Våffeljärn

Våffeljärn till restaurang och café

Våfflor är en god dessert året runt! Den är populär som något sött på julmarknader, som fika i värmestugan i skidbacken, på café på sommarens uteserveringar eller festivaler och framförallt på våffeldagen. Ett våffeljärn är en minimal investering där du snabbt får tillbaka pengarna på våffelförsäljningen. 

Ett våffeljärn i gjutjärn är att rekommendera då de ger en jämn värmefördelning och håller länge. 

På Storköksbutiken säljer vi våffeljärn från tyska Neumärker som håller mycket god kvalité och som har ett stort sortiment med gedigna våffeljärn. Vi säljer också våffeljärn från Hendi som också håller god kvalité där du verkligen får valuta för pengarna. 

Våffeljärn - Belgiska Liége våfflor - Hendi
3 150,00 kr
4 200,00 kr −25%
Klassiska belgiska Liége våfflor med detta våffeljärn från Hendi. Gjutjärnsplattor med non-stick belagd yta. Termostat och isolerat handtag. Inkluderar en våffeltång. 2 st våfflor. Skillnaden på Belgiska våfflor och Belgiska Liége våfflor är att dessa görs på jäst och pärlsocker. Pärlsockret karamelliseras då våfflorna gräddas och resultatet blir en krispig yta och mjukt sött inre.
Våffeljärn Belgiska runda Ø190mm
1 887,75 kr
2 517,00 kr −25%
Våffeljärn till belgiska runda våfflor i storleken 190 mm i diameter och 23 mm tjocka. Gjuten aluminium med Teflon® non-stick yta gör det enkelt att göra våfflan. Idealisk för självservering vid buffén. Man kan göra 20 våfflor i timmen. Temperaturen kan regleras stegvis från 50 till 220 grader C. Timern kan sättas till 15 min.