Restauranggrill

Grill, lavastensgrill, kycklinggrill och klämgrill för restaurang, café och storkök - för bästa grillresultat.

Lavastensgrill ger perfekt smak och snygg tillagning av grillat kött, fisk, grönsaker och annat gott.

Vi har mycket prisvärda lavastensgrillar till gas från Arisco och Kayalar, högsta kvalité från Primax och GAM och även ett fåtal modeller för el. Gemensamt för alla våra lavastensgrillar är gedigen kvalité och stor användarvänlighet.

Finns det något godare än en riktigt bra grillad kyckling? Vi har bra urval av väldigt bra och prisvärda kycklinggrillar som gör grillad kyckling precis så god som den ska vara. Genom att tillaga kyckling i en roterande kycklinggrill bevaras så mycket saft och smak som möjligt i kycklingen och en kyckling tillagat i en kycklinggrill minskar inte heller så mycket i storlek eftersom mycket av vätskan och saften stannar kvar i kycklingen - Jättegott.

En bra klämgrill för café och snabbmatsköket är en av de viktigaste redskapen för att göra goda grillade mackor, sandwiches, smörgåsar och paninis. Hembakat bröd, lite bra skinka, ost, tomat och basilika i en klämgrill; väldigt lätt och oerhörd populärt och gott. Köksoutlet har flera olika modeller och storlekar av klämgrill på lager för snabb leverans. Gemensamt för alla är prisvärd och gedigen kvalité. Våra klämgrillar kan beställas antigen med räfflad grillyta för snygga grillränder eller slätt grillyta för lättare rengöring. Alla är gjorda i gjutjärn för bästa resultat och lång livslängd. Vår populäraste klämgrill är vår Single XL som med sin stora grillyta och starka värmeelement passar bra för de flesta. Vi har även italienska klämgrillar från GAM som är i väldig bra kvalité för den som vill ha lite extra och verkligen satsar på kvalité i minsta detalj.

Som alltid får du väldig bra kvalité och bästa pris när du handlar hos Köksoutlet. Det gäller oavsett om du köper lavastenstensgrill, kycklinggrill eller klämgrill. 

Hendi Gasgrill med 4 brännare - Green fire - Hendi
19 454,80 kr
22 888,00 kr −15%
Leasing 397 kr/mån
Hendi grill med 4 brännare för utomhusbruk. Tål vind bra p.g.a lufttillförseln och ren grillning med lågt CO-utsläpp. Lätt att rengöra tack vare avtagbara brännare och GN 2/2 droppbricka. 2 st emaljerade gjutjärnspannor och 2 st GN 1/1 nät ingår. Levereras med vindskärm. Gasslang med anslutning till grillen. Gasslang och regulator kopplas till gasflaska. 
Hendi Gasgrill med 2 brännare - Green fire
7 990,85 kr
9 401,00 kr −15%
Leasing 163 kr/mån
Grill från Hendi med 2 brännare för utomhusbruk. Tål vind bra p.g.a lufttillförseln och ren grillning med lågt CO-utsläpp. Lätt att rengöra tack vare avtagbara brännare och GN 2/2 droppbricka. Välj mellan 2 st emaljerade gjutjärnspannor eller 2 st GN 1/1 nät. Levereras med vindskärm. Gasslang med anslutning till grillen. Gasslang och regulator kopplas till gasflaska. 
Hendi Gasgrill med 3 brännare - Green fire
13 520,10 kr
15 906,00 kr −15%
Leasing 276 kr/mån
Gasgrill från Hendi med 3 brännare för utomhusbruk. Tål vind bra p.g.a lufttillförseln och ren grillning med lågt CO-utsläpp. Lätt att rengöra tack vare avtagbara brännare och GN 2/1 droppbricka. Levereras med vindskärm. Emaljerad gjutjärnsplattor och 2 st GN 1/1 nät ingår. Gasslang med anslutning till grillen. Gasslang och regulator kopplas till gasflaska. 
Grill-master Quattro Hendi - med droppbricka, på hjul
6 890,10 kr
8 106,00 kr −15%
Leasing 139 kr/mån
Ram helt i rostfritt stål med dubbla droppbrickor. Lämplig för propan och butangas och utrustad med 4 brännare som kan regleras oberoende av varandra. Levereras med 2 nickelplätterade galler samt en emaljerad stekplåt (590x480 mm). Termoelement och elektriks tändning. Gasslang and tryckregulator ingår. Förbrukning 0,8 m³/h. Ansluten på bas med bottenhylla och 4 hjul för enkel rörlighet.