Vattengrill

Vattengrill i bra kvalité till kanske Sveriges bästa pris. Vi har vattengrill för gas och elektrisk vattengrill. Att tillaga fisk, kött och grönsaker på en vattengrill är båda lätt, hälsosamt och ger ett smakrikare resultat. 

En vattengrill tillagar maten vid hjälp av kombinerat ånga och värme; våra vattengrillar kan producera värme helt upp till 400C och vid hjälp av ångan utskiljs fettet fån fisk och kött på ett skonsamt sätt vilket ger ett saftigare och mer smakrikt resultat.

Gas versionen har brännare/värmeelement av rostfritt stål och de elektriska vattengrillarna har 3 kraftigt armerade värmelement på upp till 15kW.

Lätt rengöring med en utdragsbar låda för uppsamling av fett och vatten.

Vattengrill 30
13 598,00 kr
Elektrisk Vattengrill - RedFox GV-30 EL Upptäck en ny dimension av grillning med vattengrillen GV-30 EL. Denna elektriska vattengrill med tillagning direkt på värmeelementen är det perfekta valet för små kök och restauranger som söker en smidig och effektiv vattengrill. Genom att tillaga direkt på värmeelementen ger vattengrillen snabb och jämn värmefördelning, vilket resulterar i perfekt grillning varje gång. Den är idealisk för en variation av rätter, från saftiga köttbitar till grönsaker. Den kompakta designen med en grillyta på 31x48 cm och 230V strömförsörjningen gör GV-30 EL enkel att integrera i olika köksmiljöer. GV-30 EL är ett bra val för kockar och små kök som vill lyfta grillningen till nya höjder. Uppgradera ditt kök med denna elektriska vattengrill och låt dina smaker blomstra.