Restauranggrill

Grill, lavastensgrill, kycklinggrill och klämgrill för restaurang, café och storkök - för bästa grillresultat.

Lavastensgrill ger perfekt smak och snygg tillagning av grillat kött, fisk, grönsaker och annat gott.

Vi har mycket prisvärda lavastensgrillar till gas från Arisco och Kayalar, högsta kvalité från Primax och GAM och även ett fåtal modeller för el. Gemensamt för alla våra lavastensgrillar är gedigen kvalité och stor användarvänlighet.

Finns det något godare än en riktigt bra grillad kyckling? Vi har bra urval av väldigt bra och prisvärda kycklinggrillar som gör grillad kyckling precis så god som den ska vara. Genom att tillaga kyckling i en roterande kycklinggrill bevaras så mycket saft och smak som möjligt i kycklingen och en kyckling tillagat i en kycklinggrill minskar inte heller så mycket i storlek eftersom mycket av vätskan och saften stannar kvar i kycklingen - Jättegott.

En bra klämgrill för café och snabbmatsköket är en av de viktigaste redskapen för att göra goda grillade mackor, sandwiches, smörgåsar och paninis. Hembakat bröd, lite bra skinka, ost, tomat och basilika i en klämgrill; väldigt lätt och oerhörd populärt och gott. Köksoutlet har flera olika modeller och storlekar av klämgrill på lager för snabb leverans. Gemensamt för alla är prisvärd och gedigen kvalité. Våra klämgrillar kan beställas antigen med räfflad grillyta för snygga grillränder eller slätt grillyta för lättare rengöring. Alla är gjorda i gjutjärn för bästa resultat och lång livslängd. Vår populäraste klämgrill är vår Single XL som med sin stora grillyta och starka värmeelement passar bra för de flesta. Vi har även italienska klämgrillar från GAM som är i väldig bra kvalité för den som vill ha lite extra och verkligen satsar på kvalité i minsta detalj.

Som alltid får du väldig bra kvalité och bästa pris när du handlar hos Köksoutlet. Det gäller oavsett om du köper lavastenstensgrill, kycklinggrill eller klämgrill. 

Kolgrill - Basque Fagor
121 044,00 kr
161 392,00 kr −25%
Kolgrill från Fagor - Basque grill i bästa kvalité. Grillgaller: 650x560 Ger precisionstillagning med naturligt träkol. Dessutom kan den användas som ett showcooking-element för tillagning av rätter framför kunden. - Enheten är utformad för installation mot vägg.- Ytan är tillverkad i 3 mm tjockt rostfritt stål AISI-310, med rundade kanter för enkel rengöring.- Grillens mynning är upphöjd över ytan för att grillen ska kunna placeras så nära glöden som möjligt och för att värmen ska kunna ledas ut i en tratt, vilket ger högre effektivitet.- Grillens inre golv skyddas av eldfast tegel för att isolera och koncentrera värmen och förbättra effektiviteten.- Enkel utmatning av askan.- Inkluderar en askuppsamlingslåda vid grillen.   - Varje grill har en nedre zon med dörr, avsedd för en kolvagn.
Hendi Gasgrill med 4 brännare - Green fire - Hendi
18 935,25 kr
25 247,00 kr −25%
Hendi grill med 4 brännare för utomhusbruk. Tål vind bra p.g.a lufttillförseln och ren grillning med lågt CO-utsläpp. Lätt att rengöra tack vare avtagbara brännare och GN 2/2 droppbricka. 2 st emaljerade gjutjärnspannor och 2 st GN 1/1 nät ingår. Levereras med vindskärm. Gasslang med anslutning till grillen. Gasslang och regulator kopplas till gasflaska. 
Gasgrill - Roast Master Heavy Duty
3 364,50 kr
4 486,00 kr −25%
Gasgrill i Bake and Grill Master serien - De mångsidiga allroundarna Bake and Grill Master-serien är ett brett sortiment av gasolgrillar i rostfritt stål för användning med propangas.  De avtagbara fötterna gör dem lätta att transportera. Funktioner: Bake & Grill Master-grillarna är utrustade med elektronisk tändning och termokoppling. Bake-Masters har en grillplatta, medan Grill-Masters har både grillplatta och galler.  Roast-Master Maxi levereras med kromad grillgaller. Grill-Master Quattro är utrustad med 2 galler och en grillplatta. Dessa grillar levereras med gasslang, tryckregulator, elektronisk tändning och termokoppling.
Hendi Gasgrill med 2 brännare - Green fire
8 284,50 kr
11 046,00 kr −25%
Grill från Hendi med 2 brännare för utomhusbruk. Tål vind bra p.g.a lufttillförseln och ren grillning med lågt CO-utsläpp. Lätt att rengöra tack vare avtagbara brännare och GN 2/2 droppbricka. Välj mellan 2 st emaljerade gjutjärnspannor eller 2 st GN 1/1 nät. Levereras med vindskärm. Gasslang med anslutning till grillen. Gasslang och regulator kopplas till gasflaska. 
Hendi Gasgrill med 3 brännare - Green fire
13 468,50 kr
17 958,00 kr −25%
Gasgrill från Hendi med 3 brännare för utomhusbruk. Tål vind bra p.g.a lufttillförseln och ren grillning med lågt CO-utsläpp. Lätt att rengöra tack vare avtagbara brännare och GN 2/1 droppbricka. Levereras med vindskärm. Emaljerad gjutjärnsplattor och 2 st GN 1/1 nät ingår. Gasslang med anslutning till grillen. Gasslang och regulator kopplas till gasflaska. 
Gasgrill Master Quattro - med droppbricka och hjul
6 706,50 kr
8 942,00 kr −25%
Bake & Grill Master - De mångsidiga allroundarna Bake and Grill Master-serien är ett brett sortiment av gasolgrillar i rostfritt stål för användning med propangas.  De avtagbara fötterna gör dem lätta att transportera. Funktioner: Bake & Grill Master-grillarna är utrustade med elektronisk tändning och termokoppling. Bake-Masters har en grillplatta, medan Grill-Masters har både grillplatta och galler.  Roast-Master levereras med kromad grillgaller Grill-Master Quattro är utrustad med 2 galler och en grillplatta. Dessa grillar levereras med gasslang, tryckregulator, elektronisk tändning och termokoppling. 
GASGRILL HP- BÄNKMODELL 400MM - Zanussi
32 895,00 kr
38 700,00 kr −15%
Högeffektiva brännare 7 kW i rostfritt stål med flamskyddssäkring, optimerad förbränning och skyddad pilotlåga. Godkännd för naturgas eller gasol. Matlagningsytan är grillgaller i gjutjärn som lätt kan lyftas bort för rengöring. Grillgallren kan också vändas där baksidan med fördel används till fisk och grönsaker. Kan installeras på öppet underrede, brygginstallation, eller konsollhängd. Yttre paneler i rostfrittstål med Scotch Brite finish. Topplåt i ett stycke 1,5 mm tjock rostfri plåt. Rätvinklade sidor för sömlös sammankoppling av flera apparater från samma serier.
GASGRILL HP BÄNKMODELL 800MM - Zanussi
40 715,00 kr
47 900,00 kr −15%
Högeffektiva brännare 14 kW i rostfritt stål med flamskyddssäkring, optimerad förbränning och skyddad pilotlåga. Godkännd för naturgas eller gasol. Matlagningsytan är grillgaller i gjutjärn som lätt kan lyftas bort för rengöring. Grillgallren kan också vändas där baksidan med fördel används till fisk och grönsaker. Kan installeras på öppet underrede, brygginstallation, eller konsollhängd. Yttre paneler i rostfrittstål med Scotch Brite finish. Topplåt i ett stycke 1,5 mm tjock rostfri plåt. Rätvinklade sidor för sömlös sammankoppling av flera apparater från samma serier.
LAVASTENSGRILL BÄNK 400MM - Zanussi
17 340,00 kr
20 400,00 kr −15%
Lavastensgrill (400mm) i bänkmodell med gasbrännare (7kW), för användning med naturgas eller gasol. Anpassad för anslutning underifrån eller bakifrån, och för montering mot enheter i Zanussi 700-serie. Robust konstruktion i rostfritt stål Toppskiva (1,5mm tjock), frontpanel och lock i rostfritt stål (AISI 304) Rostfria gasbrännare (AISI 304) med vardera 3 rör med flamspridare Gasbrännaren skyddas av ett tråg i rostfritt stål Piezotändning Galler i gjutjärn, med placering på 2 höjdnivåer Dräneringskanal placerad framtill för uppsamling av fett 3-sidigt stänkskydd i rostfritt stål
LAVASTENSGRILL BÄNK 800MM - Zanussi
25 670,00 kr
30 200,00 kr −15%
Lavastensgrill (800mm) i bänkmodell med gasbrännare (14kW), för användning med naturgas eller gasol. Anpassad för anslutning underifrån eller bakifrån, och för montering mot enheter i Zanussi 700-serie. Robust konstruktion i rostfritt stål Toppskiva (1,5mm tjock), frontpanel och lock i rostfritt stål (AISI 304) Rostfria gasbrännare (AISI 304) med vardera 3 rör med flamspridare Gasbrännaren skyddas av ett tråg i rostfritt stål Piezotändning Galler i gjutjärn, med placering på 2 höjdnivåer Dräneringskanal placerad framtill för uppsamling av fett 3-sidigt stänkskydd i rostfritt stål
STEKHÄLL EL BÄNK 800MM SLÄT/RÄF KROMHÄLL - Zanussi
30 430,00 kr
35 800,00 kr −15%
Stekhäll (800 mm) i bänkmodell, med slät och räfflad kromhäll och el-anslutning. Anpassad för anslutning underifrån eller bakifrån, och för montering mot enheter i samma serie. Robust konstruktion i rostfritt stål. Frontpanel i borstat rostfritt stål (AISI 304).Stänkskydd i rostfritt stål. Högeffektivt värmeelement placerad under stekhällen. Häll (15mm tjock) i stål ger en jämn temperaturdistribution. Utrustad med stort dräneringshål och borttagbar fettsamlare. Temperaturområde från +110°C till +280°C. Borttagbar fettuppsamlingslåda placerad under hällen. Bakre servicekanal underlättar installation. Kapslingsklass: IPX4
GAS GRILL GOLVMODELL 400MM - Zanussi
20 485,00 kr
24 100,00 kr −15%
Gasgrill (400 mm) i golvmodell med gasbrännare (8kW), för användning med naturgas, eller gasol. Anpassad för montering mot enheter i samma serie.Gasbrännare med släck och dropp skydd. Arbetsyta av 1,5mm tjock rostfritt stål. Frontpanel i borstat rostfritt stål. Grillgaller kan lätt tas bort för rengöring. Vändbara gjutjärnsgaller för grillning av fisk eller kött. Justerbara fötter upp till 50 mm, i rostfritt stål. Kapslingsklass: IPX4
GAS GRILL GOLVMODELL 800MM - Zanussi
31 280,00 kr
36 800,00 kr −15%
Gasgrill (800 mm) i golvmodell med gasbrännare (8kW), för användning med naturgas, eller gasol. Anpassad för montering mot enheter i samma serie.Gasbrännare med släck och dropp skydd. Arbetsyta av 1,5mm tjock rostfritt stål. Frontpanel i borstat rostfritt stål. Grillgaller kan lätt tas bort för rengöring. Vändbara gjutjärnsgaller för grillning av fisk eller kött. Justerbara fötter upp till 50 mm, i rostfritt stål. Kapslingsklass: IPX4
ELGRILL 400MM BÄNKMODELL - Zanussi
18 700,00 kr
22 000,00 kr −15%
Elgrill (400 mm) i bänkmodell, med värmeelement (4kW). Anpassad för anslutning underifrån eller bakifrån, och för montering mot enheter i samma serie. Robust konstruktion i rostfritt stål. Toppskiva (1,5mm tjock), frontpanel och lock i rostfritt stål (AISI 304). Signallampa för på/av. Gjutjärnsgallerna kan justeras i 2 nivåer. Dräneringskanal placerad framtill för uppsamling av fett. 3-sidigt stänkskydd i rostfritt stål. Kapslingsklass: IPX4
EL GRILL BÄNKMODELL 800MM - Zanussi
27 030,00 kr
31 800,00 kr −15%
Elgrill (800 mm) i bänkmodell, med värmeelement (4kW). Anpassad för anslutning underifrån eller bakifrån, och för montering mot enheter i samma serie. Robust konstruktion i rostfritt stål. Toppskiva (1,5mm tjock), frontpanel och lock i rostfritt stål (AISI 304). Signallampa för på/av. Gjutjärnsgallerna kan justeras i 2 nivåer. Dräneringskanal placerad framtill för uppsamling av fett. 3-sidigt stänkskydd i rostfritt stål. Kapslingsklass: IPX4
ELGRILL 400MM GOLV - Zanussi
23 290,00 kr
27 400,00 kr −15%
Elgrill (400 mm) i golvmodell med elementen placerade under grillgallren. Anpassad för montering mot enheter i samma serie. Arbetsyta av 1,5mm tjock rostfritt stål. Frontpanel i borstat rostfritt stål. Grillgaller kan lätt tas bort för rengöring. Vändbara gjutjärnsgaller för grillning av fisk eller kött. Justerbara fötter upp till 50 mm, i rostfritt stål. Kapslingsklass: IPX4
ELGRILL 800MM GOLV - Zanussi
33 575,00 kr
39 500,00 kr −15%
Elgrill (800 mm) i golvmodellmed elementen placerade under grillgallren. Anpassad för montering mot enheter i samma serie. Arbetsyta av 1,5mm tjock rostfritt stål. Frontpanel i borstat rostfritt stål. Grillgaller kan lätt tas bort för rengöring. Vändbara gjutjärnsgaller för grillning av fisk eller kött. Justerbara fötter upp till 50 mm, i rostfritt stål. Kapslingsklass: IPX4
GASGRILL HP- BÄNKMODELL 400MM - Zanussi
32 895,00 kr
38 700,00 kr −15%
Gasgrill HP (400 mm) i bänkmodell med gasbrännare (7kW), för användning med naturgas, eller gasol. Anpassad för montering mot enheter i samma serie. Gasbrännare med släck och dropp skydd. Arbetsyta av 1,5mm tjock rostfritt stål. Frontpanel i borstat rostfritt stål. Grillgaller i gjutjärn kan lätt tas bort för rengöring. Kapslingsklass: IPX4
GASGRILL HP BÄNKMODELL 800MM - Zanussi
40 715,00 kr
47 900,00 kr −15%
Gasgrill HP (800 mm) i bänkmodell med gasbrännare (14kW), för användning med naturgas, eller gasol. Anpassad för montering mot enheter i samma serie. Gasbrännare med släck och dropp skydd. Arbetsyta av 1,5mm tjock rostfritt stål. Frontpanel i borstat rostfritt stål. Grillgaller i gjutjärn kan lätt tas bort för rengöring. Kapslingsklass: IPX4
GASGRILL HP (22kW) BÄNKMODELL 800 MM - Zanussi
49 895,00 kr
58 700,00 kr −15%
Används med naturgas eller gasol. Högeffektiva 21 kW brännare i rostfritt stål med inbyggd stabiliserande låga. Grillgaller i gjutjärn, lätta att ta bort för rengöring. Avledande skydd under i rostfritt stål AISI 441 för att undvika att brännaren täpps igen. Inkluderar dropplåda för uppsamling av fett. Yttre paneler i rostfritt stål med Scotch Brite-behandling. Extra stark bänkskiva i kraftfullt 2 mm rostfritt stål. Rätvinkliga sidokanter för att kunna förbinda enheterna.
GASGRILL HP BÄNK 400MM STADSGAS - Zanussi
41 565,00 kr
48 900,00 kr −15%
Avsedd för stadsgas. Högeffektiva brännare, 11 kW. Grillgaller i gjutjärn, flyttbara för rengöring. Deflektorsköldar i rostfritt stål AISI 441 för att undvika brännarens igensättning (patentsökt). Inkluderar droppskål för uppsamling av fett. Enhetens sidor helt i rostfritt stål AISI 304 med Scotch Brite-behandling. Robust toppskiva i 2 mm rostfritt stål AISI 304.
GASGRILL HP- BÄNK- 800MM STADSGAS - Zanussi
49 895,00 kr
58 700,00 kr −15%
Avsedd för stadsgas. Högeffektiva brännare, 21 kW. Grillgaller i gjutjärn, flyttbara för rengöring. Deflektorsköldar i rostfritt stål AISI 441 för att undvika brännarens igensättning (patentsökt). Inkluderar droppskål för uppsamling av fett. Enhetens sidor helt i rostfritt stål AISI 304 med Scotch Brite-behandling. Robust toppskiva i 2 mm rostfritt stål AISI 304.
GASGRILL 400MM GOLV STADSGAS - Zanussi
27 710,00 kr
32 600,00 kr −15%
Gasgrill, golvmodell 400 mm, stadsgas. Används med naturgas eller gasol. Högeffektiva 11 kW brännare i rostfritt stål med inbyggd stabiliserande låga. Hällens galler är i gjutjärn och lätta att flytta för rengöring. Gjutjärnsgaller kan roteras för grillning av fisk eller kött. Inkluderar droppskål för uppsamling av flott och fett. Yttre paneler i borstat rostfritt. Extra stark bänkskiva i kraftfullt 2 mm rostfritt stål. Rätvinkliga sidokanter för att kunna förbinda enheterna.
GASGRILL 800MM GOLV STADSGAS - Zanussi
40 120,00 kr
47 200,00 kr −15%
Gasgrill, golvmodell 800 mm, stadsgas. Används med naturgas eller gasol. Högeffektiva 22 kW brännare i rostfritt stål med inbyggd stabiliserande låga. Hällens galler är i gjutjärn och lätta att flytta för rengöring. Gjutjärnsgaller kan roteras för grillning av fisk eller kött. Inkluderar droppskål för uppsamling av flott och fett. Yttre paneler i borstat rostfritt. Extra stark bänkskiva i kraftfullt 2 mm rostfritt stål. Rätvinkliga sidokanter för att kunna förbinda enheterna.
ELGRILL BÄNK 400MM - Zanussi
30 430,00 kr
35 800,00 kr −15%
Uppvärmning via Incoloy värmeelement placerade under grillgallret. Galler i gjutjärn, lätt avtagbar för rengöring. Gjutjärnsgallret kan roteras för grillning av fisk eller kött. Inkluderar dropplåda för uppsamling av fett och flott. Utvändiga paneler i rostfritt stål med Scotch Brite-behandling. Bänkskiva i 2 mm rostfritt stål.
ELGRILL BÄNK 800MM - Zanussi
43 180,00 kr
50 800,00 kr −15%
Uppvärmning via Incoloy värmeelement placerade under grillgallret. Galler i gjutjärn, lätt avtagbar för rengöring. Gjutjärnsgallret kan roteras för grillning av fisk eller kött. Inkluderar dropplåda för uppsamling av fett och flott. Utvändiga paneler i rostfritt stål med Scotch Brite-behandling. Bänkskiva i 2 mm rostfritt stål.
Xenon Pro Powergrill - gasgrill
6 531,75 kr
8 709,00 kr −25%
Denna kraftfulla gasgrill med rostfritt stål och vikbar bas är lätt att flytta tack vare sina hjul och kan monteras ner för en kompakt enhet under transport. Brännaren utvecklar en hög temperatur i den vindtäta enheten och därför är denna grill lämplig för produktion med hög volym. Enheten är lätt att rengöra tack vare dessa höga temperaturer. Grillen är utrustad med ett termoelement och elektronisk tändning, gasslang och tryckregulator ingår. Lämplig för gasol. Grillyta 860x260 mm (2 galler på 430x260 mm). Fällbar och mobil bas. Gasslang, elektronisk tändning och tryckregulator ingår. Förbrukning 536 g / h. Mått: 410x1120x900 mm
Gasgrill - Roast Master Maxi 50/50
3 555,75 kr
4 741,00 kr −25%
Gasgrill i Bake and Grill Master serien - De mångsidiga allroundarna Bake and Grill Master-serien är ett brett sortiment av gasolgrillar i rostfritt stål för användning med propangas.  De avtagbara fötterna gör dem lätta att transportera. Funktioner: Bake & Grill Master-grillarna är utrustade med elektronisk tändning och termokoppling. Bake-Masters har en grillplatta, medan Grill-Masters har både grillplatta och galler.  Roast-Master Maxi 50/50 levereras med kromad grillgaller och emaljerad grillplatta. Grill-Master Quattro är utrustad med 2 galler och en grillplatta. Dessa grillar levereras med gasslang, tryckregulator, elektronisk tändning och termokoppling.
Vattengrill 30
13 598,00 kr
Elektrisk Vattengrill - RedFox GV-30 EL Upptäck en ny dimension av grillning med vattengrillen GV-30 EL. Denna elektriska vattengrill med tillagning direkt på värmeelementen är det perfekta valet för små kök och restauranger som söker en smidig och effektiv vattengrill. Genom att tillaga direkt på värmeelementen ger vattengrillen snabb och jämn värmefördelning, vilket resulterar i perfekt grillning varje gång. Den är idealisk för en variation av rätter, från saftiga köttbitar till grönsaker. Den kompakta designen med en grillyta på 31x48 cm och 230V strömförsörjningen gör GV-30 EL enkel att integrera i olika köksmiljöer. GV-30 EL är ett bra val för kockar och små kök som vill lyfta grillningen till nya höjder. Uppgradera ditt kök med denna elektriska vattengrill och låt dina smaker blomstra.
Lavastensgrill, gasol, 30
9 798,00 kr
Lavastensgrill - RedFox GL-30 GLS Upptäck en ny dimension av grillning med lavastensgrillen GL-30 GLS. Denna gasdrivna lavagrill, erbjuder en grillyta på 31x48 cm och är det perfekta valet för kök och restauranger som söker en mångsidig och effektiv lavastensgrill. Grillen med 6,5kW effekt ger en jämn värmefördelning och en autentisk grillsmak till dina rätter. Den är idealisk för en variation av mat, från saftiga köttbitar till grönsaker och fisk. Den kompakta designen gör GL-30 GLS enkel att integrera i olika köksmiljöer. Det robusta design och riktiga lavasten ger långvarig hållbarhet och enkel rengöring. RedFox GL-30 GLS är ett bra val för små kök och matälskare som vill servera grillad på liten yta.
Lavastensgrill, gasol, 60
16 198,00 kr
Lavastensgrill - RedFox GL-60 GLS Upptäck en ny dimension av grillning med lavastensgrillen GL-60 GLS. Denna gasdrivna lavagrill, erbjuder 2 grillytor på 31x48 cm och är det perfekta valet för kök och restauranger som söker en mångsidig och effektiv lavastensgrill. Grillen med 13kW effekt ger en jämn värmefördelning och en autentisk grillsmak till dina rätter. Den är idealisk för en variation av mat, från saftiga köttbitar till grönsaker och fisk. Den kompakta designen gör GL-60 GLS enkel att integrera i olika köksmiljöer. Det robusta design och riktiga lavasten ger långvarig hållbarhet och enkel rengöring. RedFox GL-60 GLS är ett bra val för små kök och matälskare som vill servera grillad på liten yta.
Kolgrill 1300 - Basque Fagor
215 341,50 kr
287 122,00 kr −25%
Kolgrill från Fagor - Basque grill i bästa kvalité. Grillgaller: 2x 650x560 Ger precisionstillagning med naturligt träkol. Dessutom kan den användas som ett showcooking-element för tillagning av rätter framför kunden. - Enheten är utformad för installation mot vägg.- Ytan är tillverkad i 3 mm tjockt rostfritt stål AISI-310, med rundade kanter för enkel rengöring.- Grillens mynning är upphöjd över ytan för att grillen ska kunna placeras så nära glöden som möjligt och för att värmen ska kunna ledas ut i en tratt, vilket ger högre effektivitet.- Grillens inre golv skyddas av eldfast tegel för att isolera och koncentrera värmen och förbättra effektiviteten.- Enkel utmatning av askan.- Inkluderar en askuppsamlingslåda vid grillen.   - Varje grill har en nedre zon med dörr, avsedd för en kolvagn.