Restaurangutrustning

Utrustning och redskap till kök och matsal

Restaurangutrustning för att underlätta arbetet på restaurangen & storköket

  • Fynda restaurangutrustning i bästa kvalité.
  • 1 års garanti och utökad service.
  • Utrustning till restaurang från producenter i Sverige och Europa.
  • Snabb leverans till hela landet.
  • Köksredskap, grytor, porslin, barredskap, buffétillbehör, kantiner och mycket mer. 
  • Vill du ha en offert på restaurangutrustning kan vi ta fram en snabbt och smidigt med ett fördelaktigt pris. 

Gör det bekvämt för dig och beställ av en och samma partner som du kan lita på även när det krisar. Vi finns där för dig både innan, under och efter ditt köp! Vill du komma i kontakt med oss kan du ringa oss på tel 0410-41444 eller maila info@storkoksbutiken.se. På Storköksbutiken hittar du köksutrustning till restaurang och storkök med de bästa priserna i landet. Vi skickar dagligen restaurangutrustning till hela landet från vårt lager och butik i Trelleborg. Vi importerar direkt från producenterna i Europa. Storköksbutiken är en partner du kan lita på när du ska köpa utrustning och maskiner till din restaurang. 

De levererar alltid fantastisk service. Ställer upp i ur och skur och gör allt de kan för att göra sina kunder nöjda - Joel Lindqvist, Mat- & Chokladstudion.

Vill skicka ett Stort Stort Tack till er för fantastisk support från er. Det har verkligen gjort skillnad och hjälpt teamet att göra den bästa leveransen när det verkligen gäller. Stort Tack! Niclas Melin Fazer Culinary team.

Vi arbetar inte med kortsiktiga affärer utan som en långsiktig partner med rätt produkt och pris för din verksamhet. Med professionell rådgivning, finansiell hjälp med leasing, bästa service och kontakt kan vi underlätta för dig i din vardag. 

Restaurangutrustning för att underlätta ditt jobb på restaurangen

Scanpan ProIQ - Stekpanna 26 cm
1 199,00 kr
Leasing 24 kr/mån
Stekpanna från Scanpans serie Pro IQ, 26 cm. En bra, rymlig allroundpanna – perfekt att använda till vardagsmaten. En belagd stekpanna är mångas favorit i köket. Non-stick-beläggningen gör att pannan både är lätt att steka i och att rengöra. Välj en belagd panna när du steker känsliga råvaror, vill ha en fettsnål tillagningsmetod eller lagar rätter med mycket vätska.