Salladskyl

Salladskyl i italiensk kvalité och rostfritt utförande från en av Europas förande tillverkare av kylutrustning till restauranger och storkök. Alla salladskyler från Tecnodom är producerade enbart av europeiska komponenter och håller därvid en mycket hög kvalité. Intern kompressor är standard och detsamma är automatisk avfrostning och tövattentork. Digital kontrollpanel finns i alla salladskylar från Tecnodom och dem levereras komplett med lock, hyllplan och självstängande dörrar som underlättar det dagliga jobbet. En salladskyl från Storköksbutiken och Tecnodom är lätt att rengöra tack vara invändiga rundade hörn och med 40 mm kvalitetsisolering i CFC- fri polyuretan.   

Kombinerad salladskyl och kylbänk från Tecnodom är ett bra val för den kvalitets- och prismedvetna kökschefen eller restauratören.

Alla salladskylar är ”tropikananpassade” vilket betyder att dem är godkända och testade i temperaturer upp till +43C. Som vi är vana vid med alla Tecnodoms produkter är det fokus på bra kvalité och lättsköt underhåll och därför är viktiga delar som ska servas lätttillgängliga från den öppningsbara eller avtagbara frontpanelen. 

En salladskyl från Tecnodom är inte bara standard men finns i en mängd olika utföranden med möjlighet till personlig individualisering med en mängd olika tillbehör. T.ex. finns hjul att köpa till alla salladskyler. Det finns möjlighet till att byta ut dörrar mot lådor. Bänkskivan kan beställas i granit med en extern kylränna. Hostskydd kan beställas i antingen rakt glas, kurvat glas eller rostfritt utförande och mycket mer.

Vi har levererat kylutrustning från Tecnodom i båda Danmark och Sverige i flera år och är väldigt glada över att fortsatt kunna leverera väldig hög produktkvalité till mycket konkurrenskraftigt pris. Detta är verkligen sant med Tecnodoms produkter. Hög kvalité till bättre pris. Det kan inte bli mycket bättre än så.

Vårt urval av kylutrustning från denna producent täcker över allt från salladskyl till kylskåp, frysrum och stort urval i vanliga kylbänkar. Som alltid bästa pris och kvalité från Storköksbutiken.

Salladskylbänk med exponering - 1100x700x1300mm
20 698,00 kr
Salladskyl med 2 dörrar från vårt eget Basic sortiment BASIC är vårt eget varumärke. Vi har själva bestämt specifikationerna hos producenten och uppgiften har varit att göra produkter som är prisvärda men som ändå håller kvalitén för kommersiell användning. Nyckelordet här är BASIC - produkterna är okonstlade, prisvärda och köps hem i stora mängder – Produkter som kör och fungerar utan dyra tillval! BASIC-sortimentet är de produkter som vi köper hem i stora mängder - 100 drickakylar, 50 diskmaskiner och 80 kylskåp på samma beställning. På så sätt pressar vi priset till botten och får mycket låga fraktkostnader. Detta är viktigt för att vi ska kunna erbjuda dig en riktigt bra produkt till rätt pris. Basic är ett säkert val för små och medelstora verksamheters behov.
Kallskänkbänk 1850x700x850mm
25 698,00 kr
Kallskänkbänk med 3 dörrar och ränna för 10st 1/4GNBASIC är vårt eget varumärke. Vi har själva bestämt specifikationerna hos producenten och uppgiften har varit att göra produkter som är prisvärda men som ändå håller kvalitén för kommersiell användning. Nyckelordet här är BASIC - produkterna är okonstlade, prisvärda och köps hem i stora mängder – Produkter som kör och fungerar utan dyra tillval! BASIC-sortimentet är de produkter som vi köper hem i stora mängder - 100 drickakylar, 50 diskmaskiner och 80 kylskåp på samma beställning. På så sätt pressar vi priset till botten och får mycket låga fraktkostnader. Detta är viktigt för att vi ska kunna erbjuda dig en riktigt bra produkt till rätt pris. Basic är ett säkert val för små och medelstora verksamheters behov.
Salladskylbänk med exponering - 1550x700x1300mm
23 998,00 kr
Salladskyl 155 med 2 dörrar från vårt eget Basic sortimentBASIC är vårt eget varumärke. Vi har själva bestämt specifikationerna hos producenten och uppgiften har varit att göra produkter som är prisvärda men som ändå håller kvalitén för kommersiell användning. Nyckelordet här är BASIC - produkterna är okonstlade, prisvärda och köps hem i stora mängder – Produkter som kör och fungerar utan dyra tillval! BASIC-sortimentet är de produkter som vi köper hem i stora mängder - 100 drickakylar, 50 diskmaskiner och 80 kylskåp på samma beställning. På så sätt pressar vi priset till botten och får mycket låga fraktkostnader. Detta är viktigt för att vi ska kunna erbjuda dig en riktigt bra produkt till rätt pris. Basic är ett säkert val för små och medelstora verksamheters behov.
Kallskänkbänk 1390x700x850mm
22 798,00 kr
Kallskänkbänk med 2 dörrar och ränna för 8st 1/4GNBASIC är vårt eget varumärke. Vi har själva bestämt specifikationerna hos producenten och uppgiften har varit att göra produkter som är prisvärda men som ändå håller kvalitén för kommersiell användning. Nyckelordet här är BASIC - produkterna är okonstlade, prisvärda och köps hem i stora mängder – Produkter som kör och fungerar utan dyra tillval! BASIC-sortimentet är de produkter som vi köper hem i stora mängder - 100 drickakylar, 50 diskmaskiner och 80 kylskåp på samma beställning. På så sätt pressar vi priset till botten och får mycket låga fraktkostnader. Detta är viktigt för att vi ska kunna erbjuda dig en riktigt bra produkt till rätt pris. Basic är ett säkert val för små och medelstora verksamheters behov.