Restaurangmaskiner

Restaurangmaskiner i bra kvalité med bästa service hos Storköksbutiken. 13 000 kvm lager med maskiner till restaurang och storkök. Vi har på lager!

Vad ska man tänka på i val av restaurangmaskin?

När du ska köpa ny restaurangmaskin är det flera saker som du behöver fundera över. Vi har gjort en lista på det viktigaste sakerna att kolla upp.

- Vilken kapacitet och kvalité behöver du ha på restaurangmaskinen? Ex: hur mycket disk har du varje dag? Hur stor behöver diskmaskinen vara?

- Hur stor yta har du till restaurangmaskinen? Tänk också på att vissa maskiner kräver att det är luft ovan för ventilation. Titta på maskinens ritning och försäkra att den får plats där du tänkt den.

- Har du tillräckligt med el till maskinen? Undersök så att din elcentral klarar av maskinens krav. 

- Får du in maskinen genom din dörr så du kan få in den? Lite konstig punkt men som många glömmer. Vissa restaurangmaskiner är riktigt stora och kräver att man har gott om plats i dörröppningen för att överhuvudtaget få in den. 

- Är du nyetablerad så tänk på att alltid beställa de nödvändigaste restaurangmaskinerna först för att klara av det dagliga arbetet. De viktigaste maskinerna är oftast: kyl, frys, diskmaskin, stekhäll och spis. När de viktigaste maskinerna är inskaffade kan du börja ta in specialmaskiner som passar just din verksamhet. 

- Försök att köpa in alla maskiner från en och samma leverantör! På så sätt får du både bättre pris och service.

- Köp restaurangmaskinen hos en leverantör du litar på! Kolla upp vad som händer om maskinen går sönder. Har du någon garanti? Ofta är inte billigast bäst utan de övriga värdena som service och garanti kan vara väldigt viktigt att ha med sig. 

- Vilken kvalité av maskin krävs för din verksamhet? Ta hjälp av leverantören som du har förtroende för som hjälper dig att ta fram den maskinen som passar precis din restaurang. 

Populärast inom restaurangmaskiner

Våra populäraste kategorier inom restaurangmaskiner är dessa:

Restaurangdiskmaskiner : Nödvändigt och något som alla storkök, restaurang och caféer behöver. En välfungerande diskmaskin som diskar rent varje dag. Vi har underbänksdiskmaskiner, huvdiskmaskiner, förspolningsduschar, diskkorgar, vagnar, diskmedel och allt som du behöver till diskrum. Populära märken inom disk hos oss är Wexiodisk, Krupp och Fagor bland annat.

- Kyl & Frys : En förutsättning för varje storkök och restaurang är att ha välfungerande kyla. Välj kylutrustning för professionell verksamhet och av rätt klimatklass och köldmedium. Kylutrustning för professionell verksamhet har genomgått hårda tester innan de släpps på marknaden och håller en helt annan kvalité för att klara av driften än tex ett vanligt kylskåp i hemmet. Priset blir högre men du får kylutrustning som håller år efter år! Inom kategorin kyl & frys för storkök och restauranger finner du: kylskåp, kylrum, frysrum, blast chiller, kylbänk, kylränna, vinkyl, ismaskin, pizzabänkar och exponeringskyl. 

Steka, grilla & värma : Innan du köper en restaurangmaskin för att kunna värma, steka eller grilla är det viktigt att kolla upp vilken kapacitet du behöver, kontrollera ditt eluttag och att din elcentral klarar av maskinens effekt. Sist men inte minst försäkra dig om att maskinen får plats i ditt kök. Ta fram tumstocken och mätt ditt lediga utrymme och jämför med maskinens datablad. I denna kategori hittar du allt från stekbord, stekhäll, kokgryta, fritös, grill, spis, till vattenbad och ännu mer. 

Beredningsmaskiner : Vissa beredningsmaskiner är nödvändiga oavsett vilken restaurang du bedriver. Sen finns de specialmaskiner som är mer specifika utifrån vilken typ av meny du erbjuder. Med beredningsmaskiner sparar du tid och ditt arbete blir mycket mer effektivt. Populära och beredningsmaskiner som håller mycket bra kvalité är tex Robot Coupe och Varimixer. Inom beredningsmaskiner hittar du grönsaksskärare, potatisskalare, blandmaskin, degblandare, snabbhack, stavmixer, köttkvarnblender och mycket mer. 

Restaurangmaskiner på Storköksbutiken

Från vårt lager i Trelleborg skickar vi restaurangmaskiner och restaurangutrustning till hela landet varje dag. Du är alltid välkommen att komma att besöka oss på vårt lager och butik eller när som helst ringa när du behöver råd eller hjälp med din maskin.

Vi hjälper dig hitta restaurangmaskinen eller restaurangutrustningen som passar din verksamhet bäst. Sedan 2012 har vi sålt restaurangmaskiner på nätet och sedan 1994 har vårt dotterbolag i Danmark sålt restaurangutrustning och restaurangmaskiner. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller vill ha en samlad offert. 

Att starta upp en restaurangverksamhet kräver att man har en bra leverantör som man kan lita på. Det finns många leverantörer ute på marknaden och många arbetar med kortsiktiga relationer där de helst ser snabba affärer och sedan inte bryr sig om servicen efter eller dig som kund. Var säker på att din leverantör har rätt värderingar och arbetar för det som är bäst för dig som kund. Vi på Storköksbutiken arbetar med långsiktiga relationer där vi vet att nöjda kunder är återkommande kunder. Vi arbetar inte efter provision utan vill att du ska få rätt utrustning till rätt pris. Med rätt rådgivning och rätt partner så har du en stor hjälp till din nystartade restaurang. Spara också din tid med att använda en och samma leverantör av dina restaurangmaskiner. Vi finns där för dig innan, under och efter ditt köp!

Restaurangmaskiner för att underlätta ditt jobb i köket

Restaurangmaskiner direkt från producenterna

Vi importar restaurangutrustning och storköksmaskiner direkt från producenterna i Europa. När du beställer restaurangutrustning och restaurangmaskiner hos oss kommer de rykande färska från fabriken. Med bästa kvalité och lägsta priserna har du de mest prisvärda maskinerna och utrustningen hos oss. Rational, Sveba Dahlen, Varimixer, Gram, Fagor, EKA, Santos, OmniWash, Technodom m.fl hittar du hos Storköksbutiken.

Urnbryggare B20 Bravilor Bonamat
43 853,40 kr
48 726,00 kr −10%
Urnryggare från Bravilor Bonamat för korgfilter och utrymmen med vattenanslutning. Brygger stora mängder kaffe i separata behållare. Utrustad med digital display, total- och dagräknare, avkalkningssystem, signal när kaffet är klart, inbyggd timer och hög säkerhet. Levereras med behållare av VHG-typ, bryggenhet(er) och spillbricka.
Vakuummaskin SE-420 Sammic
40 689,00 kr
Vakuummaskin 420 mm försegling - 20 m3/h. Vakuummaskinerna i serien SENSOR Line från Sammic är utrustade med digital kontrollpanel och maskinerna styrs av en mycket noggrann mikrosensor som styr vakuumprocessen efter vald vakuumprocent. Detta i motsättning till den vanliga tidstyrda vakuumprocessen och säkrar att du får ett optimalt resultat varje gång oavsett produkt.
Vakuummaskin SE-600 Sammic flera olika storlekar
82 720,00 kr
Vakuummaskin i olika storlekar i serien 600. Välj storlek nedan!  Vakuummaskinerna i serien SENSOR Line från Sammic är utrustade med digital kontrollpanel och maskinerna styrs av en mycket noggrann mikrosensor som styr vakuumprocessen efter vald vakuumprocent. Detta i motsättning till den vanliga tidstyrda vakuumprocessen och säkrar att du får ett optimalt resultat varje gång oavsett produkt.
Vakuummaskin SE- 800 Sammic flera olika storlekar
106 865,00 kr
Vakuummaskin i olika storlekar i serien 800. Välj storlek nedan!  Vakuummaskinerna i serien SENSOR Line från Sammic är utrustade med digital kontrollpanel och maskinerna styrs av en mycket noggrann mikrosensor som styr vakuumprocessen efter vald vakuumprocent. Detta i motsättning till den vanliga tidstyrda vakuumprocessen och säkrar att du får ett optimalt resultat varje gång oavsett produkt.
Kylbänk Basic - 3 dörrar - 1870x700mm
19 700,00 kr
Rostfri kylbänk med 3 dörrar. 100% italiensk kvalité för den pris- och kvalitetsmedvetna. Kylar och frysar har under många år varit vår mest sålda produktgrupp. Vi har stor kunskap om de olika leverantörern och tillverkare, komponenter och tillförlitlighet. Under 2018 bestämde vi oss för att skapa ett eget prisvärt sortiment av kyl- och frysprodukter. Vi kallar dem BASIC. Produkterna har presterat på topp i sin klass vad gäller tillförlitlighet med i stort sett inga servicebesök. Produkterna köps in i mycket stora kvantiteter, så vi får rätt pris på både produkt och frakt - det är mycket billigare för oss att fylla på lagret än att ta hem 3-4 enheter åt gången.
Kylbänk Basic - 4 dörrar - 2320x700mm
21 800,00 kr
Rostfri kylbänk med 4 dörrar. 100% italiensk kvalité för den pris- och kvalitetsmedvetna. Kylar och frysar har under många år varit vår mest sålda produktgrupp. Vi har stor kunskap om de olika leverantörern och tillverkare, komponenter och tillförlitlighet. Under 2018 bestämde vi oss för att skapa ett eget prisvärt sortiment av kyl- och frysprodukter. Vi kallar dem BASIC. Produkterna har presterat på topp i sin klass vad gäller tillförlitlighet med i stort sett inga servicebesök. Produkterna köps in i mycket stora kvantiteter, så vi får rätt pris på både produkt och frakt - det är mycket billigare för oss att fylla på lagret än att ta hem 3-4 enheter åt gången.