Grill

REDFOX professionella vatten- och lavagrillar utökar avsevärt möjligheterna i varje bra kök. REDFOX lavasten-gasgrillar använder naturlig lavasten för att överföra och lagra värme. Gasbrännaren värmer upp lavastenarna, som placeras under det höjdjusterbara grillgallret. Den ackumulerade värmen överförs sedan till den grillade maten. Tillsammans med värmen genomsyrar dessutom lavastenarnas karakteristiska och omisskännliga naturliga smak den tillagade maten. Grillarna är utrustade med ett köttgaller som standard och kan som tillval kompletteras med ett speciellt fiskgaller. Det finns två justerbara höjdlägen för gallret. REDFOX lavagrillar är utrustade med högpresterande "U"-formade brännare för utmärkt värmefördelning, utrustade med piezotändning, en evig låga som sparar gaskostnader och även ett termiskt element för att säkerställa maximal säkerhet. Enkel rengöring var också något man tänkte på under konstruktionen, så brännarna är lätt avtagbara. Lavastenar som väger 5 kg ingår i varje leverans. REDFOX vattengrillar använder direktkontakt av behandlade råvaror direkt med ett elektriskt värmeelement, vilket maximerar värmeeffektiviteten. Vattengrillens värmeelement är tillverkade av hållbart AISI 304 L rostfritt stål och har en speciell oval form som garanterar idealisk värmeöverföring till råvaran. Att spara energi under grillningen är inte försumbart. Att grilla på en vattengrill är också betydligt hälsosammare eftersom fettet som droppar från maten faller ner i behållaren från vattnet och inte brinner. Detta gör också enheten mycket lättare att rengöra efter användning.

Vattengrill 30
13 598,00 kr
Elektrisk Vattengrill - RedFox GV-30 EL Upptäck en ny dimension av grillning med vattengrillen GV-30 EL. Denna elektriska vattengrill med tillagning direkt på värmeelementen är det perfekta valet för små kök och restauranger som söker en smidig och effektiv vattengrill. Genom att tillaga direkt på värmeelementen ger vattengrillen snabb och jämn värmefördelning, vilket resulterar i perfekt grillning varje gång. Den är idealisk för en variation av rätter, från saftiga köttbitar till grönsaker. Den kompakta designen med en grillyta på 31x48 cm och 230V strömförsörjningen gör GV-30 EL enkel att integrera i olika köksmiljöer. GV-30 EL är ett bra val för kockar och små kök som vill lyfta grillningen till nya höjder. Uppgradera ditt kök med denna elektriska vattengrill och låt dina smaker blomstra.
Lavastensgrill, gasol, 30
9 798,00 kr
Lavastensgrill - RedFox GL-30 GLS Upptäck en ny dimension av grillning med lavastensgrillen GL-30 GLS. Denna gasdrivna lavagrill, erbjuder en grillyta på 31x48 cm och är det perfekta valet för kök och restauranger som söker en mångsidig och effektiv lavastensgrill. Grillen med 6,5kW effekt ger en jämn värmefördelning och en autentisk grillsmak till dina rätter. Den är idealisk för en variation av mat, från saftiga köttbitar till grönsaker och fisk. Den kompakta designen gör GL-30 GLS enkel att integrera i olika köksmiljöer. Det robusta design och riktiga lavasten ger långvarig hållbarhet och enkel rengöring. RedFox GL-30 GLS är ett bra val för små kök och matälskare som vill servera grillad på liten yta.
Lavastensgrill, gasol, 60
16 198,00 kr
Lavastensgrill - RedFox GL-60 GLS Upptäck en ny dimension av grillning med lavastensgrillen GL-60 GLS. Denna gasdrivna lavagrill, erbjuder 2 grillytor på 31x48 cm och är det perfekta valet för kök och restauranger som söker en mångsidig och effektiv lavastensgrill. Grillen med 13kW effekt ger en jämn värmefördelning och en autentisk grillsmak till dina rätter. Den är idealisk för en variation av mat, från saftiga köttbitar till grönsaker och fisk. Den kompakta designen gör GL-60 GLS enkel att integrera i olika köksmiljöer. Det robusta design och riktiga lavasten ger långvarig hållbarhet och enkel rengöring. RedFox GL-60 GLS är ett bra val för små kök och matälskare som vill servera grillad på liten yta.