Tillbehör till fritös

Fritös tillbehör

Om du har en eller flera fritöser i ditt storkök eller din restaurang, då kan det även vara bra att ha fritös tillbehör. Du som ännu inte har en fritös, du kan hitta det här hos oss, så väl som vi har en hel del tillbehör för fritös. När det gäller tillbehör fritös, så kan det vara bra att satsa på hålslevar, fettfilter, plasthinkar, aluminiumhinkar och så vidare. 

Bra tillbehör till fritös

Vad för slags fritös tillbehör du ska satsa på, det beror en del på vad det är för typ av mat du ska fritera. Friterar du mycket pommes så kan det vara bra att ha en eller flera fritösskopor för att håva upp dem med. Vi har bland annat fritösskopa nät, med långt handtag och extra långt handtag. Om du serverar dina pommes i papperspåsar, så kan en pommesspade vara bra. Det eftersom den är formad så att du kan hälla i dem direkt i påsen. 

Behöver du så att säga fiska upp det du friterar från fritösen, så är det bra att satsa på en hålslev med nät. Den kan bland annat användas för att få upp det du friterat från den heta oljan samt att du även kan ha den för att skumma av grytan med. 

För att låta dina pommes rinna av på ett bra sätt, så kan en fritössil passa bra för det. I den kan du sedan även krydda dem på det sätt du vill. Givetvis har vi även fritös tillbehör som saltströare och pepparströare. 

För att förvara oljan på ett bra sätt då du inte friterar, använd en smart plasthink. Det är bara att hälla av den i denna hink efter att den svalnat.  Vi har även smarta hinkar i rostfritt stål, som du kan använda till en mängd olika saker. De finns i flera storlekar. 

Vi har även fettfilter till fritöser samt filterhållare som dessa filter passar till. 

Köp fritös tillbehör 

Oavsett vad för fritös det är du har, eller har tänkt skaffa, så är det bra att även ha rätt sorts tillbehör för denna fritös. Det underlättar nämligen en hel del då du ska fritera och laga mat. Här på Storköksbutiken kan du hitta en hel del inom just fritös tillbehör. 

Ett tips för dig som friterar mycket olika saker, det är att skaffa en dubbelfritös samt minst en dubbel uppsättning av alla tillbehör för fritös. Det är viktigt att alltid har rena redskap då du ska laga mat.  

Här på Storköksbutiken finns det tillbehör för fritös i olika varianter och olika storlekar. Alla tillbehör är av hög kvalitet. De flesta tillbehören för fritöser, de är i rostfritt stål. De tål de höga temperaturer som fritösen kommer upp i. Se bara till att vara mycket noga med att göra rent dem, varje dag. Samma sak med din fritös.

Om du behöver annat för din restaurang, utöver fritös och tillbehör till fritös, så kan du hitta flera bra produkter här hos oss. Vårt sortiment är framtaget för restauranger och storkök.