Ismaskin

Ismaskin från Omniwash är ideell på grund av den kompakta designen, stor kapacitet och bra kvalité. Alla Omniwashs ismaskiner är ventilerade i fronten vilket gör att de kan installeras i trånga utrymmen där sidventilerade ismaskiner inte går att använda. Den minsta ismaskinen från Omniwash modell SP266 är bara 345x460x588mm och levererar 22kg is per dygn. Omniwash ismaskinssortiment levererar ismaskiner som kan producera helt upp till 260 kg is per dygn!  

En ismaskin från Storköksbutiken.se och Omniwash är lätt att använda, levererer samma höga kvalité varje dag och har lång livslängd.

En ismaskin finns i flera olika modeller och storlekar – där finns ismaskiner för kompakta iskuber, ihåliga iskuber och för isflakes. Kompakta iskuber bildas med ett spraysystem där vatten sprutts på en kyld kopparförångare som fryser och skapar rena kristallina isbitar. Ihåliga isbitar bildas i ismaskinen genom en mekanisk process där vattnet fryses ned på en förångare eller en ”paddel” nersänkt i vatten och lossnas sen från paddlen med varmt vatten. Isflakes är kompakta isbitar som krossas till flakes och passar perfekt för display av t.ex. fisk, i drinks eller i salladsbar mv.    

En bra ismaskin behöver inte vara ruinerande dyr. Storköksbutiken och Omniwash har ett mindre utbud som är mycket prisvärt och som är tillräkligt för de flesta restauranger, storkök och caféer. Ismaskinerna passar för alla typer av vatten, mjukt som hårt och är rengöringsvänliga och lätta att använda.

Kom ihåg att du måste rengöra din ismaskin med jämna mellanrum för korrekt hygien och bästa kvalité av is. På så sätt är du också säker på att din ismaskin fungerar i många år framöver.

Alla våra ismaskiner är luftkylda vilket är energibesparande, lättare att installera och underhålla.