Soffor och fåtöljer

Soffor till restaurang och offentliga miljöer

Restaurangsoffa Svart Kanal 120 cm
3 098,00 kr
Populär och snygg restaurangsoffa i svart PU-läder.  Material: Denna soffa är tillverkad av PU-läder i en svart färg. PU är ett syntetiskt material som är känt för sin hållbarhet och enkla underhåll. Den svarta färgen ger en klassisk och tidlös look. Längd: Soffan har en bredd på 120 cm, vilket gör den lämplig för både mindre och större utrymmen. Design: Soffan är utrustad med sömmar, vilket ger ett dekorativt inslag till dess utseende. Sömnaden kan ha en räfflad eller mönstrad struktur och bidrar till bänkens estetik. Komfort: PU-materialet ger en bra komfort när man sitter i soffan och är lätt att rengöra med en fuktig trasa. Stabilitet: Soffan är utrustad med en solid ram för att säkerställa stabilitet och hållbarhet.
Fåtölj Chloe lounge chair
6 299,00 kr
Chloe Lounge Chair är en modern och elegant vilstol som är utformad för att erbjuda komfort och estetik i alla rum. Stolen kännetecknas av sin eleganta och strömlinjeformade form, som kombinerar kurvor och rena linjer för att skapa en harmonisk design. Stolens ram är tillverkad av massivt trä för stabilitet och hållbarhet. Den är klädd med mjuk och bekväm klädsel för en mysig sittupplevelse. Chloe Lounge Chair har ett lågt lutande ryggstöd som ger bra ryggstöd och skapar en avkopplande position.
Loungestol Tube Shanna fåtölj
5 299,00 kr
Shanna Lounge Armchair är en elegant och modern vilstol som erbjuder både stil och komfort. Stolen är designad med fokus på estetik och funktionalitet, och passar för en mängd olika inredningslösningar. Stolens ram är tillverkad av massivt trä eller metall, vilket ger stabilitet och hållbarhet. Den är klädd med mjuk och bekväm stoppning för en mysig sittupplevelse.Shanna Lounge Armchair har en bred och rymlig sittyta med ett lågt lutande ryggstöd. Ryggstödet och armstöden är utformade för att ge bra stöd och komfort för användaren. Stolens form och proportioner är noggrant balanserade för att säkerställa en bekväm sittställning. Shanna Lounge Armchair har en modern och sofistikerad design. Stolen har vanligtvis en strömlinjeformad form med rena linjer och mjuka kurvor.