Fläktkåpa till vägg

Fläktkåpa till väggmontage för restaurang, café och storkök.

Rostfria fläktkåpor i bra kvalité för montering på vägg. Vi har flera olika storlekar av fläktkåpor för väggmontering. Alla i 100 % rostfritt utförande med ljusarmatur, labyrintfilter/brandskyddsfilter i rostfritt. Fläktkåpa med motor och fläktkåpor utan motor. Vi kan även ta fram fläktkåpor i specialmått om du har behov för specialanpassade modeller.

Alla rostfria fläktkåpor för väggmontage levereras svetsade och klara till montering.  

Fläktkåpa med motor och LED ljus - 700 djup
21 698,00 kr
Fläktkåpa i punktsvetsat rostfritt stål (AISI430) med Scotch-Brite satinfinish. Alla metallkanter är svarvade för rundad finish, även i invändiga delar. Avtappningskran och perimetrisk kanal för kondensatuppsamling, 1/2" . Labyrintfilter/brandskyddsfilter ingår samt LED. Fläktmotor med inbyggd regulator/styrning. Kondensator och boxplint i IP 55. 
Fläktkåpa med motor och LED ljus - 900 djup
22 898,00 kr
Fläktkåpa i punktsvetsat rostfritt stål (AISI430) med Scotch-Brite satinfinish. Alla metallkanter är svarvade för rundad finish, även i invändiga delar. Avtappningskran och perimetrisk kanal för kondensatuppsamling, 1/2" . Labyrintfilter/brandskyddsfilter ingår samt LED. Fläktmotor med inbyggd regulator/styrning. Kondensator och boxplint i IP 55. 
Fläktkåpa "Classic" med eller utan fläktmotor samt LEDljus
11 400,00 kr
Fläktkåporna i "Classic" serien har utformats och byggts för att kunna användas i alla köksmiljöer, även i små dimensioner.  Den speciella profilen gör den lämplig att användas för alla de viktigaste matlagningsblock på väggen.  Tillverkad helt i AISI rostfritt stål (AISI304) med scotch brite-finish.  Monteras genom skarvning av fogarna, med kanterna vikta även i de inre delarna.  Omgivande kanal för kondensatuppsamling med 1/2" avtappningskran.  Labyrintfilter i rostfritt stål.  Beroende på modell kan kåporna i denna serie utrustas med en elektrisk fläktmotor, integrerad belysning och hastighetsregulator.
Fläktkåpa "CPT" - väggmodell till 700serie med eller utan fläktmotor samt LEDljus
22 800,00 kr
Denna serie av fläktkåpor har utformats och tillverkats för att användas med 700 grillserie och även i öppna kök. De är helt tillverkade av rostfritt stål av typen AISI 304 med en Scotch-Brite-finish. De är fullsvetsade och har även vikta kanter på insidan. En perifer kondensatsamlingskanal med en 1/2"-tappventil. Labyrintfilter av rostfritt stål är standard och inkluderad. Beroende på val är fläktkåporna i  denna serie utrustade med en elektrisk fläktmotor, varvtalsregulator samt inbyggd LEDbelysning.
Fläktkåpa "KP" - kubisk väggmodell med eller utan fläktmotor samt LEDljus
18 300,00 kr
Kåporna i denna serie med parallellpipig profil har utformats och tillverkats för att uppnå större inneslutning av rökgaserna och bättre utvädring av dem.  De är helt tillverkade i rostfritt stål AISI 304 med en Scotch Brite-finish. Tillverkad genom helsvetsning av fogarna, med kanterna vikta även i de inre delarna.  Kondensatuppsamlingskanal med 1/2" avtappningskran.  Labyrintfilter i rostfritt stål filter.  Beroende på modell kan kåporna i denna serie utrustas med en elektrisk fläkt samt integrerad LED belysning.
Imkåpa till huvdiskmaskin - med eller utan fläktmotor
12 600,00 kr
Imkåpa för huvdiskmaskin, grovdiskmaskin eller andra diskmaskiner med hög kapacitet.  För att säkerställa maximal effektivitet, används aspiration genom en frontal luftgardin av rostfritt stål och en justerbar luftdeflektor.  Tillverkad i AISI 304. Medföljer: • Flyttbar deflektor i AISI 304 • Perifer kanal för kondensatsamling och 1/2"-avloppsventil • Andra längder = priset på imkåpan med nästa längd upp (KV 10/13 = KV 10/14)