektroniskt kontrollsystem som ger dig en optimerad tillverkningsprocess. Maskinen har en låg energiförbrukning tack vare det naturliga HC-kylmedlet R290 vilket ger dig pengar över till annat. Kubstorlek - Standard 23g Höjd 28 mm Bredd: 32 mm Djup 28 mm
Ismaskin flingis - Hoshizaki
42 220,00 kr
Leasing 850 kr/mån
Ismaskinen från Hoshizaki är tillverkad för restaurang, bar, café och storkök. Maskinen gör flingis i en otrolig hastighet. för att tillverka flingis. Denna ismaskin från Hoshizaki är konstuerad med en kraftfull borr, lättrengjort luftfilter, digital datorkontroller och hygien som den viktigaste parametern. Produktionshastighet: 85, 125kg /dygn Isformer: Flingis Förvaringkapacitet - 26kg eller 57 kg flingis
Ismaskin Special-is Hoshizaki
64 625,00 kr
Leasing 1302 kr/mån
Våra fantastiska ismaskiner är skräddarsydda för bartendrar och cocktailbarer som vill sticka ut från mängden, vilket ger den ultimata cocktailupplevelsen med unik form på isen som kyler snabbt och smälter långsamt för att ge den ultimata smaken. Det unika istillverkningssystem använder färskt vatten i varje cykel för att säkerställa is av högsta kvalitet. Produktionshastighet (kg/dygn): 22-55kg, Det är varierande mellan de olika modellerna. Förvaringskapacitet: 26kg (Förutom iskulor modellen som kan förvara upp till 17kg)
Ismaskin Halvmåne is - Hoshizaki
20 960,00 kr
Leasing 422 kr/mån
En luftkyld ismaskin från Hoshizaki är som är tillverkad för restaurang, bar, café och storkök. Maskinen konstruerar is i form av en halvmåne och är utrustad med rostfritt stål för att man enkelt ska kunna rengöra maskinen. Is-tillverkningen är helautomatiserad genom en digital dator och kräver inga manuella justeringar och det kan verkligen spara tid för personalen. Produktionshastighet/dygn: 43, 53 eller 79kg Isformer: Halvmåne Förvaringkapacitet - 16, 23, eller 40 kg