Grönsaksskärare

Grönsaksskärare i känd och bra kvalité för restaurangkök, storkök och pizzeria.

Grönsaksskärare finns i många olika modeller och utföranden – gemensamt för dem alla är att de är specialframtagna och designade just för att skära grönsaker. 

Storköksbutiken.se har egen import från Italienska GAM som har tillverket restaurangutrustning i mer än 25 år. Italiensk passion för bra mat och råvaror är ett av nyckelorden när vi pratat om GAMs restaurangutrustning och det gäller också deras grönsaksskärare. Den populäraste är GAM56 som klarar det mesta förutom att skära i tärningar.

Snabbhack eller Blixer som RobotCoupe kallar deras modell är en kombination av den välkända foodprocessorn och en blender. Den är ideel för alla typer av hackning, blandning, mixning av såser och krämer. Locket är vätsketätt och försett med påfyllningstratt för lätt påfyllning.

Att tänka på när du ska välja grönsaksskärare:

Hur stor kapacitet har maskinen? Finns det ett urval av knivar som passar det du ska tillaga eller skära? Är pris och kvalité det som du ska ha? Ska du använda maskinen många timmar om dagen är det kanske värt att fundera på att köpa ”top of the line”. Ska du bara använda maskinen lite då och då så kanske det räcker med en lite billigare variant? Är grönsaksskäraren för 230 eller 400V – får den plats i köket? Ska du ha en bänkmodell eller kanske en stor med benstativ? Har grönsaksskäraren en nedmatarfunktion som är tillräckligt stor för det du ska tillaga? Tänk på att en större maskin är dyrare att köpa och dyrare att använda, så analysera ditt behov och köp den maskin som passar bäst.

Grönsaksskärare CA-31 - komplett med 7 verktyg
16 500,00 kr
20 669,00 kr -4 169,00 kr
Vår favorit bland grönsaksskärare med tillhörande verktygspaket till ett jättebra pris. I detta paket ingår: 1. Grönsaksskärare CA-31 från Sammic som producerar upp till 450 kg/timmen. Stark asynkron motor och motorblock i rostfritt stål ger mycket lång livslängd. 2. 7-pack verktyg till Sammics CA grönsaksskärare: SH-3 (Rivare 3mm) FCC-5+ (Skivare 5mm - för mjuka grönsaker), FC-3D (Skivare 3mm), FC-10D (Skivare 10mm), FMC-10D (Tärninggaller 10x10x10mm), FFC-10+ (Pommes galler 10x10mm) och verktygshållare. 
Grönsaksskärare, Sammic Compact ULTRA
18 997,00 kr
Sammics nya COMPACT grönssakskärare - riktigt vass maskin till mycket fördelaktig pris. Grönsaksskärare med överlägsen kvalité. Denna maskin ger dig absolut finaste resultat och så nära handskuret som möjligt. Skivar, strimlar, river, tärnar, räfflar och skär allt du kan tänka dig. Kraftulla och effektiva motorer med kraftkontrollsystem som garanterar ett jämnt och högkvalitativt resultat och perfekta snitt. En grönsaksskärare som är byggd för att hålla länge och för att alltid ge ett perfekt resultat! Tillverkad i Spanien. 
RobotCoupe - Grönsaksskärare CL52 3-fas
28 765,00 kr
Grönsaksskärare till restauranger, enkel och smidig från Robot Coupe, bänkmodell. 3-fas. Rundformad nedmatare 4,2 liter + tubmatare, induktionsmotor, tryckmatare i metall, motorblock i rostfritt stål. Varvtal: 375 varv/minut. 1-fas. Välj mellan 51 olika: skär-, riv-, strimmel-, räffel-, tärnings- och french fries verktyg som tillbehör.
RobotCoupe - Grönsaksskärare CL52 1-fas
28 430,00 kr
Grönsaksskärare till restauranger, kompakt och ergonomisk från Robot Coupe, bänkmodell. 1-fas. Rundformad nedmatare 4,2 liter + tubmatare, induktionsmotor, tryckmatare i metall, motorblock i rostfritt stål. Varvtal: 375 varv/minut. 1-fas. Välj mellan 51 olika: skär-, riv-, strimmel-, räffel-, tärnings- och french fries verktyg som tillbehör.