Frysrum

Frysrum i hög kvalité med moduler för restaurang och storkök

Frysrummen vi erbjuder har utformats för att uppfylla alla typer av moderna bevarandebehov. Den höga kvaliteten på våra kylrum gör att vi kan hjälpa dig att hålla maten fräsch och hygienisk med hög kvalité.


Vi har frysrum för alla olika sammanhang:
-    Restauranger
-    Skolor och förskolor
-    Storkök
-    Jakt
-    Matvaruaffärer


Perfekt förvaring av det som inte får plats i frysen och som kanske inte används lika ofta. Frysrum finns i en mängd olika storlekar och modeller men frysrummen kan även beställas efter önskat mått. Storköksbutiken har valt enbart att erbjuda Tecnodom, Minicella frysrum som är ett frysrum i riktig bra kvalité och till väldigt konkurrenskraftigt pris.


Vi kan bjuda ett bra pris på frysrummen eftersom det är byggt av standardiserade moduler som är billigare att tillverka och transportera men med lika hög nivå som ett färdigt frysrum. Allt för att ha så låga kostnader som möjligt, för att du ska få ett frysrum till ett riktigt bra pris.
Utöver att modulsystemet är ett billigare alternativ så medför det även till en snabb och enkel montering utan några kvalificerade specialister eller specialverktyg. Montering av panelerna görs med hjälp av excentriska krokar. Väggpanelernas inre och yttre beläggningar är gjorda av giftfria vitmålade metallpaneler. Halkfritt golv i rostfritt stål Aisi 304.


Frysrummen från JKS är utformade med:
-    Gångjärn som kan enkelt monteras i 3 riktningar
-    Handtag med nyckellås och invändig säkerhetsöppning.
-    Halkfritt golv i rostfritt stål
-    Modulsystem för enkel och snabb montering