Stavmixer

Stavmixer för restaurang, storkök och café

Vi erbjuder kraftfulla stavmixers och tillbehör i hög kvalité

Upptäck ett brett sortiment av stavmixers för restaurang, storkök och café tillverkade av bland annat RobotCoupe och Hendi. Vi har stavmixers i flera olika storlekar och modeller.

Köpguide

Det är viktigt att inskaffa sig en stavmixer som gör det den ska och uppfyller de behov som man själv önskar. Det är en investering som kommer medföra många olika fördelar till arbetsprocessen och därför är en lång livslängd något som är viktigt. Vi erbjuder stavmixers i flera olika storlekar: liten, mellanstor och stor men varje storlek har sin egen förmån.

Liten stavmixer:
Våra små stavmixers har många användningsområden och den har en kraftfull motor trots storleken. Den har en mindre mixerarm därför är den mest lämplig för mindre bunkar och skålar och mindre tillagningar som till exempel din egen soppa eller sås. Den är smidig och lätt vilket medför till att den är lätthanterlig och praktisk i många sammanhang.

Mellanstor stavmixer:
Våra mellanstora stavmixers har en robust konstruktion och är en restaurangmaskin som har en lång livslängd. Dessa stavmixers har en längre mixerarm och är anpassade för små-mellanstora kvantiteter samt har en kraftfull motor som klarar av att mixa alla möjliga ingredienser.

Stor stavmixer:
Våra stora stavmixers har en lång mixerarm och är anpassad för stora grytor och kittlar upp till 400 liter. Dem har en robust konstruktion med en kraftfull motor för att klara av en stor volym med ett varvtal på 9500 varv/min. Passar utmärkt för större restauranger och storkök.

Rengöring av stavmixer:
Alla våra stavmixers är enkla att ta isär för att man sedan ska kunna rengöra dem på ett enkelt sätt.

RobotCoupe - Visp / Stavmixer MP 350 Combi Ultra
10 830,00 kr
Visp och stavmixer till stora grytor och steamkittlar från Robot Coupe. Lätt att rengöra med helt löstagbara delar. Robust konstruktion för lång livslängd. Konstantfart regulator som håller ett konstant varvtal. Levereras med en vägghållare. Levereras med en vägghållare. Variabelt varvtal: 1500-1900 varv/min och visp: 250-1500 varv/min.
RobotCoupe - Visp / Stavmixer MP 450 Combi Ultra
11 695,00 kr
Visp och stavmixer till stora grytor och steamkittlar från Robot Coupe. Lätt att rengöra med helt löstagbara delar. Robust konstruktion för lång livslängd. Konstantfart regulator som håller ett konstant varvtal. Levereras med en vägghållare. Levereras med en vägghållare. Variabelt varvtal: 1500-1900 varv/min och visp: 250-1500 varv/min.
RobotCoupe - Visp MP 450 XL FW Ultra
12 130,00 kr
Visp från Robot Coupe MP 450 XL FW Ultra till restaurang och storkök. Rejäl och kraftfull visp som passar till ex soppor, sås, potatisflingor etc. Självreglerande varvtalssystem för konstant kraft, Easy plug för enkel rengöring, Levereras med en lång visp som blandningsverktyg, mixertillsats går att köpa till. Variabelt varvtal: 150-510 varv/min.
Stavmixer XM-12 - 10L - Sammic
2 519,00 kr
Stavmixer XM-12 från Sammic. Perfekt till att göra de mest subtila och delikata blandningarna: luftig konsistens, lena puréer m.m. Bladet och dess olika hastigheter gör att den klarar av de mest krävande blandningarna till de mer delikata och luftiga emulsionerna. Den arbetar snabbt, bekvämt och utan att man behöver några extra verktyg. Kapacitet: 10 liter. Se film och broschyr för ännu mer information.
Stavmixer XM-21 - 12L - Sammic
3 278,00 kr
Stavmixer XM-21 från Sammic. Perfekt till att göra de mest subtila och delikata blandningarna: luftig konsistens, lena puréer m.m. Bladet och dess olika hastigheter gör att den klarar av de mest krävande blandningarna till de mer delikata och luftiga emulsionerna. Den arbetar snabbt, bekvämt och utan att man behöver några extra verktyg. Kapacitet: 12 liter. Se mer info i broschyr och film. 
Stavmixer XM-22 - 15L - Sammic
3 531,00 kr
Stavmixer XM-22 från Sammic. Perfekt till att göra de mest subtila och delikata blandningarna: luftig konsistens, lena puréer m.m. Bladet och dess olika hastigheter gör att den klarar av de mest krävande blandningarna till de mer delikata och luftiga emulsionerna. Den arbetar snabbt, bekvämt och utan att man behöver några extra verktyg. Kapacitet: 15 liter. Se broschyr och film för mer info.