Grillar och BBQ

Utomhusgrill och BBQ för restaurang 

Restauranggrillar att ha utomhus såsom gasgrillar, kolgrillar och mer.  

Förhöj mervärdet för dina gäster på restauranger genom att erbjuda grillat och BBQ på menyn. 

Att ha en utomhusgrill på din restaurang kan vara ett bra sätt att erbjuda dina gäster något extra och skapa en minnesvärd upplevelse. Med en utomhusgrill på uteserveringen kan du servera allt från hamburgare, grillade grönsaker, kyckling och fisk till kött på menyn samtidigt som du ger gästerna möjlighet att njuta av den friska luften och förhoppningsvis det fina vädret.

Tänk på detta när du skaffar en utomhusgrill för BBQ till din restaurang! 

Det är viktigt att du väljer en grill som passar restaurangens och dina gästers behov och krav. Det finns flera faktorer att ta hänsyn till när du väljer en utomhusgrill till din restaurang. Om du planerar att grilla mycket kött och fjäderfä kan du välja en grill med starkare värme och större yta. Om du däremot främst ska grilla grönsaker och fisk kan en mindre grill med lägre värme vara ett bättre alternativ.

Vilket material ska din grill vara tillverkad av? 

Rostfritt stål är ett vanligt och hållbart val, men det finns även grillar i gjutjärn som kan behålla värmen väl och ge utmärkta grillresultat. Grillen ska också vara lätt att rengöra och underhålla, eftersom utomhusgrillar tenderar att bli smutsiga lätt på grund av att de utsätts för väder och vind.

Vilket bränsle ska grillen ha?

När det gäller bränslekälla finns det flera alternativ, bland annat kol-, gas- och elgrillar. 

Kolgrillar kan ge en distinkt rökig smak, men de kräver mer tid och ansträngning att tända och underhålla. 

Gasgrillar är bekväma och lätta att använda, men de ger kanske inte riktigt samma djup i smaken som kolgrillar med dess rökiga smak. Vi har ett bra sortiment av gasgrillar från Hendi som du kan nedan.  

Elgrillar är ett bra alternativ för dem som har mindre utrymme eller begränsad ventilation, eftersom de producerar mindre rök och inte kräver någon annat än just el för att kunna användas och grilla med.

På det hela taget kan en utomhusgrill skapa ett mervärde till gästerna för vilken restaurang som helst och ge dina gäster en unik, mysig och trevlig matupplevelse. Se bara till att ta hänsyn till dina specifika behov och preferenser när du väljer en grill för att se till att den uppfyller krav och ger bästa möjliga resultat din planering av menyn.

Hendi Gasgrill med 4 brännare - Green fire - Hendi
18 935,25 kr
25 247,00 kr −25%
Hendi grill med 4 brännare för utomhusbruk. Tål vind bra p.g.a lufttillförseln och ren grillning med lågt CO-utsläpp. Lätt att rengöra tack vare avtagbara brännare och GN 2/2 droppbricka. 2 st emaljerade gjutjärnspannor och 2 st GN 1/1 nät ingår. Levereras med vindskärm. Gasslang med anslutning till grillen. Gasslang och regulator kopplas till gasflaska. 
Gasgrill - Roast Master Heavy Duty
3 364,50 kr
4 486,00 kr −25%
Gasgrill i Bake and Grill Master serien - De mångsidiga allroundarna Bake and Grill Master-serien är ett brett sortiment av gasolgrillar i rostfritt stål för användning med propangas.  De avtagbara fötterna gör dem lätta att transportera. Funktioner: Bake & Grill Master-grillarna är utrustade med elektronisk tändning och termokoppling. Bake-Masters har en grillplatta, medan Grill-Masters har både grillplatta och galler.  Roast-Master Maxi levereras med kromad grillgaller. Grill-Master Quattro är utrustad med 2 galler och en grillplatta. Dessa grillar levereras med gasslang, tryckregulator, elektronisk tändning och termokoppling.
Hendi Gasgrill med 2 brännare - Green fire
8 284,50 kr
11 046,00 kr −25%
Grill från Hendi med 2 brännare för utomhusbruk. Tål vind bra p.g.a lufttillförseln och ren grillning med lågt CO-utsläpp. Lätt att rengöra tack vare avtagbara brännare och GN 2/2 droppbricka. Välj mellan 2 st emaljerade gjutjärnspannor eller 2 st GN 1/1 nät. Levereras med vindskärm. Gasslang med anslutning till grillen. Gasslang och regulator kopplas till gasflaska. 
Hendi Gasgrill med 3 brännare - Green fire
13 468,50 kr
17 958,00 kr −25%
Gasgrill från Hendi med 3 brännare för utomhusbruk. Tål vind bra p.g.a lufttillförseln och ren grillning med lågt CO-utsläpp. Lätt att rengöra tack vare avtagbara brännare och GN 2/1 droppbricka. Levereras med vindskärm. Emaljerad gjutjärnsplattor och 2 st GN 1/1 nät ingår. Gasslang med anslutning till grillen. Gasslang och regulator kopplas till gasflaska. 
Gasgrill Master Quattro - med droppbricka och hjul
6 706,50 kr
8 942,00 kr −25%
Bake & Grill Master - De mångsidiga allroundarna Bake and Grill Master-serien är ett brett sortiment av gasolgrillar i rostfritt stål för användning med propangas.  De avtagbara fötterna gör dem lätta att transportera. Funktioner: Bake & Grill Master-grillarna är utrustade med elektronisk tändning och termokoppling. Bake-Masters har en grillplatta, medan Grill-Masters har både grillplatta och galler.  Roast-Master levereras med kromad grillgaller Grill-Master Quattro är utrustad med 2 galler och en grillplatta. Dessa grillar levereras med gasslang, tryckregulator, elektronisk tändning och termokoppling. 
Xenon Pro Powergrill - gasgrill
6 531,75 kr
8 709,00 kr −25%
Denna kraftfulla gasgrill med rostfritt stål och vikbar bas är lätt att flytta tack vare sina hjul och kan monteras ner för en kompakt enhet under transport. Brännaren utvecklar en hög temperatur i den vindtäta enheten och därför är denna grill lämplig för produktion med hög volym. Enheten är lätt att rengöra tack vare dessa höga temperaturer. Grillen är utrustad med ett termoelement och elektronisk tändning, gasslang och tryckregulator ingår. Lämplig för gasol. Grillyta 860x260 mm (2 galler på 430x260 mm). Fällbar och mobil bas. Gasslang, elektronisk tändning och tryckregulator ingår. Förbrukning 536 g / h. Mått: 410x1120x900 mm
Gasgrill Atlanta - 3 brännare
36 630,75 kr
48 841,00 kr −25%
Gasgrill Atlanta Atlanta-gasgrillen är energisnål tack vare det slutna brännarsystemet och den värmehållande konstruktionen.  Det vindskyddade höljet och vindskydden gör den praktiskt taget immun mot starka vindar, vilket innebär att den är utomordentligt lämplig för användning på stranden. Funktioner: - De 3 separat justerbara tvärbrännarna har termokoppelsäkerhet och elektronisk tändning. - Brännaraggregatet är tillverkat helt i rostfritt stål och gallren är avtagbara för enkel rengöring. - De tre brännarna gör det också möjligt att dela upp ytan i separata värmezoner för samtidig tillagning av kött, grönsaker & fisk. - Atlanta har en helt svart epoxibelagd ram med fyra hjul och en säker gasflaskhållare. - Tack vare den djupa gasflaskehållaren kan du säkert placera gasflaskan under grillen.
Gasgrill Europa - 3 brännare
37 758,00 kr
50 344,00 kr −25%
Gasgrilen Europa 3 - Vår mest kraftfulla grill Gasgrillen Europa 3 utnyttjar värmelagringskapaciteten hos lavastenar. Tack vare dessa lavastenar fördelas värmen jämnt och lågorna kommer inte i direkt kontakt med gallret.  Brännaraggregatet är tillverkat helt i rostfritt stål och kan demonteras helt och hållet för enkel rengöring. Funktioner: - De tre, separat justerbara, längsgående brännarna har termokoppelsäkerhet och elektronisk tändning. - Europa 3 har en helt svart epoxibelagd ram med fyra hjul, varav två länkhjul, och en säker gasflaskhållare. - Fett som rinner av köttet under tillagningen leds genom en särskild kanal till en behållare.   - Tack vare den djupa gasflaskhållaren kan du säkert placera gasflaskan under grillen. - Europa 3 levereras komplett med lavastenar. - Grillyta: 1100x500mm.
Gasgrill Inferno - 1 brännare
25 359,75 kr
33 813,00 kr −25%
Inferno Barbecue - ett effektivt kraftpaket! Inferno gasolgrillen är energieffektiv tack vare det slutna brännarsystemet och den värmehållande konstruktionen. Den vindskyddade brännarkapslingen gör den praktiskt taget immun mot starka vindar, vilket innebär att den är lämplig för användning på stranden. Funktioner: - Brännaraggregatet är tillverkat helt i rostfritt stål och kan demonteras för enkel rengöring. - Den enda brännaren i längsled är justerbar, har thermokopling och piezo tändning. - Inferno har en helt svart epoxibelagd ram med fyra hjul, varav två är länkhjul. - Fett som dräneras från köttet under tillagningen leds genom en särskild kanal till en fettbehållare. - Tack vare den djupa gasflaskehållaren kan du säkert placera gasflaskan under grillen. - Grillyta: 1022x500mm.
Gasgrill "Fiesta 600" - med stekhäll 600 mm
8 960,25 kr
11 947,00 kr −25%
Fiesta Barbecues - Perfekt för event, fest och festivaler Fiesta-gasgrillarna med hölje i kromstål är perfekta för att tillaga gyros, paella, shawarma och andra blandade rätter som är populära på festivaler och andra stora evenemang. De är också mycket användbara som en sekundär anordning vid sidan av traditionella grillar, för tillagning av side-dishes som rostad potatis eller stekta grönsaker. Funktioner: Den runda brännaren har en termokoppling och elektronisk tändning.  Basen har plats för en 5 eller 11 kg gasflaska, redo att användas med gasslang och tryckregulator på plats. Fiesta-gasgrillarna har en avtagbar brännare för att underlätta rengöring.  De levereras med en stekpanna, gasslang, tryckregulator och elektronisk tändning.  Grillarna är endast lämpliga för användning med propangas.
Gasgrill "Fiesta 800" - med stekhäll 800 mm
10 369,50 kr
13 826,00 kr −25%
Fiesta Barbecues - Perfekt för event, fest och festivaler Fiesta-gasgrillarna med hölje i kromstål är perfekta för att tillaga gyros, paella, shawarma och andra blandade rätter som är populära på festivaler och andra stora evenemang. De är också mycket användbara som en sekundär anordning vid sidan av traditionella grillar, för tillagning av side-dishes som rostad potatis eller stekta grönsaker. Funktioner: Den runda brännaren har en termokoppling och elektronisk tändning.  Basen har plats för en 5 eller 11 kg gasflaska, redo att användas med gasslang och tryckregulator på plats. Fiesta-gasgrillarna har en avtagbar brännare för att underlätta rengöring.  De levereras med en stekpanna, gasslang, tryckregulator och elektronisk tändning.  Grillarna är endast lämpliga för användning med propangas.
Grill Master Maxi - Gasgrill inkl grillplåt och galler
3 804,00 kr
5 072,00 kr −25%
Bake & Grill Master - De mångsidiga allroundarna Bake and Grill Master-serien är ett brett sortiment av gasolgrillar i rostfritt stål för användning med propangas.  De avtagbara fötterna gör dem lätta att transportera. Funktioner: Bake & Grill Master-grillarna är utrustade med elektronisk tändning och termokoppling. Bake-Masters har en grillplatta, medan Grill-Masters har både grillplatta och galler.  Roast-Master levereras med kromad grillgaller Grill-Master Quattro är utrustad med 2 galler och en grillplatta. Dessa grillar levereras med gasslang, tryckregulator, elektronisk tändning och termokoppling.  
Gasgrill, Grill-Master Mini - inklusive grillplåt och galler
2 395,50 kr
3 194,00 kr −25%
Bake & Grill Master - De mångsidiga allroundarna Bake and Grill Master-serien är ett brett sortiment av gasolgrillar i rostfritt stål för användning med propangas.  De avtagbara fötterna gör dem lätta att transportera. Funktioner: Bake & Grill Master-grillarna är utrustade med elektronisk tändning och termokoppling. Bake-Masters har en grillplatta, medan Grill-Masters har både grillplatta och galler.  Roast-Master levereras med kromad grillgaller Grill-Master Quattro är utrustad med 2 galler och en grillplatta. Dessa grillar levereras med gasslang, tryckregulator, elektronisk tändning och termokoppling.
Gasgrill Bake-Master Maxi
3 037,50 kr
4 050,00 kr −25%
Bake & Grill Master - De mångsidiga allroundarna Bake and Grill Master-serien är ett brett sortiment av gasolgrillar i rostfritt stål för användning med propangas.  De avtagbara fötterna gör dem lätta att transportera. Funktioner: Bake & Grill Master-grillarna är utrustade med elektronisk tändning och termokoppling. Bake-Masters har en grillplatta, medan Grill-Masters har både grillplatta och galler.  Roast-Master levereras med kromad grillgaller Grill-Master Quattro är utrustad med 2 galler och en grillplatta. Dessa grillar levereras med gasslang, tryckregulator, elektronisk tändning och termokoppling.  
Gasgrill - Roast Master Maxi 50/50
3 555,75 kr
4 741,00 kr −25%
Gasgrill i Bake and Grill Master serien - De mångsidiga allroundarna Bake and Grill Master-serien är ett brett sortiment av gasolgrillar i rostfritt stål för användning med propangas.  De avtagbara fötterna gör dem lätta att transportera. Funktioner: Bake & Grill Master-grillarna är utrustade med elektronisk tändning och termokoppling. Bake-Masters har en grillplatta, medan Grill-Masters har både grillplatta och galler.  Roast-Master Maxi 50/50 levereras med kromad grillgaller och emaljerad grillplatta. Grill-Master Quattro är utrustad med 2 galler och en grillplatta. Dessa grillar levereras med gasslang, tryckregulator, elektronisk tändning och termokoppling.
Gasolgrill Angus, Bull - livstidsgaranti
43 498,00 kr
Modellen Bull Angus är en gasolgrill med 4 brännare, tillverkad i kraftigt ANSI 304-stål, grillen är utrustad med bakbrännare och rotisseri som standard, underskåpet har plats för en gasolflaska på 11 eller 10 kg, samt förvaringsutrymme för mat eller tillbehör till grillen. Bull Angus specifikationer   4 brännare Gjutgods i rostfritt stål Effekt 22kW Grillyta grillgaller: 76x49 cm Grillytans övre galler / 76x18 cm Bakre brännare för rotisserie: Ja Rotisserie ingår (komplett uppsättning): Ja Ljus i grillutrymmet: Ja 2 st. Sidobrännare: Nej Material: ANSI 304 - japansk kvalitet Materialets tjocklek 2,00 mm Gastyp: Gasol (LPG) eller naturgas Vikt: 105 kg Livstidsgaranti: Ja (se specifikation)
Gasolgrill Brahma, Bull - livstidsgaranti
48 498,00 kr
Modellen Bull Brahma är en gasolgrill med 5 brännare, tillverkad i kraftigt ANSI 304-stål, grillen är utrustad med bakbrännare och rotisseri som standard, underskåpet har plats för en gasolflaska på 11 eller 10 kg, samt förvaringsutrymme för mat eller tillbehör till grillen. Bull Brahma specifikationer   5 brännare Gjutgods i rostfritt stål Effekt: 26,4kW Grillyta grillgaller: 97x49 cm Grillytans övre galler: 97x18 cm Bakre brännare för rotisserie: Ja Rotisserie ingår (komplett uppsättning): Ja Ljus i grillutrymmet: Ja 2 st. Sidobrännare: Nej Material: ANSI 304 - japansk kvalitet Materialets tjocklek 2,00 mm Gastyp: Gasol (LPG) eller naturgas Vikt: 121 kg Livstidsgaranti: Ja (se specifikation)
Gasolgrill Diablo, Bull - livstidsgaranti
69 498,00 kr
Modellen Bull Diablo är en gasolgrill med 6 brännare, tillverkad i kraftigt ANSI 304-stål, grillen är utrustad med bakbrännare och rotisseri som standard, underskåpet har plats för en gasolflaska på 11 eller 10 kg, samt förvaringsutrymme för mat eller tillbehör till grillen. Bull Diablo specifikationer   6 brännare Gjutgods i rostfritt stål Effekt: 31kW Grillyta grillgaller: 115x49 cm Grillytans övre galler: 115x18 cm Bakre brännare för rotisserie: Ja Rotisserie ingår (komplett uppsättning): Ja Ljus i grillutrymmet: Ja 2 st. Sidobrännare: Nej Material: ANSI 304 - japansk kvalitet Materialets tjocklek 2,00 mm Gastyp: Gasol (LPG) eller naturgas Vikt: 158 kg Livstidsgaranti: Ja (se specifikation)