Palmer Light Blue Sea

Gedigen stengods i blå nyans

Light Blue Sea från Palmer är en unik serie med fint stengods i blå nyans där varje tallrik är unik. Stengods är ett robust material av lera som bränts i ugn vid en mycket hög temperatur. Detta gör det extra slitstarkt och är lämpligt till daglig användning. Stengods kan läggas i ugnen, mikrovågsugnen och diskmaskinen. Värmebeständig upp till 100 grader C. Palmer som är en del av Wegter som är ett Holländskt företag som tillverkar bl.a. stengods för professionell användning och annat restaurangporslin

Tallrik Light Blue Sea 22,5 cm
102,00 kr
Tallrik från Palmer i stengods i färgen Light Blue Sea. Mått Ø: 22,5 cm H: 2,2 cm. Light Blue Sea från Palmer är en unik serie med fint stengods i blå nyans där varje tallrik är unik.
Visa detaljer  
Tallrik Light Blue Sea 28,5 cm
137,00 kr
Tallrik från Palmer i stengods i färgen Light Blue Sea. Mått Ø: 28,5 cm H: 2,4 cm. Light Blue Sea från Palmer är en unik serie med fint stengods i blå nyans där varje tallrik är unik.
Visa detaljer  
Djup tallrik Light Blue Sea 22 cm
137,00 kr
Djup tallrik från Palmer i stengods i färgen Light Blue Sea. Mått Ø: 22 cm H: 5,5 cm. Light Blue Sea från Palmer är en unik serie med fint stengods i blå nyans där varje tallrik är unik.
Visa detaljer  
Djup tallrik Light Blue Sea 15 cm
102,00 kr
Djup tallrik från Palmer i stengods i färgen Light Blue Sea. Mått Ø: 15 cm H: 8 cm. Light Blue Sea från Palmer är en unik serie med fint stengods i blå nyans där varje tallrik är unik.
Visa detaljer