Churchill - Organic

Churchill White Round Trace Tallrik 26,4cm
137,00 kr
Churchill White Round Trace Tallrik 26,4cm.Trace hyllar den vackra enkelheten i formdesignen och skapar den perfekta duken för en fantastisk matpresentation. Tillverkad i Churchill Super Vitrified-kroppen är serien gjord för att klara av de hårda kraven i ett hektiskt restaurangkök, utan att kompromissa med stilen. Formerna finns också tillgängliga med den handgjorda Stonecast-dekorationen.
Churchill White Round Trace Tallrik 28,6cm
188,00 kr
Churchill White Round Trace Tallrik 28,6cm.Trace hyllar den vackra enkelheten i formdesignen och skapar den perfekta duken för en fantastisk matpresentation. Tillverkad i Churchill Super Vitrified-kroppen är serien gjord för att klara av de hårda kraven i ett hektiskt restaurangkök, utan att kompromissa med stilen. Formerna finns också tillgängliga med den handgjorda Stonecast-dekorationen.
Churchill White Round Trace Tallrik 18,6cm
73,00 kr
Churchill White Round Trace Tallrik 18,6cm.Trace hyllar den vackra enkelheten i formdesignen och skapar den perfekta duken för en fantastisk matpresentation. Tillverkad i Churchill Super Vitrified-kroppen är serien gjord för att klara av de hårda kraven i ett hektiskt restaurangkök, utan att kompromissa med stilen. Formerna finns också tillgängliga med den handgjorda Stonecast-dekorationen.
Churchill White Round Trace Tallrik 21cm
94,00 kr
Churchill White Round Trace Tallrik 21cm.Trace hyllar den vackra enkelheten i formdesignen och skapar den perfekta duken för en fantastisk matpresentation. Tillverkad i Churchill Super Vitrified-kroppen är serien gjord för att klara av de hårda kraven i ett hektiskt restaurangkök, utan att kompromissa med stilen. Formerna finns också tillgängliga med den handgjorda Stonecast-dekorationen.
Churchill White Round Trace Bowl 25,3cm
162,00 kr
Churchill White Round Trace Bowl 25,3cm.Trace hyllar den vackra enkelheten i formdesignen och skapar den perfekta duken för en fantastisk matpresentation. Tillverkad i Churchill Super Vitrified-kroppen är serien gjord för att klara av de hårda kraven i ett hektiskt restaurangkök, utan att kompromissa med stilen. Formerna finns också tillgängliga med den handgjorda Stonecast-dekorationen.