Kombinerade vagnar

Transportbox - Ergo Line Combo ExP Neutral + Hot N4+H4 - Scanbox
23 362,50 kr
26 700,00 kr −12,5%
Ergo Line Combo N4+H4 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm och kall mat med GN1/1 kapacitet. En vagn, två separata fack, ett neutralt och ett varmt, som båda håller 4st gejderfack. Välj mellan statisk eller konvektionsvärme som ger snabbare uppvärmning och jämnare temperaturfördelning. Användarvänlig temperaturregulator med steglös inställning upp till +90°C. Boxen kan placeras i ett kylrum eller hållas kall genom att placera kylklamp inuti boxen. Den totala kapaciteten är 8st GN1/1-65mm. Löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning samt enkel rengöring. Justerbar ventilation för optimal fuktkontroll, ergonomiskt handtag i toppramen och hjul med lågt rullmotstånd gör boxen lätt att manövrera. 
Transportbox - Ergo Line Combo ExP Neutral + Hot N4+H6 - Scanbox
23 537,50 kr
26 900,00 kr −12,5%
Ergo Line Combo N4+H6 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm och kall mat med GN1/1 kapacitet. En vagn, två separata fack, det neutrala håller 4st GN och det varma håller 6st GN. Välj mellan statisk eller konvektionsvärme som ger snabbare uppvärmning och jämnare temperaturfördelning. Användarvänlig temperaturregulator med steglös inställning upp till +90°C. Boxen kan placeras i ett kylrum eller hållas kall genom att placera kylklamp inuti boxen. Den totala kapaciteten är 10st GN1/1-65mm. Löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning samt enkel rengöring. Justerbar ventilation för optimal fuktkontroll, ergonomiskt handtag i toppramen och hjul med lågt rullmotstånd gör boxen lätt att manövrera. 
Transportbox - Ergo Line Combo ExP Neutral + Hot N4+H8 - Scanbox
24 850,00 kr
28 400,00 kr −12,5%
Ergo Line Combo N4+H8 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm och kall mat med GN1/1 kapacitet. En vagn, två separata fack, det neutrala håller 4st GN och det varma håller 8st GN. Välj mellan statisk eller konvektionsvärme som ger snabbare uppvärmning och jämnare temperaturfördelning. Användarvänlig temperaturregulator med steglös inställning upp till +90°C. Boxen kan placeras i ett kylrum eller hållas kall genom att placera kylklamp inuti boxen. Den totala kapaciteten är 12st GN1/1-65mm. Löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning samt enkel rengöring. Justerbar ventilation för optimal fuktkontroll, ergonomiskt handtag i toppramen och hjul med lågt rullmotstånd gör boxen lätt att manövrera. 
Transportbox - Ergo Line Combo ExP Neutral + Hot N6+H6 - Scanbox
24 850,00 kr
28 400,00 kr −12,5%
Ergo Line Combo N6+H6 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm och kall mat med GN1/1 kapacitet. En vagn, men två separata fack, ett neutralt och ett varmt, som båda håller 6st GN vardera. Välj mellan statisk eller konvektionsvärme som ger snabbare uppvärmning och jämnare temperaturfördelning. Användarvänlig temperaturregulator med steglös inställning upp till +90°C. Boxen kan placeras i ett kylrum eller hållas kall genom att placera kylklamp inuti boxen. Den totala kapaciteten är 12st GN1/1-65mm. Löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning samt enkel rengöring. Justerbar ventilation för optimal fuktkontroll, ergonomiskt handtag i toppramen och hjul med lågt rullmotstånd gör boxen lätt att manövrera.
Transportbox - Ergo Line Combo ExP C4+H4 - Scanbox
36 662,50 kr
41 900,00 kr −12,5%
Ergo Line Combo C4+H4 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm och kall mat med GN1/1 kapacitet. En vagn, men två separata fack, ett varmt och ett kallt, som båda håller 4st GN 1/1-65mm. Välj mellan statisk värme eller konvektionsvärme samt Peltier-kylning eller kompressorkylning. Konvektionsvärme och kompressorkylning genererar jämnare temperaturfördelning. Två användarvänliga temperaturregulatorer med steglös temperaturinställning upp till +90°C och ned till +3°C. Den totala kapaciteten är 8st GN1/1 kantiner givet 65mm i CC. Laserskurna och löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning och enkel rengöring. Justerbar ventilation för optimal fuktkontroll, ergonomiskt handtag och hjul med lågt rullmotstånd.
Transportbox - Ergo Line Combo ExP C4+H6 - Scanbox
36 487,50 kr
41 700,00 kr −12,5%
Ergo Line Combo C4+H6 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm och kall mat med GN1/1 kapacitet. En vagn, men två separata fack, det kalla håller 4st gejderfack och det varma håller 6st gejderfack. Välj mellan statisk eller konvektionsvärme samt Peltier eller kompressorkylning. Konvektionsvärme och kompressorkylning genererar jämnare temperaturfördelning. Två användarvänliga temperaturregulatorer med steglös temperaturinställning upp till +90°C och ned till +3°C. Den totala kapaciteten är 10st GN1/1 kantiner givet 65mm i CC. Laserskurna och löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning och enkel rengöring. Justerbar ventilation för optimal fuktkontroll, ergonomiskt handtag och hjul med lågt rullmotstånd.
Transportbox - Ergo Line Combo ExP C4+H8 - Scanbox
40 250,00 kr
46 000,00 kr −12,5%
Ergo Line Combo C4+H8 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm och kall mat med GN1/1 kapacitet. En vagn, men två separata fack, det kalla håller 4st gejderfack och det varma håller 8st gejderfack. Välj mellan statisk eller konvektionsvärme samt Peltier eller kompressorkylning. Konvektionsvärme och kompressorkylning genererar jämnare temperaturfördelning. Två användarvänliga temperaturregulatorer med steglös temperaturinställning upp till +90°C och ned till +3°C. Den totala kapaciteten är 12st GN1/1 kantiner givet 65mm i CC. Laserskurna och löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning och enkel rengöring. Justerbar ventilation för optimal fuktkontroll, ergonomiskt handtag och hjul med lågt rullmotstånd.
Transportbox - Ergo Line Combo ExP C6+H6 - Scanbox
39 025,00 kr
44 600,00 kr −12,5%
Ergo Line Combo C6+H6 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm och kall mat med GN1/1 kapacitet. En vagn, men två separata fack, ett varmt och ett kallt, som båda håller 6st gejderfack vardera. Välj mellan statisk eller konvektionsvärme samt Peltier eller kompressorkylning. Konvektionsvärme och kompressorkylning genererar jämnare temperaturfördelning. Två användarvänliga temperaturregulatorer med steglös temperaturinställning upp till +90°C och ned till +3°C. Den totala kapaciteten är 12st GN1/1 kantiner givet 65mm i CC. Laserskurna och löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning och enkel rengöring. Justerbar ventilation för optimal fuktkontroll, ergonomiskt handtag och hjul med lågt rullmotstånd.
Transportbox - Ergo Line Duo ExP Neutral+Hot N8+H8 - Scanbox
35 437,50 kr
40 500,00 kr −12,5%
Ergo Line Duo N8+H8 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm och kall mat med GN1/1 kapacitet. En vagn, två separata fack, ett neutralt och ett varmt, som båda håller 8st GN 1/1. Konvektionsvärme för snabb uppvärmning och jämnare temperaturfördelning. Användarvänlig temperaturregulator med steglös temperaturinställning upp till +90°C. Boxen kan placeras i kylrum eller hållas kall genom att placera kylklamp inuti boxens förvaringsutrymme. Den totala kapaciteten är 16st GN1/1-65mm. Löstagbara gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning samt enkel rengöring. Justerbar ventilation för optimal fuktkontroll, handtag i toppramen och infällda handtag på sidan samt hjul med lågt rullmotstånd gör boxen lätt att manövrera.
Transportbox - Ergo Line Duo ExP Neutral+Hot N12+H12 - Scanbox
40 512,50 kr
46 300,00 kr −12,5%
Ergo Line Duo N12+H12 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm och kall mat med GN1/1 kapacitet. En vagn, två separata fack, ett neutralt och ett varmt, som båda håller 12st GN 1/1. Konvektionsvärme för snabb uppvärmning och jämnare temperaturfördelning. Användarvänlig temperaturregulator med steglös temperaturinställning upp till +90°C. Boxen kan placeras i kylrum eller hållas kall genom att placera kylklamp inuti boxens förvaringsutrymme. Den totala kapaciteten är 24st GN1/1-65mm. Löstagbara gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning samt enkel rengöring. Justerbar ventilation för optimal fuktkontroll, handtag i toppramen och infällda handtag på sidan samt hjul med lågt rullmotstånd gör boxen lätt att manövrera.
Transportbox - Ergo Line Duo ExP Neutral + Hot N14+H14 - Scanbox
42 525,00 kr
48 600,00 kr −12,5%
Ergo Line Duo N14+H14 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm och kall mat med GN1/1 kapacitet. En vagn, två separata fack, ett neutralt och ett varmt, som båda håller 14st GN 1/1. Konvektionsvärme för snabb uppvärmning och jämnare temperaturfördelning. Användarvänlig temperaturregulator med steglös temperaturinställning upp till +90°C. Boxen kan placeras i kylrum eller hållas kall genom att placera kylklamp inuti boxens förvaringsutrymme. Den totala kapaciteten är 28st GN1/1-65mm. Löstagbara gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning samt enkel rengöring. Justerbar ventilation för optimal fuktkontroll, handtag i toppramen och infällda handtag på sidan samt hjul med lågt rullmotstånd gör boxen lätt att manövrera.
Transportbox - Ergo Line Duo C8+H8 - Scanbox
54 600,00 kr
62 400,00 kr −12,5%
Ergo Line Duo C8+H8 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm och kall mat. En vagn, två separata fack, ett varmt och ett kallt, som båda håller 8st GN 1/1-65mm. Välj mellan Peltier eller kompressorkylning. Den sistnämnda genererar snabbare nedkylning samt jämnare temperaturfördelning. Två användarvänliga temperaturregulatorer med steglös temperaturinställning upp till +90°C och ned till +3°C. Den totala kapaciteten är 16st GN1/1-65mm. Laserskurna och löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning samt enkel rengöring. Andra funktioner är justerbar ventilation för optimal fuktkontroll, ergonomiskt handtag i toppramen och infällda handtag på sidan och hjul med lågt rullmotstånd gör vagnen lätt att manövrera.
Transportbox - Ergo Line Duo C12+H12 - Scanbox
58 625,00 kr
67 000,00 kr −12,5%
Ergo Line Duo C12+H12 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm och kall mat. En vagn, två separata fack, ett varmt och ett kallt, som båda håller 12st GN 1/1. Välj mellan Peltier eller kompressorkylning. Den sistnämnda genererar snabbare nedkylning samt jämnare temperaturfördelning. Två användarvänliga temperaturregulatorer med steglös temperaturinställning upp till +90°C och ned till +3°C. Den totala kapaciteten är 24st GN1/1-65mm. Laserskurna och löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning samt enkel rengöring. Andra funktioner är justerbar ventilation för optimal fuktkontroll, ergonomiskt handtag i toppramen och infällda handtag på sidan och hjul med lågt rullmotstånd gör vagnen lätt att manövrera.
Transportbox - Ergo Line Duo C14+H14 - Scanbox
60 550,00 kr
69 200,00 kr −12,5%
Ergo Line Duo C14+H14 är en lätt, men robust vagn tillverkad för att hålla och transportera varm och kall mat. En vagn, två separata fack, ett varmt och ett kallt, som båda håller 14st GN 1/1. Välj mellan Peltier eller kompressorkylning. Den sistnämnda genererar snabbare nedkylning samt jämnare temperaturfördelning. Två användarvänliga temperaturregulatorer med steglös temperaturinställning upp till +90°C och ned till +3°C. Den totala kapaciteten är 28 st GN1/1-65mm. Laserskurna och löstagbara U-gejdrar i rostfritt stål ger säker hantering av bläck, optimal temperaturfördelning samt enkel rengöring. Andra funktioner är justerbar ventilation för optimal fuktkontroll, ergonomiskt handtag i toppramen och infällda handtag på sidan och hjul med lågt rullmotstånd gör vagnen lätt att manövrera.
Basic Line Combo 6+6 - Scanbox
40 250,00 kr
46 000,00 kr −12,5%
Basic Line Combo CC06+HF06 är en box med två separata fack, ett kallt och ett varmt, framtagen för enklare behov, men fungerar för dig som vill ha en pålitlig och lättmanövererad vagn när situationen kräver det. Boxen är utrustad med kompressorkyla och fläktvärmesystem säkert placerade på boxens baksida tillsammans med strömkontakten. Kompressorkylsystemet är speciellt utformat för att hålla låg ljudnivå, vara lättillgängligt för service och klara utmaningarna med extern transport på lastbilar etc. Nedkylningstid ca. 35 minuter. Fläktvärmesystemet genererar exakt temperatur och jämn värme i hela utrymmet. Uppvärmningstid ca. 20 minuter.