Beredningsmaskiner

Beredningsmaskiner av alla typer för restaurangkök

För att göra bra mat är det viktigt med bra redskap. Rätt redskap underlättar arbetet i den dagliga rutinen och gör arbetet både snabbare och mera skonsamt för medarbetarna.  Oavsedd om du ska skära, hacka, mala, pressa, blanda, mixa, kavla eller väga så har vi rätt redskap, restaurangutrustning och storköksmaskin som gör jobbet så lätt som möjligt.

Alla våra beredningsmaskiner och redskap är noggranna utvalda för att hålla den höga kvalité som vi gärna själva vill jobba med. Det är viktigt för oss på Storköksbutiken att alla våra produkter och maskiner är i en kvalité som vi stolta kan skicka till våra kunder för vi vet att nöjda kunder återkommer. Samtidig vet vi att våra låga priser på beredningsmaskiner, redskap och restaurangutrustning ger våra kunder möjlighet till att fokusera på bra matlagning och inte på hur dem ska finansiera dyra maskiner.

I vårt utvalda beredningssortiment hittar du blandmaskiner och degblandare i högsta kvalité från Sammic och GAM, du hittar mycket prisvärda och bra blandare från Sybo, grönsaksskärare från Sybo, GAM och RobotCoupe. Blenders, stavmixar och juicepressare från Sammic och AAT, skärmaskiner från Sammic och Tyskland. Potatisskalare, köttkvarnar och vacuummaskiner från Sammic och mängder av annat gott och blandat som gör livet i köket lite lättare och roligare.

För att kunna ge dig det bästa priset på beredningsmaskiner och restaurangutrustning har vi egen import direkt från många fabriker och tillverkare; på så sätt skär vi bort kostnaden till grossist och mellanhänder och kan ge dig fördel av bra produkter till lägre pris.

Vi vet att för att göra bra mat i köket och på restaurangen krävs bra utrustning som fungerar varje dag. Det vill vi och det kan vi hjälpa med – och det till priser som är exakt så låga att alla har råd att vara med.

Blixer 
En blixer från Robot Cooupe är effektiv, ergonomisk praktisk och kraftfull köksmaskin utformad för restaurangkök och caféer. Man får en mångsidig köksmaskin som är en kombination av snabbhacken och mixern. En Blixer gör det mögligt att utforma och tillaga förrätter, huvudrätter och desserter i puréform som är rik på näring med och med god smak.


Sallad och grönsakstvätt
Se våra sallad och grönsakstvättar här och upptäck ett stort utbud med flera olika storlekar och funktioner. En Salladstvätt är en utmärkt köksmaskin som bidrar till hygienfaktorn i ditt kök med en inbyggd centrifug så att du inte behöver tänka på att torka grönsakerna eller salladen efter processen.

Grönsaksskärare

Med en grönsaksskärare kan du skära, riva tärna eller strimla grönsaker och frukter enklare. lägg undan kniven och låt maskinen jobba åt dig istället. Så får du tid över till andra nödvändiga uppgifter i köket. Vi har flera olika storlekar, från den minsta på 5,5 liter till stora fristående grönsaksskärare på 60 liter.


Potatisskalare
Här hittar du potatisskalare som underlättar och förenklar ditt arbete i köket i hög grad. Vi har små modeller som har en kapacitet på 80 – 100 kg/ timme och de större modellerna som kan skala potatis i 700 kg/timme


Köttkvarn & bensåg
Att göra sin egen köttfärs eller fiskfärs blir alltid populärt. Genom att använda sitt eget recept blir allt mycket godare och mer uppskattat och man kan välja sina ingredienser med omsorg. Du har möjlighet att tillverka din egen köttfärs, korv eller egna köttbullar i en stor mängd. Våra maskiner är anpassade för storkök och har en kapacitet mellan 100 – 800 kg/timme.


Robot Cook
En Robot cook är pålitlig maskin i köket som är smart, tyst innovativ, användarvänlig och säker. Med denna köksmaskin spar du både tid och pengar. Den emulgerar, mixar, hackar, blandar och maler snabbt och enkelt. Med Robot cook kan du tillaga varm sås, soppa, dressing, färs eller puré och en rad olika andra användningsområden.


Varimixer
En varimixer är en slitstark blandare i rostfritt utförande och har ett brett användningsområde. Med denna köksmaskin kan du bland annat blanda, vispa och knåda i alla miljöer där det krävs professionell utrustning.


Stavmixer 
Med en Stavmixer från Storköksbutiken kan du skapa den perfekta och delikata blandningen med luftig konsistens och lena puréer i alla olika volymer. Vi har flera olika storlekar, allt från 10 – 250 liter.

Vakuummaskin SE-316 Sammic
32 307,00 kr
Vakuummaskin 320 mm försegling 16m3/h. Vakuummaskinerna i serien SENSOR Line från Sammic är utrustade med digital kontrollpanel och maskinerna styrs av en mycket noggrann mikrosensor som styr vakuumprocessen efter vald vakuumprocent. Detta i motsättning till den vanliga tidstyrda vakuumprocessen och säkrar att du får ett optimalt resultat varje gång oavsett produkt.
Vakuummaskin SE-410 Sammic
36 663,00 kr
Vakuummaskin 420 mm försegling - 10m3/h. Vakuummaskinerna i serien SENSOR Line från Sammic är utrustade med digital kontrollpanel och maskinerna styrs av en mycket noggrann mikrosensor som styr vakuumprocessen efter vald vakuumprocent. Detta i motsättning till den vanliga tidstyrda vakuumprocessen och säkrar att du får ett optimalt resultat varje gång oavsett produkt.
Vakuummaskin SE-416 Sammic
37 609,00 kr
Vakuummaskin 420 mm försegling - 16m3/h. Vakuummaskinerna i serien SENSOR Line från Sammic är utrustade med digital kontrollpanel och maskinerna styrs av en mycket noggrann mikrosensor som styr vakuumprocessen efter vald vakuumprocent. Detta i motsättning till den vanliga tidstyrda vakuumprocessen och säkrar att du får ett optimalt resultat varje gång oavsett produkt.
Vakuummaskin SE-420 Sammic
40 689,00 kr
Vakuummaskin 420 mm försegling - 20 m3/h. Vakuummaskinerna i serien SENSOR Line från Sammic är utrustade med digital kontrollpanel och maskinerna styrs av en mycket noggrann mikrosensor som styr vakuumprocessen efter vald vakuumprocent. Detta i motsättning till den vanliga tidstyrda vakuumprocessen och säkrar att du får ett optimalt resultat varje gång oavsett produkt.
Vakuummaskin SE-600 Sammic flera olika storlekar
82 720,00 kr
Vakuummaskin i olika storlekar i serien 600. Välj storlek nedan!  Vakuummaskinerna i serien SENSOR Line från Sammic är utrustade med digital kontrollpanel och maskinerna styrs av en mycket noggrann mikrosensor som styr vakuumprocessen efter vald vakuumprocent. Detta i motsättning till den vanliga tidstyrda vakuumprocessen och säkrar att du får ett optimalt resultat varje gång oavsett produkt.
Vakuummaskin SE- 800 Sammic flera olika storlekar
106 865,00 kr
Vakuummaskin i olika storlekar i serien 800. Välj storlek nedan!  Vakuummaskinerna i serien SENSOR Line från Sammic är utrustade med digital kontrollpanel och maskinerna styrs av en mycket noggrann mikrosensor som styr vakuumprocessen efter vald vakuumprocent. Detta i motsättning till den vanliga tidstyrda vakuumprocessen och säkrar att du får ett optimalt resultat varje gång oavsett produkt.
Vakuummaskin SE-204 Sammic
21 263,00 kr
Vakuummaskin 280 mm försegling - 4m3/h. Vakuummaskinerna i serien SENSOR Line från Sammic är utrustade med digital kontrollpanel och maskinerna styrs av en mycket noggrann mikrosensor som styr vakuumprocessen efter vald vakuumprocent. Detta i motsättning till den vanliga tidstyrda vakuumprocessen och säkrar att du får ett optimalt resultat varje gång oavsett produkt.
Vakuummaskin SE-308 Sammic
29 029,00 kr
Vakuummaskin 320 mm försegling - 8m3/h. Vakuummaskinerna i serien SENSOR Line från Sammic är utrustade med digital kontrollpanel och maskinerna styrs av en mycket noggrann mikrosensor som styr vakuumprocessen efter vald vakuumprocent. Detta i motsättning till den vanliga tidstyrda vakuumprocessen och säkrar att du får ett optimalt resultat varje gång oavsett produkt.
Degblandare GAM SX
65 248,20 kr
72 498,00 kr −10%
Degblandaren SX från Italienska Gam har en stor kapacitet och är perfekt till pizzadeg eller bröddeg. SX modellerna finns i olika typer; med eller utan lutbar topp och med eller utan avtagbar bunke. Maskinen är tillverkad med en extra kraftig konstruktion med unika degkrogar som minskar rörelsen av toppen och förlänger livslängden på maskinen och ger en bättre degkvalité!