Utemöbler Bordsskivor

Bordskivor till uteservering

Outdoor Bordsskiva Messina Ek
718,40 kr
898,00 kr −20%
Denna bordsskiva är i en snygg stenstruktur. Högtryckspressat trä i snygg finish. Bordsskivan är underhållsfri och behöver bara torkas av. Bordsskivan finns i andra storlekar och modeller, så om du inte hittar det du söker, vänligen kontakta oss. Notera! skruvar ingår ej. Kom ihåg att kontrollera längden på skruvarna innan du skruvar fast bordsskivan på underredet.
Bordsskiva Kansas till uteservering - 60x60cm
558,40 kr
698,00 kr −20%
Utomhus bordsskiva i gjuten laminat som har genomgått flera tester och som har visat att den är mycket motståndskraftig mot svampar och bakterier. Tack vare materialet elimineras mer än 99,7 % av bakterierna efter en enkel rengöring med tvål och vatten, vilket ger enkelt underhåll och säker användning. Storleken på bordsskivan är 60×60cm
Bordsskiva Kansas till uteservering - 70x70cm
718,40 kr
898,00 kr −20%
Utomhus bordsskiva i gjuten laminat som har genomgått flera tester och som har visat att den är mycket motståndskraftig mot svampar och bakterier. Tack vare materialet elimineras mer än 99,7 % av bakterierna efter en enkel rengöring med tvål och vatten, vilket ger enkelt underhåll och säker användning. Storleken på bordsskivan är 70×70cm
Bordsskiva Dark Slate till uteservering - flera storlekar
718,40 kr
898,00 kr −20%
Den här bordsskivan är utförd i en snygg stenlook. Högtryckspressat trä i en fin finish. Bordsskivan är underhållsfri och behöver bara torkas av. Bordsskivan finns i andra storlekar och modeller, så om du inte hittar det du söker är du välkommen att kontakta oss. Obs! Skruvar ingår inte. Kom ihåg att kontrollera längden på skruvarna innan du skruvar fast bordsskivan på underlaget.
Rund Bordsskiva Ø 60 cm Smooth StableTable flera färger
1 115,00 kr
StableTable Ontop Compact laminate bordsskiva är gjord för att stå både inne- och utomhus. Denna bordsskiva är rund med en diameter på Ø 60 cm. Hos Storköksbutiken hittar du StableTables bordsskivor i olika färger och former. Bordsskivan är laminerad både på ovan- och undersidan av skivan och med samma finish med färgmatchade kanter - för en känsla av exklusivitet och äkthet. Bordsskivan rengörs med alla normala rengöringsmedel, men undvik slipande produkter. Välj färg i menyn nedan.
Rund Bordsskiva Ø 70 cm Smooth StableTable flera färger
1 490,00 kr
StableTable Ontop Compact laminate bordsskiva är gjord för att stå både inne- och utomhus och är väder- och UV-beständig. Denna bordsskiva är rund med en diameter på Ø 70 cm och 12 mm i tjocklek och finns i flera olika förger. Bordsskivan är laminerad både på ovan- och undersidan av skivan och med samma finish med färgmatchade kanter - för en känsla av exklusivitet och äkthet. Bordsskivan rengörs med alla normala rengöringsmedel, men undvik slipande produkter. Välj färg i menyn nedan.
Rund Bordsskiva Ø 80 cm Smooth StableTable flera färger
1 750,00 kr
StableTable Ontop Compact laminate bordsskiva är gjord för att stå både inne- och utomhus och är väder- och UV-beständig. Denna bordsskiva är rund med en diameter på Ø 80 cm och 12 mm i tjocklek och finns i flera olika färger. Bordsskivan är laminerad både på ovan- och undersidan av skivan och med samma finish med färgmatchade kanter - för en känsla av exklusivitet och äkthet. Bordsskivan rengörs med alla normala rengöringsmedel, men undvik slipande produkter. Välj färg i menyn nedan.
Rund Bordsskiva Ø 90 cm Smooth StableTable flera färger
2 300,00 kr
StableTable Ontop Compact laminate bordsskiva är gjord för att stå både inne- och utomhus och är väder- och UV-beständig. Denna bordsskiva är rund med en diameter på Ø 90 cm och 12 mm i tjocklek och finns i flera olika färger. Bordsskivan är laminerad både på ovan- och undersidan av skivan och med samma finish med färgmatchade kanter - för en känsla av exklusivitet och äkthet. Bordsskivan rengörs med alla normala rengöringsmedel, men undvik slipande produkter. Välj färg i menyn nedan.
Rund Bordsskiva Ø 100 cm Smooth StableTable flera färger
3 210,00 kr
StableTable Ontop Compact laminate bordsskiva är gjord för att stå både inne- och utomhus och är väder- och UV-beständig. Denna bordsskiva är rund med en diameter på Ø 100 cm och 12 mm i tjocklek och finns i flera olika färger. Bordsskivan är laminerad både på ovan- och undersidan av skivan och med samma finish med färgmatchade kanter - för en känsla av exklusivitet och äkthet. Bordsskivan rengörs med alla normala rengöringsmedel, men undvik slipande produkter. Välj färg i menyn nedan.
Rund Bordsskiva Ø 120 cm Smooth StableTable flera färger
3 880,00 kr
StableTable Ontop Compact laminate bordsskiva är gjord för att stå både inne- och utomhus och är väder- och UV-beständig. Denna bordsskiva är rund med en diameter på Ø 120 cm och 12 mm i tjocklek och finns i flera olika färger. Bordsskivan är laminerad både på ovan- och undersidan av skivan och med samma finish med färgmatchade kanter - för en känsla av exklusivitet och äkthet. Bordsskivan rengörs med alla normala rengöringsmedel, men undvik slipande produkter. Välj färg i menyn nedan.
Bordsskiva 50x50 StableTable flera färger
1 035,00 kr
StableTable Ontop Compact laminate bordsskiva storlek 50x50 cm. Bordsskivan finns i flera olika färger. Välj färg i menyn nedan. Bordsskivan från StableTable är gjord för att stå både inne- och utomhus och är väder- och UV-beständig. Denna bordsskiva är fyrkantig och är 12 mm tjock. Bordsskivan är laminerad både på ovan- och undersidan av skivan och med samma finish med färgmatchade kanter - för en känsla av exklusivitet och äkthet. Bordsskivan rengörs med alla normala rengöringsmedel, men undvik slipande produkter.
Bordsskiva 60x60 StableTable flera färger
1 115,00 kr
StableTable Ontop Compact laminate bordsskiva storlek 60x60 cm. Bordsskivan finns i flera olika färger. Välj färg i menyn nedan. Bordsskivan från StableTable är gjord för att stå både inne- och utomhus och är väder- och UV-beständig. Denna bordsskiva är fyrkantig och är 12 mm tjock. Bordsskivan är laminerad både på ovan- och undersidan av skivan och med samma finish med färgmatchade kanter - för en känsla av exklusivitet och äkthet. Bordsskivan rengörs med alla normala rengöringsmedel, men undvik slipande produkter.
Bordsskiva 70x70 StableTable flera färger
1 490,00 kr
StableTable Ontop Compact laminate bordsskiva storlek 70x70 cm. Bordsskivan finns i flera olika färger. Välj färg i menyn nedan. Bordsskivan från StableTable är gjord för att stå både inne- och utomhus och är väder- och UV-beständig. Denna bordsskiva är fyrkantig och är 12 mm tjock. Bordsskivan är laminerad både på ovan- och undersidan av skivan och med samma finish med färgmatchade kanter - för en känsla av exklusivitet och äkthet. Bordsskivan rengörs med alla normala rengöringsmedel, men undvik slipande produkter.
Bordsskiva 80x80 StableTable flera färger
1 750,00 kr
StableTable Ontop Compact laminate bordsskiva storlek 80x80 cm. Bordsskivan finns i flera olika färger. Välj färg i menyn nedan. Bordsskivan från StableTable är gjord för att stå både inne- och utomhus och är väder- och UV-beständig. Denna bordsskiva är fyrkantig och är 12 mm tjock. Bordsskivan är laminerad både på ovan- och undersidan av skivan och med samma finish med färgmatchade kanter - för en känsla av exklusivitet och äkthet. Bordsskivan rengörs med alla normala rengöringsmedel, men undvik slipande produkter.
Bordsskiva 60x70 StableTable flera färger
1 390,00 kr
StableTable Ontop Compact laminate bordsskiva storlek 60x70 cm. Bordsskivan finns i flera olika färger. Välj färg i menyn nedan. Bordsskivan från StableTable är gjord för att stå både inne- och utomhus och är väder- och UV-beständig. Denna bordsskiva är rektangulär och är 12 mm tjock. Bordsskivan är laminerad både på ovan- och undersidan av skivan och med samma finish med färgmatchade kanter - för en känsla av exklusivitet och äkthet. Bordsskivan rengörs med alla normala rengöringsmedel, men undvik slipande produkter.
Bordsskiva 110x70 StableTable Flera färger
2 775,00 kr
StableTable Ontop Compact laminate bordsskiva storlek 110x70 cm. Bordsskivan finns i flera olika färger. Välj färg i menyn nedan. Bordsskivan från StableTable är gjord för att stå både inne- och utomhus och är väder- och UV-beständig. Denna bordsskiva är rektangulär och är 12 mm tjock. Bordsskivan är laminerad både på ovan- och undersidan av skivan och med samma finish med färgmatchade kanter - för en känsla av exklusivitet och äkthet. Bordsskivan rengörs med alla normala rengöringsmedel, men undvik slipande produkter.
Bordsskiva 120x70 StableTable Flera färger
3 210,00 kr
StableTable Ontop Compact laminate bordsskiva storlek 120x70 cm. Bordsskivan finns i flera olika färger. Välj färg i menyn nedan. Bordsskivan från StableTable är gjord för att stå både inne- och utomhus och är väder- och UV-beständig. Denna bordsskiva är rektangulär och är 12 mm tjock. Bordsskivan är laminerad både på ovan- och undersidan av skivan och med samma finish med färgmatchade kanter - för en känsla av exklusivitet och äkthet. Bordsskivan rengörs med alla normala rengöringsmedel, men undvik slipande produkter.