Grönsaksskärare

Grönsaksskärare i känd och bra kvalité för restaurangkök, storkök och pizzeria.

Grönsaksskärare finns i många olika modeller och utföranden – gemensamt för dem alla är att de är specialframtagna och designade just för att skära grönsaker. 

Storköksbutiken.se har egen import från Italienska GAM som har tillverket restaurangutrustning i mer än 25 år. Italiensk passion för bra mat och råvaror är ett av nyckelorden när vi pratat om GAMs restaurangutrustning och det gäller också deras grönsaksskärare. Den populäraste är GAM56 som klarar det mesta förutom att skära i tärningar.

Snabbhack eller Blixer som RobotCoupe kallar deras modell är en kombination av den välkända foodprocessorn och en blender. Den är ideel för alla typer av hackning, blandning, mixning av såser och krämer. Locket är vätsketätt och försett med påfyllningstratt för lätt påfyllning.

Att tänka på när du ska välja grönsaksskärare:

Hur stor kapacitet har maskinen? Finns det ett urval av knivar som passar det du ska tillaga eller skära? Är pris och kvalité det som du ska ha? Ska du använda maskinen många timmar om dagen är det kanske värt att fundera på att köpa ”top of the line”. Ska du bara använda maskinen lite då och då så kanske det räcker med en lite billigare variant? Är grönsaksskäraren för 230 eller 400V – får den plats i köket? Ska du ha en bänkmodell eller kanske en stor med benstativ? Har grönsaksskäraren en nedmatarfunktion som är tillräckligt stor för det du ska tillaga? Tänk på att en större maskin är dyrare att köpa och dyrare att använda, så analysera ditt behov och köp den maskin som passar bäst.

RobotCoupe - Grönsaksskärare CL52 3-fas
24 510,00 kr
Leasing 494 kr/mån
Grönsaksskärare till restauranger, enkel och smidig från Robot Coupe, bänkmodell. 3-fas. Rundformad nedmatare 4,2 liter + tubmatare, induktionsmotor, tryckmatare i metall, motorblock i rostfritt stål. Varvtal: 375 varv/minut. 1-fas. Välj mellan 51 olika: skär-, riv-, strimmel-, räffel-, tärnings- och french fries verktyg som tillbehör.
RobotCoupe - Grönsaksskärare CL52 1-fas
24 225,00 kr
Leasing 488 kr/mån
Grönsaksskärare till restauranger, kompakt och ergonomisk från Robot Coupe, bänkmodell. 1-fas. Rundformad nedmatare 4,2 liter + tubmatare, induktionsmotor, tryckmatare i metall, motorblock i rostfritt stål. Varvtal: 375 varv/minut. 1-fas. Välj mellan 51 olika: skär-, riv-, strimmel-, räffel-, tärnings- och french fries verktyg som tillbehör.
RobotCoupe - Grönsaksskärare CL55 2-Matare
49 395,00 kr
Leasing 995 kr/mån
Grönsaksskärare CL55 med rostfritt stativ med två jul för GN-kantin. Maskinen är utrustad med en kraftfull underhållsfri elektromagnetisk induktionsmotor med ett säkerhetsbrytare system. Ingår både tryckmatare med en helt rund nedmatare (238 cm2), tubmatare (Ø58mm), trattmatare i rostfritt stål. Varvtal 375/750 varv/minut. 3-fas.