Kokgryta

Kokgryta i bra kvalité för restaurang och storkök.  En kokgryta avsedd till restaurang eller till storköket måste vara driftssäker, snabb och inte minst slitstark och tålig. Dessutom är det viktigt att den ger dig en bra ergonomisk och komfortabel arbetsställning. Därför har vi flera olika modeller av kokgrytor i många olika storlekar, båda manuellt tippbara och elektrisk tippbara.

Ni bör fundera på lite av följande innan ni väljer vilken kokgryta ni ska ha:

Hur stor kapacitet ska kokgrytan ha? Hur stor kokgryta får ni plats med i köket? Vart vill ni ha kokgrytan placerad? Finns eluttag i närheten eller ska ni ha en kokgryta till gas och hur mycket kraft (kW) har ni behov av.

Ska kokgrytan ha omrörare, kärntemperatur och elektrisk tipp? Kokgryta med steglös reglering eller elektronisk kontroll? Det finns även kokgrytor som kan kyla och kokgrytor med inbyggd rengörings eller diskprogram! Urvalet är stort – det är bara att välja och kom ihåg att ni alltid kan kontakta oss om ni har frågor eller vill ha fram priser på produkter med specifikationer som vi inte har på hemsidan.

Vi importerar kokgrytor från Italien, Danmark och har även möjlighet att ta hem svenskproducerade kokgrytor på förfrågning.