Salladskyl

Salladskyl i italiensk kvalité och rostfritt utförande från en av Europas förande tillverkare av kylutrustning till restauranger och storkök. Alla salladskyler från Tecnodom är producerade enbart av europeiska komponenter och håller därvid en mycket hög kvalité. Intern kompressor är standard och detsamma är automatisk avfrostning och tövattentork. Digital kontrollpanel finns i alla salladskylar från Tecnodom och dem levereras komplett med lock, hyllplan och självstängande dörrar som underlättar det dagliga jobbet. En salladskyl från Storköksbutiken och Tecnodom är lätt att rengöra tack vara invändiga rundade hörn och med 40 mm kvalitetsisolering i CFC- fri polyuretan.   

Kombinerad salladskyl och kylbänk från Tecnodom är ett bra val för den kvalitets- och prismedvetna kökschefen eller restauratören.

Alla salladskylar är ”tropikananpassade” vilket betyder att dem är godkända och testade i temperaturer upp till +43C. Som vi är vana vid med alla Tecnodoms produkter är det fokus på bra kvalité och lättsköt underhåll och därför är viktiga delar som ska servas lätttillgängliga från den öppningsbara eller avtagbara frontpanelen. 

En salladskyl från Tecnodom är inte bara standard men finns i en mängd olika utföranden med möjlighet till personlig individualisering med en mängd olika tillbehör. T.ex. finns hjul att köpa till alla salladskyler. Det finns möjlighet till att byta ut dörrar mot lådor. Bänkskivan kan beställas i granit med en extern kylränna. Hostskydd kan beställas i antingen rakt glas, kurvat glas eller rostfritt utförande och mycket mer.

Vi har levererat kylutrustning från Tecnodom i båda Danmark och Sverige i flera år och är väldigt glada över att fortsatt kunna leverera väldig hög produktkvalité till mycket konkurrenskraftigt pris. Detta är verkligen sant med Tecnodoms produkter. Hög kvalité till bättre pris. Det kan inte bli mycket bättre än så.

Vårt urval av kylutrustning från denna producent täcker över allt från salladskyl till kylskåp, frysrum och stort urval i vanliga kylbänkar. Som alltid bästa pris och kvalité från Storköksbutiken.