Restaurangmaskiner

Restaurangmaskiner i bra kvalité till låga priser hos Storköksbutiken.

Restaurangmaskiner direkt från producenterna

Vi importar restaurangutrustning och storköksmaskiner direkt från producenterna i Europa. När du beställer restaurangutrustning och restaurangmaskiner hos oss kommer de rykande färska från fabriken. Med bästa kvalité och lägsta priserna har du de mest prisvärda maskinerna och utrustningen hos oss. Rational, Sveba Dahlen, Varimixer, Gram, Fagor, EKA, Santos, OmniWash, Technodom m.fl hittar du hos Storköksbutiken.

Från vårt lager i Trelleborg skickar vi restaurangmaskiner och restaurangutrustning till hela landet varje dag. Du är alltid välkommen att komma att besöka oss på vårt lager och butik eller när som helst ringa när du behöver råd eller hjälp med din restaurangutrustning.

Vi hjälper dig hitta restaurangmaskinen eller restaurangutrustningen som passar din verksamhet bäst. Sedan 2012 har vi sålt restaurangmaskiner på nätet och sedan 1994 har vårt dotterbolag i Danmark sålt restaurangutrustning och restaurangmaskiner. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller vill ha en samlad offert på restaurangutrustning och restaurangmaskiner. 

Att starta upp en restaurangverksamhet kräver att man har en bra leverantör som man kan lita på. Det finns många leverantörer ute på marknaden och många arbetar med kortsiktiga relationer där de helst ser snabba affärer och sedan inte bryr sig om servicen efter eller dig som kund. Var säker på att din leverantör har rätt värderingar och arbetar för det som är bäst för dig som kund. Vi på Storköksbutiken arbetar med långsiktiga relationer där vi vet att nöjda kunder är återkommande kunder. Vi arbetar inte efter provision utan vill att du ska få rätt utrustning till rätt pris. Med rätt rådgivning och rätt partner så har du en stor hjälp till din nystartade restaurang. Spara också din tid med att använda en och samma leverantör av dina restaurangmaskiner. Vi finns där för dig innan, under och efter ditt köp!

Restaurangmaskiner för att underlätta ditt jobb i köket

Vakuummaskin SE-420 Sammic
33 820,00 kr
Leasing 681 kr/mån
Vakuummaskin 420 mm försegling - 20 m3/h. Vakuummaskinerna i serien SENSOR Line från Sammic är utrustade med digital kontrollpanel och maskinerna styrs av en mycket noggrann mikrosensor som styr vakuumprocessen efter vald vakuumprocent. Detta i motsättning till den vanliga tidstyrda vakuumprocessen och säkrar att du får ett optimalt resultat varje gång oavsett produkt.
Vakuummaskin SE-600 Sammic flera olika storlekar
65 549,00 kr
Leasing 1320 kr/mån
Vakuummaskin i olika storlekar i serien 600. Välj storlek nedan!  Vakuummaskinerna i serien SENSOR Line från Sammic är utrustade med digital kontrollpanel och maskinerna styrs av en mycket noggrann mikrosensor som styr vakuumprocessen efter vald vakuumprocent. Detta i motsättning till den vanliga tidstyrda vakuumprocessen och säkrar att du får ett optimalt resultat varje gång oavsett produkt.
Vakuummaskin SE- 800 Sammic flera olika storlekar
84 689,00 kr
Leasing 1706 kr/mån
Vakuummaskin i olika storlekar i serien 800. Välj storlek nedan!  Vakuummaskinerna i serien SENSOR Line från Sammic är utrustade med digital kontrollpanel och maskinerna styrs av en mycket noggrann mikrosensor som styr vakuumprocessen efter vald vakuumprocent. Detta i motsättning till den vanliga tidstyrda vakuumprocessen och säkrar att du får ett optimalt resultat varje gång oavsett produkt.