Stekhäll

REDFOX stekhäll med 10 mm topplatta utmärker sig genom utmärkt värmeledning. Varje stekbord har en svetsad sidokant som standard, så varje stekbord uppfyller de högsta kraven på hygien och enkel rengöring. En låda för droppande fett med en volym på 0,5 l hjälper till med detta. Beroende på modulbredden 330 mm, 660 mm eller 990 mm har varje stekhäll 1 - 3 oberoende värmezoner, vilket ger större frihet vid grillning och stekning och samtidigt betydande energibesparingar. Alla moduler finns tillgängliga som bänkmodeller. Vi erbjuder individuella stekhällor i slät eller räfflad design eller en kombination av dessa. För varje typ och storlek av stekhäll erbjuds en design tillverkad av beprövat sandblästrat stål eller med kromfinish.

Stekhäll 30
5 698,00 kr
Elektrisk Stekhäll 3kW - 230V - RedFox FT-30 EL RedFox FT-30 EL är den optimala lösningen för kök och restauranger som letar efter en pålitlig och effektiv liten elektrisk stekhäll. Med en stekyta på 32x48 cm erbjuder denna stekhäll optimal prestanda för olika matlagningssituationer. Den elektriska stekhällen är designad för att möta kraven från professionell matlagning. Med 230 V strömförsörjning och flera olika stekytor att välja på (välj utförande i menyen) garanterar den jämnhet och precision vid tillagning av olika rätter, från kött till fisk och grönsaker. Den kompakta designen och de olika stekytor gör stekhällen enkel att använda och rengöra. Dess robusta konstruktion garanterar långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda, vilket gör den till en oumbärlig del av köksutrustningen.
Stekhäll 60
8 798,00 kr
Elektrisk Stekhäll 6kW/400V - RedFox FT-60 EL RedFox FT-60 EL är den optimala lösningen för kök och restauranger som letar efter en pålitlig och effektiv liten elektrisk stekhäll. Med en stekyta på 65x48 cm erbjuder denna stekhäll optimal prestanda för olika matlagningssituationer. Den elektriska stekhällen är designad för att möta kraven från professionell matlagning. Med 400V strömförsörjning och flera olika stekytor att välja på (välj utförande i menyen) garanterar den jämnhet och precision vid tillagning av olika rätter, från kött till fisk och grönsaker. Den kompakta designen och de olika stekytor gör stekhällen enkel att använda och rengöra. Dess robusta konstruktion garanterar långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda, vilket gör den till en oumbärlig del av köksutrustningen.
Stekhäll 90
13 398,00 kr
Elektrisk Stekhäll 9kW/400V - RedFox FT-90 EL RedFox FT-90 EL är den optimala lösningen för kök och restauranger som letar efter en pålitlig och effektiv liten elektrisk stekhäll. Med en stekyta på 97x48 cm erbjuder denna stekhäll optimal prestanda för olika matlagningssituationer. Den elektriska stekhällen är designad för att möta kraven från professionell matlagning. Med 400V strömförsörjning och flera olika stekytor att välja på (välj utförande i menyen) garanterar den jämnhet och precision vid tillagning av olika rätter, från kött till fisk och grönsaker. Den kompakta designen och de olika stekytor gör stekhällen enkel att använda och rengöra. Dess robusta konstruktion garanterar långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda, vilket gör den till en oumbärlig del av köksutrustningen.
Stekhäll 30, gasol
7 498,00 kr
Gasstekhäll 4kW - RedFox FT-30 GL RedFox FT-30 GL är den optimala lösningen för kök och restauranger som letar efter en pålitlig och effektiv gasstekhäll. Med en stekyta på 32x48 cm erbjuder denna stekhäll optimal prestanda för olika matlagningssituationer. Den gasdrivna teknologin ger snabb uppvärmning och precision vid tillagning av olika rätter. Flera olika stekytor att välja på (välj i menyen) garanterar att det finns en modell som passar just ditt kök. Den kompakta designen och de olika stekytor gör stekhällen enkel att använda och rengöra. Dess robusta konstruktion garanterar långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda, vilket gör den till en oumbärlig del av köksutrustningen. RedFox FT-30 GL är idealisk för kockar och kök som strävar efter jämn och kontrollerad matlagning.
Stekhäll 60, gasol
11 798,00 kr
Gasstekhäll 8kW - RedFox FT-60 GL RedFox FT-60 GL är den optimala lösningen för kök och restauranger som letar efter en pålitlig och effektiv gasstekhäll. Med en stekyta på 65x48 cm erbjuder denna stekhäll optimal prestanda för olika matlagningssituationer. Den gasdrivna teknologin ger snabb uppvärmning och precision vid tillagning av olika rätter. Flera olika stekytor att välja på (välj i menyen) garanterar att det finns en modell som passar just ditt kök. Den kompakta designen och de olika stekytor gör stekhällen enkel att använda och rengöra. Dess robusta konstruktion garanterar långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda, vilket gör den till en oumbärlig del av köksutrustningen. RedFox FT-60 GL är idealisk för kockar och kök som strävar efter jämn och kontrollerad matlagning.
Stekhäll 90, gasol
17 798,00 kr
Gasstekhäll 12kW - RedFox FT-90 GL RedFox FT-90 GL är den optimala lösningen för kök och restauranger som letar efter en pålitlig och effektiv gasstekhäll. Med en stekyta på 97x48 cm erbjuder denna stekhäll optimal prestanda för olika matlagningssituationer. Den gasdrivna teknologin ger snabb uppvärmning och precision vid tillagning av olika rätter. Flera olika stekytor att välja på (välj i menyen) garanterar att det finns en modell som passar just ditt kök. Den kompakta designen och de olika stekytor gör stekhällen enkel att använda och rengöra. Dess robusta konstruktion garanterar långvarig hållbarhet och pålitlig prestanda, vilket gör den till en oumbärlig del av köksutrustningen. RedFox FT-90 GL är idealisk för kockar och kök som strävar efter jämn och kontrollerad matlagning.
Stekhäll 60, DuraChrome
10 998,00 kr
Elektrisk Stekhäll DuraChrom - VRedFox FTHC-60 EL Upplev överlägsen matlagning med RedFox FTHC-60 EL. Denna elektriska stekhäll med DuraChrome-beläggning erbjuder en generös yta på 65x48 cm, perfekt för professionella kök och restauranger som kräver högpresterande utrustning. DuraChrome-beläggningen, som du kan lära dig mer om här, ger stekhällen exceptionell hållbarhet och jämn värmefördelning. Idealisk för precisionstekning av olika rätter med hög kvalitet. Med kraftfull 400 V strömförsörjning ger stekhällen snabb uppvärmning och enkel användning. Den släta ytan underlättar rengöring och underhåll, medan den eleganta designen ger en stilfull touch till ditt kök. RedFox FTHC-60 EL är det ultimata valet för kockar och kökschefer som strävar efter överlägsen kvalitet och hållbarhet.